Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Kayganlastiriciyla deniyorum iki parmak rahat yapıyorum ınş 3 de de zorlanmadan yaparım ama benim korkum 3 den sonra da yapamazsam
Canım moralini bozma aşılmayacak bir şey değil çok klasik ama ben yaptıysam herkes yapar moralini bozma sabırlı ol egzersizleri yapabiliyorsan onu hayda hayda yaparsın ihtiyacın olan şey sabır İnan güven kendine güven emin ol ki başaracaksın ..

arkadaşlar hamilelik takvimini nasıl kullanıyorsunuz bir türlü profile ekleyemiyorum ben. konuyla alakalı değil ama yardımcı olursanız sevinirim

Parmak egzersizlerinde kizlik zari bozulmuyomu
Banada yardim edin lutfen cok korkuyorum parmak egzersileridn bime

Parmak egzersizlerinde kizlik zari bozulmuyomu
Banada yardim edin lutfen cok korkuyorum parmak egzersileridn bime
Bende 3 parmakta bile bozulmadı bende senin gibi korkuyordum eşimle birlikte denerkenbozulsun istiyordum esimde bozulursa bozulsun yeterki yen şu hastalık mi ne dedikten sonra rahat rahat yaptım egzersizleri 3 parmakta bile bozulmadı eşimle ilk denememde hatta 2 . de bile biraz kan geldi

Kızlar tam vajinusmusu yeniyorum derken yeni bir sorun ortaya çıktı eşimde sertleşme sorunu oldu ne yapabiliriz bilgisi olanlardan mesaj bekliyorum

Merhaba arkadaşlar ben de vajinismus sorunu yaşayan bayanlardan biriydim. Evlenmeden önce tahmin ediyordum fakat psikolojimi daha da etkilemek istemedim kafaya takmamaya çalıştım. Evlenince eşimle yoğun mücadeleler sonrası ilişkiye girdiğimizi sandık üstelik böyle olmadığını 4 aydan sonra doktor kontrolüne gittiğimde öğrendim. Son zamanlarda olmadığını anlamış gibiydik adetim geciktiği için doktora gittiğimde çatala oturttu doktora söyledim endişemi. Baktı zar duruyor dedi kayganlaştırıcı jel yazdı bununla deneyin dedi. Bacaklarımı açamıyorum psikolojikti. Sonra bu formu buldum günlerce sayfaları okudum başarı hikayelerini duydukça mutlu oldum ben de yapabilirim dedim üstelik çocuk istiyorduk. Bana kayganlaştırıcı yaramadı ama zeytinyağıyla denedik. Önce üstte eşimin desteğiyle denemeler oldu. Olmadığı acıdığı günler oldu ama psikoloji önce üst pozisyonu kabul ediyor. Ben pes etmedim. Vajinaya aynayla bakın tanıyın diyorlardı onu yaptım parmak egzersizi sadece serçe parmağımla bikaç kez denedim başardım ama sonra eşimle denemek istedim. Üst pozisyonda başardık az bi kanamam oldu. Sonra araya eşimin işi gereği il dışları girdi. Hamilelik için daha çok misyoner pozisyon uygun görülüyor bu defa onun için uğraştık. Asla yapamam diyordum ama çok şükür ki bunu da aştık. Psikolojik her şey. Hala ilk girerken bi gerilme var başı girdikten sonra sorun olmuyor. Zamanla o gerilme de gider diye düşünüyorum. İlk düzenli ilişkimizi bu ay yaşadık gebelik olmadı adet oldum ama tekrar deneyeceğiz. Rabbime şükürler olsun ki bu sorunu aştık. Eşim de bana hep destek oldu onun ısrarı olmasa belki aşamazdık. Buraya yazacağım günü bekliyordum. Ağlamalı, üzülmeli çaresiz günler bitti. İnanmak çok önemli başaracağınıza inanın.

