Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Canım pr

canım profil adına tıkla orada gizlilik kısmına gir en altta özel mesaj ayarı var ordann tüm üyeler seçeneğini işaretle sana özelden yazmak istiyorum olmadı sen bana özel mesaj abşalt kınuşalım ümitsiz olma sakın

1,5 YILLIK VAJİNİSMUSU YENDİM! Yardımcı olmak adına süreci aşağıda paylaşacağım.
Belirteyim ki ilk gece korkum olmadı hiç. Öyle acıyacak falan gibi bir şartlanmam yoktu ancak kafamda oldukça fazla engeller, tabular vardı yıllarca yerleşmiş olan... İlk geceye gelelim. İlk denediğimizde, önce tek parmağını soktu ve tek parmak girdi. Denediğindeyse, öyle şiddetli bir acı hissetttim ki çığlık atarak ittirdim. Acı eşiğim çok yüksektir, hayatımda bu kadar ciddi bi acı yaşamadım, yapamadık bıraktık. Partnerim tuvalete gittiğinde kanamışsın dedi, ben tuvalete gidip oturduğumda sanki damar kesilmiş gibi klozete damla damla kan akmaya başladı şok oldum. klozetin deliği olduğu gibi koyu renk kan oldu sanki bileğimi kesmişim gibi ve kan durmadı. başım dönmeye başlayınca yatağa döndüm o halde. gece kalktım tuvalete, aynı şekilde kanama başladı damla damla aktı yine durmadı gidip yattım. ertesi gün çarşalar ciddi boyutta kan içindeydi baya büyük alanda ve bu kanama 3 gün sürdü. Hemen söyleyeyim kanayan zar değil, acı da normal cinsel ilişki acısı değil. Fazla zorlanmadan dolayı vajina girişinde başka bi yeri ciddi anlamda kanattığımızı düşünüyorum. Olay korkunçtu, şok oldum. 7,8 ay psikolojim ciddi anlamda bozuldu... Aylar sonra tekrar denemeye kalktık, parmağını soktuğunda içeride kemik var dedi. Yine aynı acıyı denediğimizde yaşadım ve bıraktık. Sonra kendim parmağımı soktum, içeride kemiği hissettim ve acının o kemiğe bastırdığında kaynaklandığını ve ona bastırarak kanattığımızı farkettm. İçerideki kemiğe parmağım değdiğinde ciddi anlamda canım yanıyordu zaten partnerim de sürekli o kemiğe değiyordu. Şimdi gelelim süreci nasıl aştığıma...
1.Burada yazılanları okudum. Parmak egzersizlerinin önemini anladım ve kendi kendime denedim. Püf nokta şudur; kendinizi yeterince gevşetmek için zaman harcağın tek başınıza odada, mümkünse sırt üstü yatarken denenebilir. Yeterince gevşediğinizde (ıslandığınızda) tek parmağınızı (tırnaklarınız uzun olursa ciddi acır) sokmayı deneyin, yavaş yavaş. PArmağınız vajinanınza girdiğinde ya da yaklaştığında bacaklarınızda poponuzda komple kasılma hissedersiniz. bu yabancı bi cisim vajinata yaklaştığında vücudunuzun verdiği tepki. Aşmanız gereken de bu. KAsmadan parmağınızı soktuysanız, parmağınız içerdeyken de kasıyorsanz, (hani bi etçil çiçek var, ağzı açık ama sinek böcek yaklaştığında hemen kapanıp sineği yakalıyor, vajinismuslardaki kaslar da öyle, yabancı bir şey gelince istemsiz kapanıyor) bunun normal birşey olduğunu oradaki kaslara tanıtmak amacıylaa parmağınızı içerde tutun ve içerde parmağınızı hareket ettirin dairesel hareketlerle. Sonra diğer parmaklara geçin.
2. Yaptığım en büyük hatalardan biri, kegel kasılması denen olayı çok yanlış yapmam. PArmak ya da penis yaklaştığında kaslarınızı çişinizi tutar gibi içeri çekmeyin, aksine çişinizi yapar gibi itin (hafifi ıkınır gibi). KAslar dışarı doğru kasılsın hatta aynadan bakın bu hareketi yaparken deliğin açıldığını görüceksiniz.
3. Başından beri parmak giriyordu ama içerde kemik vardı. O kemiği anlayabilmek adına defalarca parmak egzersizi yaptım. PEnis o kemiği geçemiyordu. Sonunda doktora gittim kemiğe baktırdım. Doktor bi aleti içime zorla soktui sorun olmadığını (kist ya da vb) o kemiğin normal olduğunu, müdahale yapamayacğını söyledi. Burada bi arkadaş demiştiki penis yukarı değil (karnınıza doğru) arka kısma yani poponuza doğru yönelmeli. Çünkü benim kemiğim ön üst taraftaydı.
Ve dokunduğumda bile canım yanıyordu ve penis ilk olarak oraya vuruyordu.
İlk olduğu gece şöyle gelişti;
Yeterince gevşeyecek kada sevişin :) acele etmeyin baya size çalışsın karşı taraf. PArmağıyla denesin, 1,2,3 parmak giriyorsa deneyebilirsiniz. Fısfıslı bebe yağı sıktım tam olarak o noktaya. Pozisyon olarak üste geçtim, yavaşça oturmayı denedim (ilk gece de bu şekilde denemiş mahvolmuştum), penisin yine çok acıyan kemiğime doğru geldiğini farkettiğimde elimle penisi arkaya (popo kısmıma doğru) ittirdim/yönlendirdim. Otururken de yavaş yavaş, kaslarımı içe doğru çekmeden, ileri doğru iterek oturdum ve girdi Ve benim ilk denemelerde yaşadığım o kemik ve kanama acısından çok farklı bi his olduğunu farkettim. Bu birleşme esnasında 10 üzeri 3 acı varsai benim yaşadığım 10 üzeri 10 şiddetinde bir acı ve kanamaydı.
Kısaca özetlersek püf noktaları;
1. parmak egzersizlerini deneyin, denerken vücudunuzun istemsiz kasıldığını farkedin ve gevşeyene kadar parmağınızı içinizde tutun, bu süreci uzun uzun kaslarınıza kasılmayacak kadar tanıtın. unutmayın, kaslarınızı içeri değil dışarı doğru ıkınır ya da çiş yapar gibi ittirerek serbest bırakın.
2. Parmağı aşan ama eşli yapamayanlar; yeterince gevşeyin, ıslanın, fısfıslı bebe yağı yardımcı olarak aklınızda olsun. vajinanızı tanıdıktan sonra penise elinizle yön verin (ki bu benim kemiğime değmemesi için arka tarafa doğru bakması gerekiyordu), dışarı doğru kaslarınızı ıkının (kegele egzersizlerinden...)

