Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

dr süleyman eserdağ hakkında bilgisi olan varmı

Merhaba arkadaşlar, bende yeni üyeyim.. üye olmadan önce de takip ediyordum siteyi , rica etsem gruba beni de ekler mısınız? Ben de benzer sıkıntılardan muzdaribim

yasaklandı grup yapmak ve katılmak
herkese mesaj gitti siteden yöneticiden

Merhabalar bende 7aylık evliyim aynı dert bende de parmak egzersizine başladım orta parmak ve biraz zor olsada 2parmak yapabiliyorum ama ondan öteye gidemiyorum eşimle denedik ama çok canım acıdı çok az girebildi çok kasıyorum kendimi kas gevşetici kullansam yararı olurmu. Ayrıca aparat yaptım ama zor oluyo canım acıyor ve çok üsteleyince hafif pembe kan geliyor her seferinde.
Ben kadın doğuma gidip muayene oldum kızlık zarın bozulmuş ama çok etli dedi ve zorla alttan ultrason aletini soktu ve resmen psikolojim tamamen bozuldu
Bi sorun yok yapabilirsin ama çok kasıyosun kendini dedi bende farkındayım ama istem dışı malesef ve o muayeneden sonrada pembe leke olarak kanamam geldi biraz
Kızlık zarı kalın olduğu içinmi her seferinde canım çok yanıyor acaba

Canım merhaba aynı problemi ben de çok yaşadım hatta jinekolog beni çok korkutmuştu ben de yedinci ayımda yendim kendini rahat bırak korkmamaya çalış emin ol ki çok kolay hiç acımıyor bile

Çok denedim ama çok rahat olamıyorum malesef eşimle 10 yıllık bi birliktelikten sonra evlendik onun yanında çok rahatım ama iş oraya gelince olmuyor çok denedik
Egzersizlere başladım ama çalıştığım için düzenli yapamıyorum aparatla yapıncada canım acıyor

Ben de aparat kullanmadım hiç parmak kullandım Günlük kendine 1 saat ver ya da yarım saat öyle dene tüm gün çalışmana gerek yok zaten

Anladım canım peki senin örneğin bu süreç ne kadar sürdü ve ağrı oluyo muydu acaba
1 haftada yendim ama ben çok korkmuyordum ve hiç acımadı ne egzersizde ne diğerin çok az acıdı egzersizde yani böyle ürperti gibi ama başka hiç acımadım

Sorunumla ilgilenen arkadaşlar Allah razı olsun ınş yenerim bu sorunu psikolojik bozuldu gerçekten dayanamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…