Merhaba, bende gittim psikoloğa zaten amaç oraya bişeyin girebileceğini anlamamızı sağlamak. Siz parmak egzersizi yapmışsınız. Kendinizi iyi hissettiğiniz bir ortamda birkaç gün 2 parmak demeyin. Yaparsınız ora siz ne kadar rahat olursanız o kadar boş ve rahat oluyo. Daha sonra aparat yapın ben aparat yaptım bir mumu streçleyip alın. Birde siz üst pozisyonda deneyin bunları daha rahat gireceğini göreceksiniz. Popo yönüne doğru kayganlaştırı jel sürün rahat olun ve yavaş yavaş nefes alıp vererek itmeye çalışın. Zaten onun girdiğini görünce ben yaparım diyceksiniz. Benim tüm bu egzersizlerden sonra ilk denemem de olmadı. İkincide oldu. Ben üst pozisyonda gene kayganlaştırı yardımıyla. Sanki eşim değilde aparat alıyomuş gibi düşündüm çok rahat girdiğini düşündüm. Hafif Bi yanma oldu ama çekilmedim, elim yardımıyla almaya devam ettim. Ve oldu. İnanamadım, eşime sordum defalarca oldu mu diye çünkü bu kadar kolay olcağıı düşünmüyordum. Gece de çamaşırımda birkaç damla pembe leke gördüm bu kadar. Sizin sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yardımcı olurum.