Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

parmak egzersizi yapmam lazim ama cesaret edemiyorum bi turluyapamiyorum cok zor geliyo
Bak bnde oyleydim suan butun egzersizlere tamamladim esimin keyfini bekliyrm yksa yendim diyebilirim cewresi 13 cm olan aparati rahatlikla alabiliyorum. Klasik olucak ama orama bakamiyordum bile. Dr a da 4 binlerde para vermeye cesaret edemedim ewde hic yapamasam yine mecbur bi gun verirdim. Ama emin ol yapilmicak bisi diil. Ilk olarak ayna karsisinda incelemekle kegel egzersizi yaparak basla istersen. Aparatlari da yaptikca arttirmak isticeksin. Ben parmakla yapmadim itici geldi bana. Evde kendim aparat yaparak yaptim egzersizlerimi inanki 10 gune bitiyo bnm aksamali ole oldu bi haftada bile yapabilursin ama baslaman lazim tabi bi yerden. Ben yardimci olurum istersen sana.egzersiz ws icin.

cok iyi olur yardimci olursan cok sevinirim ozelden ya da burda biraz daha ayrintili anlatirsan sdaha iyi olur benim icin

canım bana da lütfen cvp verir misin lütfennn.ben parmak egzersizine yeni başladım 2 parmağı 2 boğuma kadar alabiliyorum bundan sonrası için ne yapıcam birde bu egzersizi ne kadar sıklıkla tekrarlıycam onu bilemiorum bende günde 1 kez deniyorum yeter li mi sence ? ne olur hemen cvp ver beklemek istemiyorum artık

Bn sana yazdim sen dobmeyince ciktim siteden anca musait olup simdi dondum denk gelemedik

Canim sana da donuyorum simdii

Arkadaşlar detaylı olarak izlememiz gereken adımları mesaj atabilir misiniz şimdinden teşekkğr ederim desteğinize ihtiyacım var

Kızlar vajinusmus tedavisii için ankaradaki ümmügülsüm soytürk adlı doktora giden var mı olumlu yada olumsuz yorumunu merak ediyorum mesaj atarsanız sevinirim

Kızlar daha bugün yendim mutlaka anestol pomad kremini alın vajinanın içine sürün bi on dk sonra filan önce egzersiz yapıp açın esnetin genişletin sonra eşli denemeye geçin o girişte ki yanma acı hiçbirini hissetmiyorsunuz aparat alır gibi pensi alın çok kolay olacak

ben denedim onu acayip yakıyor bence hiç denemeyin

Birde insanların belki senin ki gibi yanmıyacak Benim yanmadığı gibi saniyeler sürdü yanması.herkeste sen de gösterdiği etkiyi göstermeyebilir insanlara umutsuzluk aşılama lütfen bende bu krem yorumlarını okurken kimine fayda etmiş kimine etmemiş bi deneyim dedim ve oldu kimsenin işine balta olmayalım lütfen ..

benimkide sizler gibi bir farkı olduğunu düşünmüyorum

Ben sadece gerçekleri olacakları yazdım. Yalan söyleyipte benimki yandı ama seninki yanmayabilir mi diyelim.
Yakıyor işte bildiğin 5 dk yakıyor kuruluk yapıyor aynı dişçide morfin yemişssin gibi hiç bişey hissetmiyosun.

+ zevk almadan açılma olmaz
ben kreminide denedim spreyini de denedim (markası farklı)

Kızlar tekrar aparat egzsrrsizlerne toplamda 4 boy var. Fakat 3ünci boy olan aparatı alamıyorum, çok acıyor yanıyor, esnemiyor oram sanırım ne yapmalıyım? Zamanla esnermi acaba? 2inci boy ile mi yapsam bi süre?

Kızlar tekrar aparat egzsrrsizlerne toplamda 4 boy var. Fakat 3ünci boy olan aparatı alamıyorum, çok acıyor yanıyor, esnemiyor oram sanırım ne yapmalıyım? Zamanla esnermi acaba? 2inci boy ile mi yapsam bi süre?
Canım beklet vajinin girişinde.hiç geri çekme sonra yavaş yavaş kaydır içine.derin nefes al karnın şişsin göğsün değil.ağızdan da yavaş yavaş verirken kaydır yavaş yavaş nereye kadar alabiliyorsan beklet içinde bi 20 dk.aparatlara alıştıktan sonra yani büyük boyunu alabildiğinde zorlanacaksın ya kolay girip çıkaramıyorsun ya.o boyuta geldiğin zaman anestol pomad kreminden sür bolca acıyı alıyor rahat uyguluyorsun aparatı alabildiğinde eşli denemeye geçebilirsin ben bu şekilde yendim.2 yıldır evliyim geçen pazar çalışmaya başladım cuma günü yendim çok şükür duamdasınız

iyi akşamlar,, bana da yardım edin arkadaşlar.. 5 senelik evliyim.. az önce bi şamdan mumunu alabildim,, hatta iki tanesini de bileştirdim onu da aldım ama biraz baskı hissettim,, bir de prezervatife koydum ve azıcık zeytin yağı sürdüm... yarın çalışmaya devam edeceğim... görüş ve önerilerinizi bekliyorum,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…