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar, umarım faydalı olur. Fayda sağlayabilen mesaj atsın bana, aylarca giremiyorum çünkü muhtemelen panoyu da takip edemeyeceğim. mesajları görünce geri dönüş yaparım sorularınız varsa...

Not: wattpad okuyanınız varsa "bir bakirenin erkeklerle imtihanı" yazıma bakabilirler. (yazar: nolita) bunlar heeeep geçmişteki olaylar ve tabuların sonucu işte... :)

Ne kadar gevşekte olsam ucundan sonra devam edemiyorum artık deneyip başarısız olmaktan yoruldum özgüvenim bitti çevrem çocuk soruyor ve çocuk yapamıyoruz sanıyor oysa ki birleşme bile olmadı içinde bulunduğum durum tam bir çaresizlik gidecek bir yön bulamıyorum tüm yollar denemekten geçiyo ama yapamıyorum lütfen artık biri bana yardım etsin herşeyi denedim ama hala başında gibiyim benimle başlayan herkes yendi bi ben kaldım eşimin aileside bizimle hemde uzun bir süre ve her gün çocuk muhabbeti oluyor kendimi kısır gibi hissediyorum psikolojim bitik durumda

Öncelikle herkese selam. Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum 6 aylık evlıyım ve bende vajınusmusluyum. Birbirimiz cok sevmemize rağmen cok kavga ediyoruz. Ufacık şeylere kırıyoruz birbirimizi. O kadarki sabahlar kadar tek başıma otuyorum neden yapamıyorum die Öyle uzun uzun hepimizin yaşadığı o üzüntüleri anlatıp sizi sıkmak istemiyorum. Dün sanırım olmucak deyıp eşimeboşanalım dedim. Çünkü o da bende cok mutsuzuz Dr gıttık vajısın dedı artık çıkar yolum yok eşimicoook sewıyorum onu bu karanlığa itemem moralım sıfır kendını eksık gıbı görüom nolur bırılerınındesteğine ihtiyacı var çünkü kımse anlamıyor Cok basit ne war dıolar ama olay oraya gelıncebayılacağımı hissedıom umarım bu illette banadestek çıkan biri olur

bende aynı dertten muzdaribim. Peki eşin ne dedi?

