Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Parmak egzerzisine basla yavas Havas yap gun gun yap tekrar yaparsin orani yagla egzerzis yaparken korkma cnm yapatsin kendine inan

Ben de yendim 2sene sonra simdi hamileyim bende cokbkorkuyordum yaparken ikininn kizlar bu onemli orayida kaygan yapin ve derin nefes Alain vérin o zamana aci falan olmuyo

Bide kizlar ,lütfen kızlık zarını falan dusunmeyin..
Ben özel hayatımda bir arkadaşıma yardımcı oluyorum, o da 1senedir evli.
Kocası olacak kisi, benim için ablanin dediklerini yapmasin demiş eşime..
Çünkü kızlığının o şekilde bozulmasını istemiyormuş.
Ulan dedim peki bu kız nasıl yenecek bunu...
Tövbe yarabbim yaa..
Siz siz olun sadece kendiniz için yenin. ..

Bazi erkeklerin sacma erkeklik gostergeleri. Kendi bozunca tatmin olacak.

Ben de yendim 2sene sonra simdi hamileyim bende cokbkorkuyordum yaparken ikininn kizlar bu onemli orayida kaygan yapin ve derin nefes Alain vérin o zamana aci falan olmuyo

Şunu çok merak ediyorum yendikten sonra her şey normal oluyor mu yani hiç bir kasma, aman o şekilde olmaz vs gibi takıntılar olmadan düzeliyor mu

İtme canım..
Dedim yaa 13sne sonra yenmiş biri olarak söylüyorum.
İnan ki korkulacak birşey değil.
Kendin sadece kendin için basarmalisin

Tebrik ederim sizi, benim arkadaşım çok çaresiz şuna piskoloğa gidiyor. Bir benimle paylaştı bende nasıl yardımcı olacağımı bilemedim. Motive ediyorum ama şunu da merak ediyorum. Yendikten sonra tekrar eskiye dönüş olmuyor dimi

Yendikten sonra eskiye dönüş olmaz yeterki yenebilsin.

Reactions: GCA
Teşekkür ederim..
Hayır canım. Zaten bi iki kere oldu mu . Artık oraya birşey girebileceğini biliyo ve gerçektn kafada bittiğini goruyo..
İnşaallah tez zamanda yener arkadasiniz

Reactions: GCA
Şunu çok merak ediyorum yendikten sonra her şey normal oluyor mu yani hiç bir kasma, aman o şekilde olmaz vs gibi takıntılar olmadan düzeliyor mu
Bu iletti Yendikten sonra diğer denemelerde çok kolay girip çıkmıyor filmlerdeki gibi yine biraz kasıyorsun ama giriyor bu 10.denemen hala azda olsa kasilma var biraz zorlaniyorum p.n.s içime almamda.
Ve bazı pozisyonlarda hala zorlamıyorum. Sanırım zamanla buda düzelecek insallah .

arkadaşlar merhaba ben sizleri sürekli buradan takip ettim gizliden gizliye:) 5 yıllık vajinismus hastasıydım taa ki iki gün önceye kadar:) şimdi çok mutluyum bu illetten kurtuldugum için bende sizinle aynı duyguları fazlasıyla paylaştım çok yıprandım çok yoruldum özellikle çevrenin çocuk beklentileri işin içine girince herkesten kaçtım diyebilirim bunu kimseyle paylaşamadım en yakınlarım da dahil olmak üzere kendime söz vermiştim bu durumdan kurtulursam bu durumda olan herkese yardımcı olacagıma dair inanın bir gram agrım sızım olmadı inanın çok açık ve net söylüyorum dünyanın en kolay şeyiydi:) şimdi eşimle tüm yıllarımıza acıyoruz ve gülüp geçtik bu muydu diyorum iki gündür bunun için mi 5 yıldır bekledik inşallah en kısa zamanda hepiniz atlatırsınız mutlu günler :)

Gecmis olsun canim

ben de 2ay çektim ama o iki ay ağır depresyona girmeme az kalmıştı . Neyseki burada yazilanlari okuyunca kendime güvenim geldi ve başardım. Tek sorun lanet kasılma işte . Bu konuda nefes egzersizi ve parmak egzersizi çok işe yaradi once güven,egzersiz ve nefes alip verme hepsi bu. Birde yansada acısa da minik bi mola verip deriiinn deriin nefes alip ver ve ıkın ve tekrar dene çok güzel giriyor valla.

Nasıl yendiniz Bend e 1 yıllık evliyim.ve çözemedim

Canm merhaba parmak değilde sadece kegel egzersiyile yeneblirmiyim sence..

Kızlar selam 11 aylık evliyim ve sanırım bende vajinismusum.biz evliliğimzin ilk başlarında denedik baktık olmuyor.ara verdik eşim biraz alış evliliğede bu olayada gibi sakinleştirici konuşmalar yaptı.ama şöyle bişey var ben hiç korkmuyodum sevdiğim adamdı ve şöyle oluyo böyle oluyo diyenleride hiç dinlemezdim.kısacası kendimden bu sorunu beklemezdim
Ama önce kabullenmekle başlıyomuş sanırım herşey.artık vajinismusu kabul ediyorum çünkü belirtileri aynen o şekilde belli bi yere kadr geliyoo sonra hopp bacaklar kilitt..ama şuan regliyim cumartesi ye kendmi çokhazırladm hem psikolojk olark hem kegelle dua edin inşallah kurtulurummmm kızlarrr ‍

canm meraba nasıl başardın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…