Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

sertleşmeyi sağlayan bir ilaç var canım. 100 liraya almıştık biz doktor tavsiye etmişti. vajinusmuslu kadınların eşlerinde bu sorunun olması çok normalmiş. o yüzden sıkıntı yapmayın ilacı kullansın eşin çok faydası olacak.
canım bizde de bu problem var ilacın ismini yazabilirmisin bir de yan etkisi falan var mı

Her yolu denememe rağmen başarısızım ve zaman hızla akıyor her denemenin sonu ayrı üzücü gerçekten gücüm tükendi nasıl aşacağımı bilemiyorum kim ne fikir verdiyse denedim uzman yardımı almaksa pahalı kendi imkanlarımlaysa başarısız:KK43:(
Ne yapsam bilmiyorum

Ne kadar gevşekte olsam ucundan sonra devam edemiyorum artık deneyip başarısız olmaktan yoruldum özgüvenim bitti çevrem çocuk soruyor ve çocuk yapamıyoruz sanıyor oysa ki birleşme bile olmadı :KK43: içinde bulunduğum durum tam bir çaresizlik gidecek bir yön bulamıyorum tüm yollar denemekten geçiyo ama yapamıyorum lütfen artık biri bana yardım etsin herşeyi denedim ama hala başında gibiyim benimle başlayan herkes yendi bi ben kaldım :KK43: eşimin aileside bizimle hemde uzun bir süre ve her gün çocuk muhabbeti oluyor kendimi kısır gibi hissediyorum psikolojim bitik durumda :KK43:
ben seninle aynı derdi paylaşıyorum :KK43: herkese yazıyorum burda ama bi cvp vermiyor kimse sorularımı soramıyorum :KK43: ankarada yasemin yıldız doktoru var diye duydum ama giden deneyen var mı acaba 1 hafta içinde bitiyormuş bu kabus.ama giden var mı fiyatı da diğer doktorlara göre en uygunu

Öncelikle herkese selam. Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum 6 aylık evlıyım ve bende vajınusmusluyum. Birbirimiz cok sevmemize rağmen cok kavga ediyoruz. Ufacık şeylere kırıyoruz birbirimizi. O kadarki sabahlar kadar tek başıma otuyorum neden yapamıyorum die Öyle uzun uzun hepimizin yaşadığı o üzüntüleri anlatıp sizi sıkmak istemiyorum. Dün sanırım olmucak deyıp eşimeboşanalım dedim. Çünkü o da bende cok mutsuzuz Dr gıttık vajısın dedı artık çıkar yolum yok eşimicoook sewıyorum onu bu karanlığa itemem moralım sıfır kendını eksık gıbı görüom nolur bırılerınındesteğine ihtiyacı var çünkü kımse anlamıyor Cok basit ne war dıolar ama olay oraya gelıncebayılacağımı hissedıom umarım bu illette banadestek çıkan biri olur
canım vajinismus hastalığını ynebilen 2 doktor duydum ankarada yasemin yıldız ve süleyman eserdağ süleyman eserdağ biraz ğahalı yasemin yıldız daha uygun fiyat olarak.bende oraya gitmeye karar verdim gidip de sonuç alırsam sana mutlaka yazarım ama 3 mlyarınız varsa hiç durmayın eşin 1 hafta izin alsın ve gidin ben çok inanıyorum biteceğine

Kizlar ben sorulariniza cevap verebilirim. Yardimci olabilirsem cok mutlu olurum ustelik. Iliskiyi denerken belinizin altina yastik koymayi denediniz mi hiç bana doktorum dedigi ilk şeydi bu.

Kizlar ben sorulariniza cevap verebilirim. Yardimci olabilirsem cok mutlu olurum ustelik. Iliskiyi denerken belinizin altina yastik koymayi denediniz mi hiç bana doktorum dedigi ilk şeydi bu.
düzenli girebiliyor musun artık halettin mi sorununu kendi kendine mi yendin doktora mı gittin canım öğrenebilirsem

düzenli girebiliyor musun artık halettin mi sorununu kendi kendine mi yendin doktora mı gittin canım öğrenebilirsem

Ben doktora gitmeden yendim canım. En büyük çare yeneceğine inanmak ve pes etmemek. Şimdi sadece girerken geriliyorum biraz o kadar. Ama devamında sorun olmuyor.