Mrb arkadaşlar siteye sırf buradaki insanlara bir faydam olur mu diye üye oldum çünkü bir hafta öncesine kadar ben de buradaki msjları okuyodum ve aynı dertten muzdariptim çözümün bu kadar basit olacağını tahmin edemezdim çözümü o kadar kolaymış ki bir gün bile beklemeyin kurtulun demek istedim.Ankara'da yaşıyorsanız sadece iki en fazla 3 gün ayırırsanız kafaniza fazladan bir gün bile sıkıntı olmasın.sitenin kurallarını bilmiyorum doktor ismi verilebiliyor mu ama şunu söylemek istedim bu çözümü çok basit bir sikintiymis doğru kişiye ulaşmanız yeterli ben daha öncesinde yanlış kişilere gitmişim başka şehirlerde yaşayan için de kesinlikle bu konunun uzmanı olan kadın doğum uzmanına gitsinler özellikle bu konu üzerinde çalışan kadın doğum uzmanı bu konuda çok bilgi sahibi oldum sorularınız olursa yine yanıtların

Arkadaşlar tekrarlıyorum çözümu için doğru insanı bulmanizmis önemli olan 2 en fazla 3 günde çözüm garanti hiç kendinizi uzmeyin burayı okuyorsaniz

Eveeet daha 10gün önce bu basligi okuyup ben de buraya basari oykumu yazabilecek miyim acaba diyordum ki işte buradayımm :) kızlar inanın bu isterse aylarsa sursun (ki buna hic gerek yok) asilamayacak bir problem degil...toplamda 2 haftamı aldı...

Parmak egzersiziyle basladim ben de...daha ilk gunden sorunumu anlamistim ve bende sorun cozme inadı vardir kizlar. Direk olarak dedim ki kızım burası sen ne dersen de bosluk. İster kabul et ister etme. Basladim calismaya. Temel nokta kaslarinizi tanimak.derin nefes aldiktan sonra kuvvetlice verirken ıkınarak ittirmeniz gerekiyor aparatı ya da parmagi ya da penisi her neyse. Bunu calisin mesela. Nefes al, uzuun uzun verirken ayni zamanda ıkının. Ikınmanız gereken kaslar vajinal kaslariniz. Bu kaslari bulmak istiyorsaniz cisinizi yaparken tutmaya calisin. O esnada calistirdiginiz kaslar iste vajiden sorumlu olan kaslar. Sonra internetten aparatları buldum. Dedim parmak giriyorsa bu da girer. Girecek! Bu aparatlar boy boy zaten. Yilmadan, yorgun da olsam, isim de olsa kendjme her gun min. 30dakika ayirdim bu is icin. Bu arada da esimden hic uzaklasmadim. Doktorlar denemeyin diyorlar ama eşi bu surecten de cabanizdan da uzakta tutmak bence dogru bir karar degil. Tabi bu benim gorusum. Ilk baslarda manyak misin napiyosun kendine diyordu ama sonra benim ne kadar mucadele ettigimi gorunce destek olmaya basladi. Bir de ben denemelere baslarken hep esime sey dedim, canim bak hala iliskiye girecek seviyeye gelemedim, muhtemelen basaramayacagiz ama denemek istiyorum. Bunu soylemek omuzlarimdaki yuku inanilmaz azaltti. Cunku esimde illa olacak beklentisi olmuyordu bende de ha oldu ha olmadi olacak dusuncesi olmuyordu. Ve denemelerden birinde acılı ve kanamali da olsa, penisi almayı basarabildim. Tabi kizlar bu hikayeler cinsellik hikayesi degil daha cok antreman gibi dusunun bunlari. Zevk tutku falan yok bu calismalarda. Esle birlikte yapilan antremanlar bunlar. Esim her adimda iyi misin canin yaniyor mu diye sordugu icin de cok rahatladim bana cok guven verdi. Ve buradaki bir cok kisinin de dedigi gibi ilk temas ve giris sizin kontrolunuzde olan bir pozisyonda olsun. O ilk girisi yasadiktan sonra dedim ki bir kez girdiyse hep girer. Tamam kizim dedim zor kismi atlattin. Ondan sonra aparati biraktim ve egzersize esimle devam ettim. Vazgecmeden denedikce Benim acım azalmaya onun zevk hissi artmaya basladı. En sonunda kanamam tamamen yok oldu, ve acim da ortadan kalktitamamen bitti diyemem ama yani cok cok cok cok minik bir acı 5 6 saniye suren. Bunu boyle uzun uzun anlatiyorum da iste epi topu 15 gun surmedi bu asamaya gelmemiz. Inanc, cesaret, esle uyum, ona onu istediginizi ama bir problem yasadiginizi tatlilikla anlatmak...hepsi bu. Gozunuzde buyutmeyin. Gercekten buyutulecek bir sey degil. Siz bebis istiyosaniz onunla ilgili napmaniz lazim onlari arastirin ya da korunmak istiyorsaniz korunma yontemlerini arastirin. İnanin bunlar esas konular...vajinismus sanal bir durum. Tum yenigelinciklerime opucukler ve hepsine simdiden gecmisler olsun. Bu foruma da binlerceeee tesekkurler....

