Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Merhaba arkadaşlar.vajimismus sorununu yenenlerdenim.evliligim 3,5 aylıkken uzman yardımı almaya karar verdim.esimle süreklilesen tarrismalarimiz ve benim aglamalarim bitmiyordu ve çözemiyorduk çünkü.esimle düzenli olarak gittik görüşmelere doktorumuz bunun bir hastalık değil sorun olduğunu ve cinselliğin öğrenilir bir şey olduğunu söyledi.vucudumu daha iyi tanıyordum artık.egzersizlerime devam ettim hiç yılmadım arada tabiki ümitsizliğe kapıldım. Bu konuyu nefes, kegel,parmak, fantezi ile yendim.6 aylık bir sürecin sonrasında yendim çünkü ben ileri boyutundaydim.arkadaslar maddi olarak sıkıntiliysa devlet hastanelerinde psikiyatri bölümüne gidin çünkü ben öyle yaptım.cok şükür doktorumuz çok iyiydi.bize cok zaman ayırdı.unutmayin kendinize zaman ayırmanız, kendinizi tanımanız ve herşeyden önemlisi cinselliği kendi ruh sağlığınız için istemelisiniz.asla vazgeçmeyi...

Merhaba arkadaşlar.vajimismus sorununu yenenlerdenim.evliligim 3,5 aylıkken uzman yardımı almaya karar verdim.esimle süreklilesen tarrismalarimiz ve benim aglamalarim bitmiyordu ve çözemiyorduk çünkü.esimle düzenli olarak gittik görüşmelere doktorumuz bunun bir hastalık değil sorun olduğunu ve cinselliğin öğrenilir bir şey olduğunu söyledi.vucudumu daha iyi tanıyordum artık.egzersizlerime devam ettim hiç yılmadım arada tabiki ümitsizliğe kapıldım. Bu konuyu nefes, kegel,parmak, fantezi ile yendim.6 aylık bir sürecin sonrasında yendim çünkü ben ileri boyutundaydim.arkadaslar maddi olarak sıkıntiliysa devlet hastanelerinde psikiyatri bölümüne gidin çünkü ben öyle yaptım.cok şükür doktorumuz çok iyiydi.bize cok zaman ayırdı.unutmayin kendinize zaman ayırmanız, kendinizi tanımanız ve herşeyden önemlisi cinselliği kendi ruh sağlığınız için istemelisiniz.asla vazgeçmeyi...
canım eşli birleşmeye geçtikten sonra hemen birdeen kesildi mi peki acısı

Merhaba kizlar
Kac aydir ara ara takip ediyordum uzaktan bu siteyi ve sonunda bende üye olup destek görmek ve sonrasinda insallah destek vermek isterim bu dertten muzdarip olan arkadaslara. Ben iki bucuk yillik evliyim ve ne yazik ki vajinismus illeti benimde basimda. Erteleye erteleye artik biseyler yapmaya karar verdim. Ara ara biseyler denesemde pek basarili oldugum denilemez. Burda basari öykülerini anlatip destek olan arkadaslarima sonsuz tesekkür ederim, ne kadar yardimci oluyorsunuz cok sagolun. En azindan bi motive oldum ilk etapta:) aylar öncesi es parmagini alabilmistim ve kendimi sıkmadıgım sürece icerde oldugunu bile anlamamistim ama biran önce cikmasini istemistim maglum bu vaji piskolojisi insani cileden cikariyor:rolleyes:
P.. ile birtürlü basaramadim o yüzden iki sene üstüne kadin doktoruna muayne oldum. Sadece parmagini sokup yeterli yerin oldugunu söyledi ve icime bi yandan su serpti. Neyse o aralar bazi durumlardan dolayi yine erteledik falan derken alti ay daha gecti üstüne ve ben basa sardim en bastan ama bu sefer kararlilikla bu isi cözücem insallah. Ilk adimi bugün attim ve bicok kiside okudugum gibi, üstde sirtim dönük vaziyette ikinarak denedim ama basaramadim. Hep giriste hissedigim aci var onu duydugum gibi birakiyorum. Zaten vakitde kisitliydi esim gitmek zorundaydi, bende baska secenek yok parmak egzersizlerine tekrar baslamaya karar verdim. Orta parmagimi üc bogum kendimi rahat birakarak derin nefes alip vererek almayi basardim. Hergün biraz artiricam ki p.. boyutuna gecene kadar, böylece insallah basaracagima inaniyorum. Aynayla inceledimde artik daha iyi biliyorum vajinayi. Ilk zamanlarda dokunamiyodum bile ve cok itici geliyordu. Neyseki o asamalari atlattim ama devaminin gelmemesindende korkmuyor degilim ama pozitif kalmaya calisiyorum:cool:
Yurtdisinda yasiyorum ve bu konuda uzmansiz bu isi halletmek istiyorum. Kolaylik saglayip tüyo verecek arkadaslar varsa seve seve beklerim yazmanizi. Onun haricinde burda ve nerde varsa herkesin bu sorunu asmasini canii gönülde dilerim Allahtan insallahhh.
Basaripta buraya yazmak isterdim ama nasipte basarmadan yazmak varmis:KK70:
Gülüyorum yanlis anlamayin basta iyi düsünce ve neseli olmaya calisalim kizlar cünkü bakarsiniz daha kolay olur hersey:)

