Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, yenen arkadaşlar daha çok yardımcı olur ama ben egzersizlere başladım. Gerçekten insanı yapabileceğine inandırıyo. O kadar kolay giriyo ki. Hemen egzersizlere başlayın benim tavsiyem. Bende oturup ağlıyordum kapalı ora diye ama değil inanın.Kizlar ben ne yapmaliyim uc yil bir kabusum var allah bana bir imtihan verdi gecemiyorum bunu
Af aff canım.. keske doktoru dinlemeseydin o ameliyat için. Resmen seni vajinismus yapmaya çalışmış. Üstelik kizlik zari bozulmak zorunda da değil. Herkesin yapısı farklidir kiminin ki dogumda bozulur. Bu gayet doğaldır. Ayrica rahim borusunda ki eğriliğin vajinismus ya da kizlik zari ile hic alakasi yok. Hem baska doktora da gorundun mu? Belkide bilgisiz. Bana istanbul zeynep kamilde gittigim bir doktor vajinamin girisinde cikan siyah minik benekler icin gittigimde aynen sunu dedi "1 tane olsa ben derdim ama 4 5 tane olmasi bana tümör u animsatti. Buyuk ihtimalle öyle acilen patalojiye parca gonderip septik servisine almaliyiz dedi. Tabii anestezili. Neyseki amcam doktor. Hemen aradik oyle bir operasyonu asla yaptirmam gerektigini, rahimime dokunacaklrini soyledi. Acilen turkiyenin en iyi kadin dogumcuarindan birine gittim 50 yasinda bi bayan. Kendisi kesinlikle kanser olmadigini tamamen iliski denemelerinden dolayi deri altinda kan topladigini soyledi. Yani eger o kadina kaldaydim anestezi altina yatip cok riskli bi opresyon olacakrim bi hic ugruna. Maalesef ki kadin dogum boyle. 1 doktlrla asla yetinmeyin arkadaslar.
Peki suan esinle beraber olabiliyormusun yoksa vajinismuslu gibi misin?
Kızlar ben yenmek üzereyim ve çareyi azdırıcı hapta buldum duyurulur
Eğer olduysa da yazık etmişim 6 ayıma.Arkadaşlar eşim ilk defa içime girebildi. Hareket ettiremedim ancak birkaç kez girip bekledik. Oldu mu bilmiyorum, hafif içten Bi sızı yanma gibi Bi his oldu o kadar. Olmuş mudur sizce?
Eğer olduysa da yazık etmişim 6 ayıma.
İnşallah, bütün arkadaşlara tavsiyem acı yok, biran evvel denesinler, çok kolay geldi o yüzden hala inanamıyorum. Gözümde nasılda büyütmüşüm. Hiç düşündüğümüz gibi bişey değil. Anlamadım bile içimde olduğunu. Bu platform sayesinde aştım. Çok teşekkür ederim. Darısı diğer arkadaşlara. Lütfen kendinize bu eziyeti yapmayın o kadar kolay ki ben yaptıysam eğer ve bunları yazabiliyosam herkes yapar.Olmus tabiki darisi herkese
İnşallah, bütün arkadaşlara tavsiyem acı yok, biran evvel denesinler, çok kolay geldi o yüzden hala inanamıyorum. Gözümde nasılda büyütmüşüm. Hiç düşündüğümüz gibi bişey değil. Anlamadım bile içimde olduğunu. Bu platform sayesinde aştım. Çok teşekkür ederim. Darısı diğer arkadaşlara. Lütfen kendinize bu eziyeti yapmayın o kadar kolay ki ben yaptıysam eğer ve bunları yazabiliyosam herkes yapar.
Çok teşekkürler,inşallah :). Deneyin hiç Zaman kaybetmeyin. Gerçekten zor değil anlamadım bile, eşime sordum defalarca girdi mi emin misin diye. Beklemeyin lütfen, başlayın hemen.Gozunaydin canim bizlere de dua et. Darisi bebis haberlerine insallah :)
Çok teşekkürler,inşallah :). Deneyin hiç Zaman kaybetmeyin. Gerçekten zor değil anlamadım bile, eşime sordum defalarca girdi mi emin misin diye. Beklemeyin lütfen, başlayın hemen.
İnşallah canım, iyi haberlerinizi bekliyoruz.Calismalara basladim ama bazi saglik sebeplerinden dolayi biraz uzadi insallah hallolur yakinda
Merhaba tebrikler..Hangi pozisyonda yendiniz.biraz aciklarmisinizÇok teşekkürler,inşallah :). Deneyin hiç Zaman kaybetmeyin. Gerçekten zor değil anlamadım bile, eşime sordum defalarca girdi mi emin misin diye. Beklemeyin lütfen, başlayın hemen.
Merhaba, eşim altta ben üstte yüzüm ona dönük. Gözlerimi kapadım derin nefes alıp elim yardımıyla yavaşça almaya çalıştım, çok rahat girdiğini düşünerek aldım. Biraz yanma hissi oldu ama çekilmedim. Bi süre öyle bekledim. O yanma acıyı hissettiğinizde çekilmeyin, hemen geçiyo o his. O an derin Bi nefes alın ve kendinizi itin. Gerçekten zor değilmiş. Tamamen beynimizin bize oyunu. Yapamıycağımızı kabullendiriyor. Bumuymuş ya dedim. Geç kalmayın ve çok sık deneyin. Yapınca hak verceksiniz İyi haberlerinizi bekliyoruz.Merhaba tebrikler..Hangi pozisyonda yendiniz.biraz aciklarmisiniz
Ben duvar gibi bişey hissediyorum ve onu aşamıyorum.Merhaba, eşim altta ben üstte yüzüm ona dönük. Gözlerimi kapadım derin nefes alıp elim yardımıyla yavaşça almaya çalıştım, çok rahat girdiğini düşünerek aldım. Biraz yanma hissi oldu ama çekilmedim. Bi süre öyle bekledim. O yanma acıyı hissettiğinizde çekilmeyin, hemen geçiyo o his. O an derin Bi nefes alın ve kendinizi itin. Gerçekten zor değilmiş. Tamamen beynimizin bize oyunu. Yapamıycağımızı kabullendiriyor. Bumuymuş ya dedim. Geç kalmayın ve çok sık deneyin. Yapınca hak verceksiniz İyi haberlerinizi bekliyoruz.
Hayır duvar yok, parmağınızla ittirin ve kayıp gittiğini göreceksiniz. Bunu yaparken ıkının ve derin nefes alıp verdiğinizde parmağımızı ilerletin.Ben duvar gibi bişey hissediyorum ve onu aşamıyorum.