canım eşli birleşmeye geçtikten sonra hemen birdeen kesildi mi peki acısıMerhaba arkadaşlar.vajimismus sorununu yenenlerdenim.evliligim 3,5 aylıkken uzman yardımı almaya karar verdim.esimle süreklilesen tarrismalarimiz ve benim aglamalarim bitmiyordu ve çözemiyorduk çünkü.esimle düzenli olarak gittik görüşmelere doktorumuz bunun bir hastalık değil sorun olduğunu ve cinselliğin öğrenilir bir şey olduğunu söyledi.vucudumu daha iyi tanıyordum artık.egzersizlerime devam ettim hiç yılmadım arada tabiki ümitsizliğe kapıldım. Bu konuyu nefes, kegel,parmak, fantezi ile yendim.6 aylık bir sürecin sonrasında yendim çünkü ben ileri boyutundaydim.arkadaslar maddi olarak sıkıntiliysa devlet hastanelerinde psikiyatri bölümüne gidin çünkü ben öyle yaptım.cok şükür doktorumuz çok iyiydi.bize cok zaman ayırdı.unutmayin kendinize zaman ayırmanız, kendinizi tanımanız ve herşeyden önemlisi cinselliği kendi ruh sağlığınız için istemelisiniz.asla vazgeçmeyi...
arkadaşım rica etsem 3. boy ve 4. boy aparatların kalınlık ve boy cm. kaçar yazabilir misn... ben mumdan aparat oluşturdum onunla egzersiz yapıyorum,,, o yüzden soruyorum. teşekkürlerKızlar tekrar aparat egzsrrsizlerne toplamda 4 boy var. Fakat 3ünci boy olan aparatı alamıyorum, çok acıyor yanıyor, esnemiyor oram sanırımne yapmalıyım? Zamanla esnermi acaba? 2inci boy ile mi yapsam bi süre?
çok kısa sürede yenmişsiniz,, nasıl bi yol izledin,,Canım beklet vajinin girişinde.hiç geri çekme sonra yavaş yavaş kaydır içine.derin nefes al karnın şişsin göğsün değil.ağızdan da yavaş yavaş verirken kaydır yavaş yavaş nereye kadar alabiliyorsan beklet içinde bi 20 dk.aparatlara alıştıktan sonra yani büyük boyunu alabildiğinde zorlanacaksın ya kolay girip çıkaramıyorsun ya.o boyuta geldiğin zaman anestol pomad kreminden sür bolca acıyı alıyor rahat uyguluyorsun aparatı alabildiğinde eşli denemeye geçebilirsin ben bu şekilde yendim.2 yıldır evliyim geçen pazar çalışmaya başladım cuma günü yendim çok şükür duamdasınız
ben 2 hafta sonra doktora gidicektim ankarada bir doktor bulmuştum bir haftada bu sorunu çözen.sonra parmak egzersizi ve aparat egzersizi ile çözdüğünü öğrendim başımdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü.hem o kadar para vericem hemde yine iş bnde bitecek parmak sokmak zorunda kalıcam diye hem sinir olmuş hemde çok kendimi köşeye sıkışmış hissetmiştim.burdan vajinismusu yenen arkadaşlar ve internette araştırdığım şekilde parmak egzersizi nasıl yapılır onu öğrendim.ben elimle vajinaya dokunamayan birisiydim (hala da hoşlandığım söylenemez :) ).genelde serçe parmak ile başlıyor başlayanlar ben orta parmak ile nefes egzersizini de uygulayarak denedim alabildim 1 boğuma kadar.sonra aynı gün farklı zaman diliminde 2.boğuma kadar alabildim.ertesi gün 2 parmak birden aldım aldıkça sevindim benim için bir mucizeydi.sonra burdan bi arkadaş bana mumdan aparat tavsiye etti bende kendime mumdan aparat yapıp denedim.ilk yatığım aparat 2 parmak kalınlığındaydı.onu alabildim.sonra 3 parmak da alabildim ama eşli deneme için yeterli olmadı.en son penis boyunda bi aparat yaptım.enini boyunu hiç ölçmedim görsel olarak yaptım canım.onu içime alamadım mümkün değil alamıycam diye düşünürken anestol pomad kremi ile deneyeyim dedim.normalde hep zeytinyağı ile alabildim paratları içime.kremi sürdüm acı hissini tamamen aldı.penis boyunda ki aparatı içime aldığımda 20 dk içinde beklettim.o içimdeyken kreminde verdiği etkiyle çok rahat hareket edebildim bunu aldıysam penisi de rahat alırım diye bi güven geldi aparatı hemen çıkartıp eşli birleşmeye geçtim.önce aparatı alıyormuşum gibi gözümü kapatım pnsi ben yönlendirdim aparatmışım gibi düşündüm.sonra aldığımı ve acı duymadığımı anlayınca ben üstüne yavaş yavaş oturarak alabildim.umarım tekrar etmez.etmemesi için ilişkiye giremediğim zamanlar aparat ile çalışmaya devam ediyorumçok kısa sürede yenmişsiniz,, nasıl bi yol izledin,,