Canim ben doktora gittim yeneli 1 yil oldu. Ama doktora gitmedende halledebilirsin bence
kendimi kasmıyorum serbest bırakıyorum ama yine girmiyor sanki duvar gibi birşeye takılıyor bazen bi kemik sanki.oraya geldiğinde zorlaması gerekiyor o esnada da ben geriliyorum ve hiç zevk alamıyorum alamaığım içinde girmesine müsade edemiyorum.birşey daha sorucam zevk almasan bile rahat girebiliyor mu bunu öğrenmek istiyorum illa ki ıslanması mı lazım

kendimi kasmıyorum serbest bırakıyorum ama yine girmiyor sanki duvar gibi birşeye takılıyor bazen bi kemik sanki.oraya geldiğinde zorlaması gerekiyor o esnada da ben geriliyorum ve hiç zevk alamıyorum alamaığım içinde girmesine müsade edemiyorum.birşey daha sorucam zevk almasan bile rahat girebiliyor mu bunu öğrenmek istiyorum illa ki ıslanması mı lazım
Tatlim islanma olmazsa canin yanar elbetteki, bebe yagi veya kayganlastirici kullanin bi sure zaten doktorda bana ilk iliskide kullanmami soylemisti. Cunku bende de zevk alma olayi olmuyordu ki halada cok cok rahat degilim bebe yagi kullaniyoruz. O duver gibi bi sey var dedigin sey aslinda kendini kasmandan kaynakli. Vajinayi kapatmis oluyorsun bi nevi. Bunun icinde iliski olacagi zaman ikinman gerekiyor. Bana ozelden yazsan daha iyi herkes anlatilmiyor burdan

Merhabalar bende szdendim.. tam 1 yıl 3 ay çektim bu hastalığı ama çok şükür 3 aydr yendim ben 8 ay psikiyatrise gittim ama sonuç olumsuz boşu boşuna zamanım gtti... adanada EPC hastanesinde pınar hanım ve Necla hanim beni yeniden hayata bağladı hemde 2 seansa size orayı şiddetle tavsiye ederim ben basardiysam herkes başarır baya ileri seviyedeydim ben zamanınızı güzel kullanın lutfen

kızlaarr bende 2.5 yıldır bu hastalıgı cekıyordum suan cınsel terapıste gıdıyorum 2 haftadır ve baya bır ılerletme kaydettım.. oraya dokunamazken parmagımı köküne kadar sokuyorum ve esımın parmagını da aynı seklıde ıcıme alabılıyorum . nefes egzersizleri ve kegel egxersıxlerı cok ısıme yaradı. ve enterasann olanı caanım yanmıyor kızlar .. kendımı kasmamayı yavas yavas ogrenıyorumm isteyenlere de yardımcı olabılırım

merhabalar bende 4 yıldır vajinusmusum:KK43:
Bu süreçte psikoloğa gittim ama sonuç alamayınca bıraktım. Tek parmak egzersizi yapabiliyorum. Sonra internetten aparatlara geçtim.İlk 2 boyunu yapabiliyorum 3. Boyunu bazen yapamıyorum bazen yapabilşyorum. Ama böyle tıkndım kaldım bu durumu artık kaldıramıyorum:KK43: acaba doktoramı gitsem ama çok pahalı 5bin civarı:KK43: istanbulda otuyorum. Doktorla yenenlerin fikirleri nelerdir? doktor neler yapıyor gerçekten değer mi? Yorumlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var:KK43: artık yoruldum egzerszden öteye gidemiyorum yıllardır:KK43:
Mrb ben de 3.5 yilda kendim yenemedim. Parmagimin ucunu bile sokamiyordum. Surekli erteledim. Doktor yardimiyla 3 gunde gercek iliskide icime alabildim. Sen ilk asamalari gecmissin aslinda apartlari kendin icine alabilmissin. Nefes cok onemli 7 saniyede burnundan nefesi aliyorsun 7 saniyede agzindan nefesi verirken aparati ittiriyorsun. Bende oyle nefes ala vere icime ittrdim. 4.boyda zorlandim cok ama onada alisiyorsun. Bide bacagin birini uzatip digerini kirip acinca en kolay oyle aliyorum ben. Apartlari vevajinayida bepanthol el ve vucut kremiyle bolca kremledik.3.gecede calismalari yapip gercek iliskiye gectik.acidi biraz korktum ama oldu.

Arkadaslar bende vajinismus hastasiyim yardimci olabilen varsa lutfen yardim etsin bi turlu basaramiyorum

parmak egzersizi yapmam lazim ama cesaret edemiyorum bi turluyapamiyorum cok zor geliyo

X