merhaba kızlar
bende sizinle hikayemi paylaşmak istiyorum malesef bu bir başarı hikayesi değil :KK43: ben 6 aylık evliyim. vajinusmus lafını evliliğimden yaklaşık 2 hafta sonra bi arkadaşımdan tesadüfen duydum . ama ilk günler olmamasını pek takmadık basit bir kasmadır zamanla geçer dedik tabi çevremden bazılarından bişeyler de duyup uyguladım sıcak duş almak belin altına yastık koymak kas gevşetici içme farklı poziyonlar vs vs her gün denedim. baktım olmuyor her vajinusmus gibi vajina girişim dar sanıp doktora gittim psikolojik dedi. tam 2 ay bu şeklide bitti. çok iyi hatırlıyorum 2 haftalık evliyken bile eşim nasıl yapamadık diye şoktaydı. sonra arkadaşımdan duyduğum vajinusmusu araştırdım. bu sayfayı keşfedip hikayleri okudum. ve inanamadım bu nasıl olur nasıl 3ay 5ay 8 ay 1yıl 3yıl 5 hatta 10 yıl ilişkiye giremedik diyenler vardı... evet ilk kez böyle bişey duymuştum tabi eşimde. o an dedim ki ben 2 ay ilişkiye giremesem kafayı yerim herkes ilk gece bilemedin ilk hafta yapıyor bence bunlar abartı dedim. vee nerdeeeee o iki ay tam 6 ay oldu. daha ne kadar olur onu da bilmiyorum. burdan çok destek aldım çok kişiyle irtibata geçtim hatta ilk zamanalar bağımlılık yaptı herkesle konuşmak anlatmak istiyordum hem de hep aynı şeyler duymamam rağmen. sonra sonra evimizde kara bulutlar dolaşmaya başladı 2. aydan itibaren bebek sormalar 4. aydan itibaren cevremizden bebek haberleri almalar ve artık 5. aydan itibarende sebepsiz kavgalar başladı. bu arada ben kegel parmak aparat ne varsa denedim. hep bir seviyeye kadar gelip regl oldum. ve sonra hep başa sardım. tabi bu arada devlet hastanesinde bi psikologdan destek de aldım. yeterli oldu mu derseniz malesef 3 aydır gidiyorum ama durum bundan ibaret. hastane şartları orada egzersiz yapmaya 3 günde yenmeye müsait değil. lafı getirmek istediğim yer şu şu an vajinusmus olan herkesi çok iyi anlıyorum . biliyorum sizi cevrenizden kimse anlamıyor biraz yalnız biraz çaresiz ve fazlasıyla yorgunsunuz. inanın bende öyleyim. bi an önce bu kabus bitsin de bende başarımı anlatayım yardımcı olayım istiyorum. velhasıl kelam çok zor günler geçirdim öldürmeyen acı güçlendirdi... şimdi dönüp bakıyorum geçmişe ben vajina içinin nasıl hareketli olacağını orayı nasıl kontrol edeceğimi bilmiyordum kegel ve parmakla bunu keşfetttim. oraya dokunamıyordum bile ama şimdi mumlardan yaptığım aparatı içime alabiliyorum. malesef bu bir süreç kızlar. sabırlı ve gayretli olmaktan başka şansımız yok. korkmayın ve üstüne gidin. inan ki olacak ben inanıyorum çok yaklaştım. yakında buraya başardım yazabilmek dileğimle :) inşallah hepimizin başardım diyebilmesi ümidiyle Allaha emanet olun sakın ümitsiz olmayın ve unutmayın hiç birimiz yalnız değiliz :KK25::KK36:

Kızlar tekrar aparat egzsrrsizlerne toplamda 4 boy var. Fakat 3ünci boy olan aparatı alamıyorum, çok acıyor yanıyor, esnemiyor oram sanırım:KK43: ne yapmalıyım? Zamanla esnermi acaba? 2inci boy ile mi yapsam bi süre?
arkadaşım rica etsem 3. boy ve 4. boy aparatların kalınlık ve boy cm. kaçar yazabilir misn... ben mumdan aparat oluşturdum onunla egzersiz yapıyorum,,, o yüzden soruyorum. teşekkürler

Canım beklet vajinin girişinde.hiç geri çekme sonra yavaş yavaş kaydır içine.derin nefes al karnın şişsin göğsün değil.ağızdan da yavaş yavaş verirken kaydır yavaş yavaş nereye kadar alabiliyorsan beklet içinde bi 20 dk.aparatlara alıştıktan sonra yani büyük boyunu alabildiğinde zorlanacaksın ya kolay girip çıkaramıyorsun ya.o boyuta geldiğin zaman anestol pomad kreminden sür bolca acıyı alıyor rahat uyguluyorsun aparatı alabildiğinde eşli denemeye geçebilirsin ben bu şekilde yendim.2 yıldır evliyim geçen pazar çalışmaya başladım cuma günü yendim çok şükür duamdasınız
çok kısa sürede yenmişsiniz,, nasıl bi yol izledin,,

canım geçen hafta pazar
çok kısa sürede yenmişsiniz,, nasıl bi yol izledin,,
ben 2 hafta sonra doktora gidicektim ankarada bir doktor bulmuştum bir haftada bu sorunu çözen.sonra parmak egzersizi ve aparat egzersizi ile çözdüğünü öğrendim başımdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü.hem o kadar para vericem hemde yine iş bnde bitecek parmak sokmak zorunda kalıcam diye hem sinir olmuş hemde çok kendimi köşeye sıkışmış hissetmiştim.burdan vajinismusu yenen arkadaşlar ve internette araştırdığım şekilde parmak egzersizi nasıl yapılır onu öğrendim.ben elimle vajinaya dokunamayan birisiydim (hala da hoşlandığım söylenemez :) ).genelde serçe parmak ile başlıyor başlayanlar ben orta parmak ile nefes egzersizini de uygulayarak denedim alabildim 1 boğuma kadar.sonra aynı gün farklı zaman diliminde 2.boğuma kadar alabildim.ertesi gün 2 parmak birden aldım aldıkça sevindim benim için bir mucizeydi.sonra burdan bi arkadaş bana mumdan aparat tavsiye etti bende kendime mumdan aparat yapıp denedim.ilk yatığım aparat 2 parmak kalınlığındaydı.onu alabildim.sonra 3 parmak da alabildim ama eşli deneme için yeterli olmadı.en son penis boyunda bi aparat yaptım.enini boyunu hiç ölçmedim görsel olarak yaptım canım.onu içime alamadım mümkün değil alamıycam diye düşünürken anestol pomad kremi ile deneyeyim dedim.normalde hep zeytinyağı ile alabildim paratları içime.kremi sürdüm acı hissini tamamen aldı.penis boyunda ki aparatı içime aldığımda 20 dk içinde beklettim.o içimdeyken kreminde verdiği etkiyle çok rahat hareket edebildim bunu aldıysam penisi de rahat alırım diye bi güven geldi aparatı hemen çıkartıp eşli birleşmeye geçtim.önce aparatı alıyormuşum gibi gözümü kapatım pnsi ben yönlendirdim aparatmışım gibi düşündüm.sonra aldığımı ve acı duymadığımı anlayınca ben üstüne yavaş yavaş oturarak alabildim.umarım tekrar etmez.etmemesi için ilişkiye giremediğim zamanlar aparat ile çalışmaya devam ediyorum

