Parmağım giriyor ama p..s nasıl ilerleyecek onda bıldırcın yumurtası kadar aşağı doğru itince delik YÖK orda ileri doru gidiyor delik ne o anlamadım vallaEvet üst kısımda var o sen onu boşver ona değme ve aşağı doğru egzersiz çalış yani yer çekimine doğru yani yere doğru yap banada o şey hep geliyordu bide etli kısmı çok değişik tırtıklı tırtıklı bişey ne olduğunu hala bilmiyorum ama işte yapmamızı engelleyen şey o çünkü biz ona doğru baskı yapıyoruz halbuki aşağıya doğru iticen. acı yok bişey yok hatta çok derin :)
kızlar bir şey soracağım parmak egzersizine başladım bugün parmağımı içeri iterken sert bir şeye çarpıyor yani yolun ortasında üst tarafta böyle kemik gibi Dışı etli sarılmış bir şey bir şişiklik gibi ama sert çok sizde de aynısı oluyor mu lütfen yardım edin nedir bu anlamadım vallahi akşamda denemiştim ama böyle bir şey hissetmedim şuan hissediyorum..
Kuzum yançok sağol bende gitmeyi düşünüyordum korktum çünküü.. ama ordan aşağı ittirmeyesin denedim de akşam tekrar deneyeceğim of ya ne zor iş bu boyleCanım bende onu ilk fark ettiğmde jinekologa gittim bişey olmadığını normal olduğunu söyledi yani aslında herkeste olan bişey. Egzersizleri yaparken popo kısmına doğru ittir o zaman oraya çarpmazsın belli bir yerden sonra zaten aparatın yada parmağın kayıp gidecek inşallah kısa zamanda yenersin
Merak etme canım biraz rahat olunca ilk kısımdan sonra kayıp gidiyor bende hala egzersizdeyim bikaç gün önce aynı şeyi sormuştum cevap alamayınca doktora gittim sonra burada birkaç konuşmada gördüm herkeste var o et parçası onun altından ilerle yapabileceğini göreceksinKuzum yançok sağol bende gitmeyi düşünüyordum korktum çünküü.. ama ordan aşağı ittirmeyesin denedim de akşam tekrar deneyeceğim of ya ne zor iş bu boyle
Akşam oyle deneyeceğim 1 2 denedim gitmedi sanki mikrop kapacağım parmaklamaktan vallahiMerak etme canım biraz rahat olunca ilk kısımdan sonra kayıp gidiyor bende hala egzersizdeyim bikaç gün önce aynı şeyi sormuştum cevap alamayınca doktora gittim sonra burada birkaç konuşmada gördüm herkeste var o et parçası onun altından ilerle yapabileceğini göreceksin
Parmağım giriyor ama p..s nasıl ilerleyecek onda bıldırcın yumurtası kadar aşağı doğru itince delik YÖK orda ileri doru gidiyor delik ne o anlamadım valla
Ay o yumurta gibi şeye takıldım brn valla bence o acıyor çünkü boşluk kısmından hiç bir acı YÖK çok rahat onu nasıl YÖK edeceğim ordannnnSen parmak egzersizi yap orayı alıştır pnsi şimdilik düşünme çok acelecisin :) :) ve daha 2 parmağa gecicen sonra 3 parmağı yapican hatta kendine aparat yapanlar oluyor egzersizler ile iyice alışmış olacaksın ve biraz bölgeyi esnetmiş olacaksın. Sabır azim gayret ile her iş sonuca ulaşır. Küçük değil arkadaşım 3 parmağın rahat girdiği bir bölge. Vajina ile uğraştığına eminsin değil mi buna internetten iyice bak öğren neresi olduğunu
Kanamam oldu cnm zaten Dr a alttan baktıKızlık zarının yırtılmadığını nereden anladın, muaynemi oldun canım?
