Canım moralini bozma aşılmayacak bir şey değil çok klasik ama ben yaptıysam herkes yapar moralini bozma sabırlı ol egzersizleri yapabiliyorsan onu hayda hayda yaparsın ihtiyacın olan şey sabır İnan güven kendine güven emin ol ki başaracaksın ..Kayganlastiriciyla deniyorum iki parmak rahat yapıyorum ınş 3 de de zorlanmadan yaparım ama benim korkum 3 den sonra da yapamazsam
nasıl yendiniz?Sizler sayesinde vajinusmusu 1 haftada yendim çok şükür teşekkür ederim burdaki yazıları tek tek okudum kafada bu işi bitirmek önemli benden mutlusu yok
Bu sayfadaki başarı öykülerini okuyup uygulayaral özellikle ilk sayfadaki anlatimlar çok isime yaradı Allah razi olsun bi kac egzersiz ile çözdüm sorunu ilk baslarda zevk almiyon ama onu yenmek bile mucizeyendiniz
Bende 3 parmakta bile bozulmadı bende senin gibi korkuyordum eşimle birlikte denerkenbozulsun istiyordum esimde bozulursa bozulsun yeterki yen şu hastalık mi ne dedikten sonra rahat rahat yaptım egzersizleri 3 parmakta bile bozulmadı eşimle ilk denememde hatta 2 . de bile biraz kan geldiParmak egzersizlerinde kizlik zari bozulmuyomu
Banada yardim edin lutfen cok korkuyorum parmak egzersileridn bime
Bizde de aynı sorun. Tam egzersizlerimi aparatları başardığım dönemdeyim.aerık yendiğimi düşünüyorum ama bu sefer de deneme yapamıyoruzKızlar tam vajinusmusu yeniyorum derken yeni bir sorun ortaya çıktı eşimde sertleşme sorunu oldu ne yapabiliriz bilgisi olanlardan mesaj bekliyorum
Geçmiş olsun öncelikle .. hangi aşamadasınız..Kizlar merhaba! Yardiminiza ihtiyacim var! Nolursunuz yardim edin! Ben 5 yillik evliyim ve vajinismusu yenemedim! Ve su anki sorunumuz daha da kotuye gidiyo! Esim benimle iliskiye girmiyo! Ama beni cok seviyo cok guzel vakit geciriyoruz beraber benimle cok ilgileniyo her konuda ama bana cinsel yaklasimda bulunmuyo! Aydan aya bi yaklasirsa yaklasiyo oda zaten sadece surtusme yoluyla! Benim yuzumden tabi vajinismus oldugumdan! Ama son 1 senedir ben yaklasmasam o hic yaklasmiyo! Sizdede oldumu bu? Nolur cvp verin cok umitsizim!!
sertleşmeyi sağlayan bir ilaç var canım. 100 liraya almıştık biz doktor tavsiye etmişti. vajinusmuslu kadınların eşlerinde bu sorunun olması çok normalmiş. o yüzden sıkıntı yapmayın ilacı kullansın eşin çok faydası olacak.Bizde de aynı sorun. Tam egzersizlerimi aparatları başardığım dönemdeyim.aerık yendiğimi düşünüyorum ama bu sefer de deneme yapamıyoruz
sertleşmeye yardımcı bir ilaç var arkadaşım. adını hatırlamıyorum şuan. istersen bakabilirim daha sonra 100 lira. inanılmaz işe yarıyor.Kızlar tam vajinusmusu yeniyorum derken yeni bir sorun ortaya çıktı eşimde sertleşme sorunu oldu ne yapabiliriz bilgisi olanlardan mesaj bekliyorum
canım seninle konuşmak istiyorum mesaj ayarlarına girip özel mesajı açar mısın az önce özelden yazmaya çalıştım olmadı mutlaka özeli aç herşeyi burdan anlatamaz kimseKizlar merhaba! Yardiminiza ihtiyacim var! Nolursunuz yardim edin! Ben 5 yillik evliyim ve vajinismusu yenemedim! Ve su anki sorunumuz daha da kotuye gidiyo! Esim benimle iliskiye girmiyo! Ama beni cok seviyo cok guzel vakit geciriyoruz beraber benimle cok ilgileniyo her konuda ama bana cinsel yaklasimda bulunmuyo! Aydan aya bi yaklasirsa yaklasiyo oda zaten sadece surtusme yoluyla! Benim yuzumden tabi vajinismus oldugumdan! Ama son 1 senedir ben yaklasmasam o hic yaklasmiyo! Sizdede oldumu bu? Nolur cvp verin cok umitsizim!!