canım geçen hafta pazar

ben 2 hafta sonra doktora gidicektim ankarada bir doktor bulmuştum bir haftada bu sorunu çözen.sonra parmak egzersizi ve aparat egzersizi ile çözdüğünü öğrendim başımdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü.hem o kadar para vericem hemde yine iş bnde bitecek parmak sokmak zorunda kalıcam diye hem sinir olmuş hemde çok kendimi köşeye sıkışmış hissetmiştim.burdan vajinismusu yenen arkadaşlar ve internette araştırdığım şekilde parmak egzersizi nasıl yapılır onu öğrendim.ben elimle vajinaya dokunamayan birisiydim (hala da hoşlandığım söylenemez :) ).genelde serçe parmak ile başlıyor başlayanlar ben orta parmak ile nefes egzersizini de uygulayarak denedim alabildim 1 boğuma kadar.sonra aynı gün farklı zaman diliminde 2.boğuma kadar alabildim.ertesi gün 2 parmak birden aldım aldıkça sevindim benim için bir mucizeydi.sonra burdan bi arkadaş bana mumdan aparat tavsiye etti bende kendime mumdan aparat yapıp denedim.ilk yatığım aparat 2 parmak kalınlığındaydı.onu alabildim.sonra 3 parmak da alabildim ama eşli deneme için yeterli olmadı.en son penis boyunda bi aparat yaptım.enini boyunu hiç ölçmedim görsel olarak yaptım canım.onu içime alamadım mümkün değil alamıycam diye düşünürken anestol pomad kremi ile deneyeyim dedim.normalde hep zeytinyağı ile alabildim paratları içime.kremi sürdüm acı hissini tamamen aldı.penis boyunda ki aparatı içime aldığımda 20 dk içinde beklettim.o içimdeyken kreminde verdiği etkiyle çok rahat hareket edebildim bunu aldıysam penisi de rahat alırım diye bi güven geldi aparatı hemen çıkartıp eşli birleşmeye geçtim.önce aparatı alıyormuşum gibi gözümü kapatım pnsi ben yönlendirdim aparatmışım gibi düşündüm.sonra aldığımı ve acı duymadığımı anlayınca ben üstüne yavaş yavaş oturarak alabildim.umarım tekrar etmez.etmemesi için ilişkiye giremediğim zamanlar aparat ile çalışmaya devam ediyorum
gözünüz aydın,, darısı başımıza

az önce 3 şamdan mumunu birleştirdim ve kalınlığı 12cm... ilk girişte zorlanıyorum ama biraz... ne önerirsiniz arkadaşlar

az önce 3 şamdan mumunu birleştirdim ve kalınlığı 12cm... ilk girişte zorlanıyorum ama biraz... ne önerirsiniz arkadaşlar
ben marketten klasik beyaz mum diye geçiyor ondan aldım.orta boy uzunluğu.1 tanesinin üstüne peçete doladım baya kalınlaştırıp penis görüntüsüne ulaşacak kadar peçeteye sardım prezervatif geçirip zeytinyağı sürdüm.

beklete beklete kaydır girişte o yanmayı hissettiğinde orda elini geri çekme olduğun yerde sabit beklet 10 dk filan yava yavaş ittir o kayar gider alışıyorsun nefes alıp verdikçe.

ben marketten klasik beyaz mum diye geçiyor ondan aldım.orta boy uzunluğu.1 tanesinin üstüne peçete doladım baya kalınlaştırıp penis görüntüsüne ulaşacak kadar peçeteye sardım prezervatif geçirip zeytinyağı sürdüm.
benim çalıştığım mum kalınlığı 12 cm,, sizin yaklaşık kalınlığı ne kadardı

Canım haklı olabilirsin ama iki yer arasında daglar kadar fark var burda ayrıntılı anlatmayı da ben istemem.ben buraya her zaman giremiyorum.yasak oldugunu da bilmiyordum faydalı olmak adına yazdım.iyi akşamlar.

Merhaba kızlar başlığı görünce bende yazmak istedim ben de 1.5 yıllık evliyim ve bunu yeneli 7 ay oldu yaklaşık 1 yıl hiç ilişkiye giremedik diyebilirim. Evlendikten 6 ay sonra zorla bir ilişki oldu ve kızlık zarim bozuldu çok sevinmiştim artık kabus bitti sanıyordum fakat bu da yetmedi yine ilişkiye giremiyorduk ve bir 6 ay daha durum devam etti her denemede kabus..ve yaz tatilinde esim ile tatile gitme ve güzel vakit geçirme kararı aldık hem de tatil iyi gelir hastalığın üzerine gideriz diye düşündük ve tatilde gerçekten de romantik güzel bir ortam da artık olmuştu ve 6 aydır da çocuk düşünüyorum artık size şunu öneriyorum kızlar ilk ağrıyı hissettiğiniz an kesinlikle vazgeçmeyen kendinizi ayaklarınızı sikmayin ve serbest bırakın inanın nasıl oldu anlamayacaksiniz bile resmen 1 yıl m boşa gitti ama çok çok şükür bu arada Tabi ki dua etmeyi unutmayın tatil öncesi ramazan di ve ben her iftar da bunun için dua ettim çok şükür:)

X