Parmak egzersizleriyle bu illeti yenmek mumkun.tamamen psikolojik. Inanin.bol bol telkin edip esli denemeler yapin acimio yapicam diyip ustune gidin pes etmeyin.gayet esnek orası kendimizi kasarak girişine engel oluoruz.agdanin acisina dayanan biz bunuda yeneriz ertelemeyin yeter. sitedeki yazılar sayesinde olayi cozdum :) olumsuz dusunmeyin

Kizlar merhaba! Yardiminiza ihtiyacim var! Nolursunuz yardim edin! Ben 5 yillik evliyim ve vajinismusu yenemedim! Ve su anki sorunumuz daha da kotuye gidiyo! Esim benimle iliskiye girmiyo! Ama beni cok seviyo cok guzel vakit geciriyoruz beraber benimle cok ilgileniyo her konuda ama bana cinsel yaklasimda bulunmuyo! Aydan aya bi yaklasirsa yaklasiyo oda zaten sadece surtusme yoluyla! Benim yuzumden tabi vajinismus oldugumdan! Ama son 1 senedir ben yaklasmasam o hic yaklasmiyo! Sizdede oldumu bu? Nolur cvp verin cok umitsizim!!

Kızlar tam vajinusmusu yeniyorum derken yeni bir sorun ortaya çıktı eşimde sertleşme sorunu oldu ne yapabiliriz bilgisi olanlardan mesaj bekliyorum
Bizde de aynı sorun. Tam egzersizlerimi aparatları başardığım dönemdeyim.aerık yendiğimi düşünüyorum ama bu sefer de deneme yapamıyoruz

Geçmiş olsun öncelikle .. hangi aşamadasınız..

Vajinismus olduğumuzu nasıl anlarız?
Vajinismus olup olmadığınızı merak ediyorsanız . Ben vajinismusmuyum diye kendinize soruyorsanız kendinize bazı sorular sorarak vajinismus olup olmadığınız hakkında farkındalık kazanabilirsiniz.. Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye vajinismusun en tipik belirtilerini anlatıyor.
Diğer videolarımız için tıkla!
Kadınlar Kulübü'nün değerli forum üyeleri sizlere faydalı olması için açtığımız Kadınlar Kulübü TV için video izleme desteklerinizi, sosyal medyalarını takipte kalmanızı bekliyoruz. Haydi hanımlar görelim bakalım! :)

selam bayanlar,
Vajinusmusu yenmiş biri olarak ben de başarı öykümü anlatmak istiyorum. çünkü o zorlu dönemlerde hep okuyucu oldum ve hayalimde bu dertten kurtulduktan sonra başarı öykümü yazmak vardı hep :). ben 3 yıllık evliyim ve evliliğimin 2 yılı vajinusmusla geçti ki böyle bir hastalık olduğunu bile bilmiyorduk. sonra bir arkadaşım bahsetti vajinusmus olduğundan ve böylelikle öğrendim skıntımı. aynı zamanda bebek sahibi olmak da çok istiyordum ve baktım olacak gibi değil eşimle aşılama bari yaptıralım dedik ve kadın doğum uzmanına gitmeye karar verdik. iyikide gitmişim Allaha binlerce kez şükürler olsun. doktor muayene etmek istediğini söyledi vajinada herhangi bir sıkıntı olup olmadığına bakmak için. benimki ileri bir seviye olmadığı için masaya yatabiliyordum muayene etmesine bile izin verdim fakat canım çok yandı tabiki. muayene sonucunda hafif vajinusmus var. aşılama yapsak bile doğumdan sonra bu sorunun üstesinden gelemezsin dedi ve bizi psikyatride bir doktora yönlendirdi ve tedavimize böylelikle başlamış olduk. parmak egzersizleri falanlarlar filanlar 3 4 ay içinde sonunda başarabildik :). Doktor desteği önemli ihmal etmeye gelmiyor bu iş. süre uzadıkça giden zamandan gidiyor. herkese geçmiş olsun.

Bizde de aynı sorun. Tam egzersizlerimi aparatları başardığım dönemdeyim.aerık yendiğimi düşünüyorum ama bu sefer de deneme yapamıyoruz
sertleşmeyi sağlayan bir ilaç var canım. 100 liraya almıştık biz doktor tavsiye etmişti. vajinusmuslu kadınların eşlerinde bu sorunun olması çok normalmiş. o yüzden sıkıntı yapmayın ilacı kullansın eşin çok faydası olacak.

sertleşmeye yardımcı bir ilaç var arkadaşım. adını hatırlamıyorum şuan. istersen bakabilirim daha sonra 100 lira. inanılmaz işe yarıyor.

canım seninle konuşmak istiyorum mesaj ayarlarına girip özel mesajı açar mısın az önce özelden yazmaya çalıştım olmadı mutlaka özeli aç herşeyi burdan anlatamaz kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…