Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Evetttt yendimm yendimmmm arkadaslar cok sukur bin sukur suan mutluluktan ne yazacagim bilmiyorum inaninn kendim bile inanamiyorum bikac saat oncesi yendim hemde hepinize bi moral umut olsun diye yazmak istedim hemen :))

Tesekkur ederim hala inanamiyorum bu kadar kolay olmamaliydi bunca zaman bosuna kendimi harab etmisim kizlar korkmayin cesaretlenin yapicam diyon burdaki herkeze sonsuz tesekkurler burdan okuduklarimla yendim bu illeti pes etmeyin egzersizlere devam :)

Evetttt yendimm yendimmmm arkadaslar cok sukur bin sukur suan mutluluktan ne yazacagim bilmiyorum inaninn kendim bile inanamiyorum bikac saat oncesi yendim hemde hepinize bi moral umut olsun diye yazmak istedim hemen :))
özelden yazarmısın banada nasıl yendin

Gizli gizli okumak canıma tak etti artık 2aydır evliyim hala ilişkiye giremedik. Bende parmak egzersizi yapiyorum 2parmaga kadar yaptim fakat p..ns alamiyorum kasiliyorum ne yapabilirim
Iliskiden hemen önce kegel egzersizi yapın. Sonra eşiniz altta ötürü posizyonundayken siz üste olarak oturmaya çalışın. Girdikçe katılmanız azalacak ve tuvalet ihtiyacı duyacaksınız hemen tuvalet ihtiyacınızı giderin, kasilmaniz azalmış olacak. Kndan sonra tekrar deneyin yavaş yavaş oacak

Ben de 6 aydır evliyim , hala başaramadım . Yardım edin lütfen . Ne yapmam lazım . Hep okuyorum . Yardım ve destek istiyorum

Şükürler olsun ki 2 yıldan sonra bende bu hastalığı yendim eşimle bana sevgililer günü hediyesi oldu
Çok sewindimm görünce yazmakk istediöm tebriklerr canım gözümüzz aydınn olsunn o zmn hepimiz aynı stresli çok yıpratıcı yoldan geçtikk inatark çözebiliyoruzz bizde bebek istiyoruz rabbim inş herkese içindede bize nasip ederseninde dualarını bekliyorum

Bende yeni yenmiş biri olarak bebek istiyorum adetim bi gün gecikti dua edin kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin hepinizi kurtarsın bu dertten

Bende yeni yenmiş biri olarak bebek istiyorum adetim bi gün gecikti dua edin kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin hepinizi kurtarsın bu dertten

Merhaba kızlar, bende 6 aylık evliyim. Psikoloğa da gittim, parmak egzersizi de yaptım ama ilişki sırasında girmiyo sanki, bir yere kadar giriyo ve orda acı olunca çekiliyorum. Kendimi kasmıyorum ama girmiyo Lütfen yardımcı olun bana da, bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim.

Aslında kendini kasmadığını düşünüyorsun o an geri çekilmel yerine nefes egzersizi yaparak o an gevşersen daha rahat şekilde devam edebileceğine inanmalısın başaracağına inan

merhaba arkadaşlar. konu açtım fakat dmnüş yapan olmadı. 19 aylık evliyim ve hiç korunmadım. kontrol amaçlı doktora gittiğimde muayne edeceğini söyledi ve gayet sakin bir şekilde hazırlanıp masaya uzandım. sonrası kabus. on saniye bile sürmedi masadan kalkmam. o kadar canım yandı ki.
doktor vajinismus olduğumu söyledi. fakat nasıl olur ben birliktelik sırasında rahattım. acı çeksem bile kendimi telkinedebiliyordum. daha önce kanamam da olmuştu fakar doktor kızlık zarının durduğunu söyledi. sonrasında anestezi ile operasyon geçirdim kızlık zarım alındı ve rahim borusunda eğrilik olduğu vedüzeltildiği söylendi( sanırım doğru tarif ediyorum) bir metrelik tampon koyuldu ve eve geldiğimde onu kendim çıkardım. ben şuan ne yapmalıyım psikolojik yardımalmalı mıyım? başına gelen varsa lütfen yardımcı olsun. çok üzgünüm. bu arada bir de kimyasal gebelik geçirdiğim söylenmişti. o zaman doğuda görevdeydim. ayrıntılı inceleme olmamıştı. offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…