gözünüz aydın,, darısı başımızacanım geçen hafta pazar
ben 2 hafta sonra doktora gidicektim ankarada bir doktor bulmuştum bir haftada bu sorunu çözen.sonra parmak egzersizi ve aparat egzersizi ile çözdüğünü öğrendim başımdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü.hem o kadar para vericem hemde yine iş bnde bitecek parmak sokmak zorunda kalıcam diye hem sinir olmuş hemde çok kendimi köşeye sıkışmış hissetmiştim.burdan vajinismusu yenen arkadaşlar ve internette araştırdığım şekilde parmak egzersizi nasıl yapılır onu öğrendim.ben elimle vajinaya dokunamayan birisiydim (hala da hoşlandığım söylenemez :) ).genelde serçe parmak ile başlıyor başlayanlar ben orta parmak ile nefes egzersizini de uygulayarak denedim alabildim 1 boğuma kadar.sonra aynı gün farklı zaman diliminde 2.boğuma kadar alabildim.ertesi gün 2 parmak birden aldım aldıkça sevindim benim için bir mucizeydi.sonra burdan bi arkadaş bana mumdan aparat tavsiye etti bende kendime mumdan aparat yapıp denedim.ilk yatığım aparat 2 parmak kalınlığındaydı.onu alabildim.sonra 3 parmak da alabildim ama eşli deneme için yeterli olmadı.en son penis boyunda bi aparat yaptım.enini boyunu hiç ölçmedim görsel olarak yaptım canım.onu içime alamadım mümkün değil alamıycam diye düşünürken anestol pomad kremi ile deneyeyim dedim.normalde hep zeytinyağı ile alabildim paratları içime.kremi sürdüm acı hissini tamamen aldı.penis boyunda ki aparatı içime aldığımda 20 dk içinde beklettim.o içimdeyken kreminde verdiği etkiyle çok rahat hareket edebildim bunu aldıysam penisi de rahat alırım diye bi güven geldi aparatı hemen çıkartıp eşli birleşmeye geçtim.önce aparatı alıyormuşum gibi gözümü kapatım pnsi ben yönlendirdim aparatmışım gibi düşündüm.sonra aldığımı ve acı duymadığımı anlayınca ben üstüne yavaş yavaş oturarak alabildim.umarım tekrar etmez.etmemesi için ilişkiye giremediğim zamanlar aparat ile çalışmaya devam ediyorum
ben marketten klasik beyaz mum diye geçiyor ondan aldım.orta boy uzunluğu.1 tanesinin üstüne peçete doladım baya kalınlaştırıp penis görüntüsüne ulaşacak kadar peçeteye sardım prezervatif geçirip zeytinyağı sürdüm.az önce 3 şamdan mumunu birleştirdim ve kalınlığı 12cm... ilk girişte zorlanıyorum ama biraz... ne önerirsiniz arkadaşlar
beklete beklete kaydır girişte o yanmayı hissettiğinde orda elini geri çekme olduğun yerde sabit beklet 10 dk filan yava yavaş ittir o kayar gider alışıyorsun nefes alıp verdikçe.az önce 3 şamdan mumunu birleştirdim ve kalınlığı 12cm... ilk girişte zorlanıyorum ama biraz... ne önerirsiniz arkadaşlar
benim çalıştığım mum kalınlığı 12 cm,, sizin yaklaşık kalınlığı ne kadardıben marketten klasik beyaz mum diye geçiyor ondan aldım.orta boy uzunluğu.1 tanesinin üstüne peçete doladım baya kalınlaştırıp penis görüntüsüne ulaşacak kadar peçeteye sardım prezervatif geçirip zeytinyağı sürdüm.
Canım sen bu 12 cm dediğin mumu içine alabiliyor musunbenim çalıştığım mum kalınlığı 12 cm,, sizin yaklaşık kalınlığı ne kadardı
Burdan da konuşabilirsiniz yardımcı olmak isteyen insan için sorun olmaz buraya girip çıkmakta.herkes veremiyor numarayı burda en azından veremeyenler de okur faydalanırBen yasak olduğunu bilmiyordum ama onlarca kişi gruptaki destekle yendi kötü mü oldu yani.