Canım maalesef yok edilen bişey değil o zevk alınca açılma oluyor ve altından rahatça kayıp gidiyor. Ona dokunmadan alt kısımdan sokmaya çalış bide canın yanınca pes etme klitorisle oyna ve derin nefes al o zaman acı falan hissetmezsibinAy o yumurta gibi şeye takıldım brn valla bence o acıyor çünkü boşluk kısmından hiç bir acı YÖK çok rahat onu nasıl YÖK edeceğim ordannnn
Çok teşekkür ederim Can'ım benim deneyeceğim bunuCanım maalesef yok edilen bişey değil o zevk alınca açılma oluyor ve altından rahatça kayıp gidiyor. Ona dokunmadan alt kısımdan sokmaya çalış bide canın yanınca pes etme klitorisle oyna ve derin nefes al o zaman acı falan hissetmezsibin
Tatlım onu da alıyorum ama p..s sıkıntı ya moralim bozuldu aşırı ne biçim iş bu yapanlar nasıl yapıyor bizde n e problem var neyimiz eksikCanım onu bende anlamış değilim ama herşeyin bi vakti var sanırım kafamızdaki o korku tam geçmiş değil. Biraz da zihin egzersizi yapmak gerek. Gittiğim doktor bana en büyük cinsel organımız beynimiz önce onu ikna etmen gerek demişti. Parmak egzersizi yap ama 3 parmak tam alman oraya kadar geldiysen az kalmış demektir
bende bu şekilde çok denedim kasmadım üstelik ama bi türlü olmadı sanki vajina dar p...s çok kalın gibi ucu bile girmedi ne yapsam bilmiyorumKızlar 6 Eylül'de evlendim aralık 19 da tam olarak ilişkiye girebildim ondan önce yine aralık ayında 1 yada 2 kere sadece oturabildim üstüne açıkça yazmıyorum anlayın siz burda yazılanları çok okuduk doktora gitmek istermisin dedikten sonra eşim artık yeter bu kadar büyütülecek bişey yok bunda dedim ve o zaman oldu ilk oturduğumda da dedim kendi kendime gerçekten bişey yokmuş neden büyüttüm dedim kan gelmedi benden sadece ona üzüldüm ama eşim Allah razı olsun bunu da anlayışla karşıladı ki zaten şüphe edicek hiç bi durum yoktu ilk olduğunda bile tansiyonum düştü korktum titredim gözlerim karardı bazı şeyleri yaşamış olan bir insan bu kadar Korkmaz herhalde ne parmak egzersizi ne anestol ve bepanten ne kas gevşetici işe yaramadı zeytin yağı ile oldu ama siz bi tabağa zeytin yağı ve vazelini koyup iyice krem gibi yapın o Harika oluyo kızlar ve lütfen ıkının baya ıkının sadece öyle açılıyo illa ki ileri gidin hemen eşinizin istediği gibi yapmayın her gün devamlı deneyin konuşun eşinizle böyle yavaş yavaş genişlesin eşiniz anlayışla karşılar isteğinizi görünce zaten evet hala bi sızı oluyo ama ağda yaptıran biz kadınların dayanamayacağı gibi bişey değil artık ikinci defa denemeden oturabiliyorum ve ilişkiye girebiliyoruz korkucak kasıcak bi durum cidden yok ben burayı okuyarak rahatladım ve sizde rahatlayın diye yazıyorum tamamen psikolojik bir rahatsızlık ama siz sabah akşam kas gevşetici için denemeden onunda etkisi olur illa ki gerçekten kızlar isteyin ben son demememde bile burayı okuyodum eşimle denedik olmadı yine kavga gürültü ilk 3 ayım zaten hep kavgaydı açtım okudum burayı derim ki olucak bu sefer gel bakayım sen dedim ve oldu Olmuyo diye durmak yok üste çıkın kontrolü alın elinize aşağı doğru iktirin o şekilde giriyo dik sokmayın ıkının yavaş yavaş olmayınca çıkın tekrar deneyin olana kadar Allah hepinize yardım etsin ama yapıcaksınız kızlar biraz zaman harcayın yeter bakın egzersiz bile yapamayan ben yaptım
Sizi hatırlıyorum egzersize sanırım başlayamıyorsunuz.Hiç gelişme yokmu?Kızlar beynine format at adlı kitabı duyan yada okuyan varmı aramızda?