merhabalar bende 4 yıldır vajinusmusum
Bu süreçte psikoloğa gittim ama sonuç alamayınca bıraktım. Tek parmak egzersizi yapabiliyorum. Sonra internetten aparatlara geçtim.İlk 2 boyunu yapabiliyorum 3. Boyunu bazen yapamıyorum bazen yapabilşyorum. Ama böyle tıkndım kaldım bu durumu artık kaldıramıyorum acaba doktoramı gitsem ama çok pahalı 5bin civarı istanbulda otuyorum. Doktorla yenenlerin fikirleri nelerdir? doktor neler yapıyor gerçekten değer mi? Yorumlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var artık yoruldum egzerszden öteye gidemiyorum yıllardır

Eğer gevşeksen ve ucu giriyorsa bendeki en büyük sorun şuydu; penis girdiği an girişteki kemiğe çarpıyordu. Bunun için elinle yukarı doğru değil penisi aşağı (popona doğru) ittir/yönlendir. Kaeşıdakine bırakma o boktada. Çünkü direkt duvar gibi bişeye çarpıyor, içeri dığru yöbleneniyor. Elinle sen yönlendirmelisin..

Kusura bakmayın ama hem boyle diyorsunuz çaresizim biri yardım etsin hem de çözüm söyleyince ya olmazsa falan guvenmiyosunuz

Arkadaşlar 1 yıldır şifremi kaybettiğim için giriş yapamadım...vajinusmusu hala yenemedim yalnıs hatırlamıyorsam watsap ortak grubunuz vardı bir arkadaşım ve ben ayni illeti yasiyoruz watsap grubu varsa dahil olmak isteriz

Yalvarırım yenen biriLeri ile görüşmek istiyorum arkadışım 3 ben 4 senelik evliyim hergün agliyorum şansa nasıl olduysa geçen yaz temmuzda ucu girdi ilk defa gebe kaldim 2 aylıkken. Karnımda oldu kürtaj oldum.kizlik zarimda kürtajda alındı hala ilişkiye giremiyorum bittim artık tükendim usandım arkadaşımın ruh sağlığı berbat

7
Watsap nosu nedir acaba bizde katilabilirmiyiz

Sorunu devam eden arkadaşlarım bu süreçte en önemli şey sizin ikna olmanız. Bunu yeneceğinize ikna olmanız gerekiyor. İnanmak başarmanın yarısıdır derler çok doğru. İnanmazsanız çabuk vazgeçersiniz. Ben anne olmayı istiyorum. Bu istek bu sorunu yenmemde çok yardımcı oldu bana. Psikolojik olduğu için de bu gerekli. Ben sadece küçük parmağımı alabilmiştim sonra eşimle devam ettim. Öyle hemen olmuyor diye pes etmeyin lütfen. Önce üstte denemekte fayda var kontrol sizde olduğundan daha rahat hissediyorsunuz.

Whatsup grubu falan yok arkadaşlar.
yasak. burdan destek olalım birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…