Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Parmağım giriyor ama p..s nasıl ilerleyecek onda bıldırcın yumurtası kadar aşağı doğru itince delik YÖK orda ileri doru gidiyor delik ne o anlamadım valla

Canım bende onu ilk fark ettiğmde jinekologa gittim bişey olmadığını normal olduğunu söyledi yani aslında herkeste olan bişey. Egzersizleri yaparken popo kısmına doğru ittir o zaman oraya çarpmazsın belli bir yerden sonra zaten aparatın yada parmağın kayıp gidecek inşallah kısa zamanda yenersin

Kuzum yançok sağol bende gitmeyi düşünüyordum korktum çünküü.. ama ordan aşağı ittirmeyesin denedim de akşam tekrar deneyeceğim of ya ne zor iş bu boyle

Kuzum yançok sağol bende gitmeyi düşünüyordum korktum çünküü.. ama ordan aşağı ittirmeyesin denedim de akşam tekrar deneyeceğim of ya ne zor iş bu boyle
Merak etme canım biraz rahat olunca ilk kısımdan sonra kayıp gidiyor bende hala egzersizdeyim bikaç gün önce aynı şeyi sormuştum cevap alamayınca doktora gittim sonra burada birkaç konuşmada gördüm herkeste var o et parçası onun altından ilerle yapabileceğini göreceksin

Akşam oyle deneyeceğim 1 2 denedim gitmedi sanki mikrop kapacağım parmaklamaktan vallahi

Parmağım giriyor ama p..s nasıl ilerleyecek onda bıldırcın yumurtası kadar aşağı doğru itince delik YÖK orda ileri doru gidiyor delik ne o anlamadım valla

Sen parmak egzersizi yap orayı alıştır pnsi şimdilik düşünme çok acelecisin :) :) ve daha 2 parmağa gecicen sonra 3 parmağı yapican hatta kendine aparat yapanlar oluyor egzersizler ile iyice alışmış olacaksın ve biraz bölgeyi esnetmiş olacaksın. Sabır azim gayret ile her iş sonuca ulaşır. Küçük değil arkadaşım 3 parmağın rahat girdiği bir bölge. Vajina ile uğraştığına eminsin değil mi buna internetten iyice bak öğren neresi olduğunu

Ay o yumurta gibi şeye takıldım brn valla bence o acıyor çünkü boşluk kısmından hiç bir acı YÖK çok rahat onu nasıl YÖK edeceğim ordannnn

Kızlar bilmeyenler için söylüyorum ben de şuan araştırdım ve öğrendim o içerde hissettiğimiz kemik Pubis kemiğim çok şükür buldum ne olduğunu

Kızlar parmak egzersizinde kemiğe rastlayan YÖK mu varsa ne olduğunu bilen yazsın ben pubis kemiği buldum ama tam emin değilim doktora giden uok mu hiç bundan???

Ay o yumurta gibi şeye takıldım brn valla bence o acıyor çünkü boşluk kısmından hiç bir acı YÖK çok rahat onu nasıl YÖK edeceğim ordannnn
Canım maalesef yok edilen bişey değil o zevk alınca açılma oluyor ve altından rahatça kayıp gidiyor. Ona dokunmadan alt kısımdan sokmaya çalış bide canın yanınca pes etme klitorisle oyna ve derin nefes al o zaman acı falan hissetmezsibin

Çok teşekkür ederim Can'ım benim deneyeceğim bunu

kızlar parmak egzersizlerini rahatça yapıyorum ama p...s te sıkıntı yaşıyorum ya neden böyle

Canım onu bende anlamış değilim ama herşeyin bi vakti var sanırım kafamızdaki o korku tam geçmiş değil. Biraz da zihin egzersizi yapmak gerek. Gittiğim doktor bana en büyük cinsel organımız beynimiz önce onu ikna etmen gerek demişti. Parmak egzersizi yap ama 3 parmak tam alman oraya kadar geldiysen az kalmış demektir

Tatlım onu da alıyorum ama p..s sıkıntı ya moralim bozuldu aşırı ne biçim iş bu yapanlar nasıl yapıyor bizde n e problem var neyimiz eksik

Onu bende anlamış değilim ben daha o kadar alamıyorım maalesef sen en azından daha yakınsın
bende bu şekilde çok denedim kasmadım üstelik ama bi türlü olmadı sanki vajina dar p...s çok kalın gibi ucu bile girmedi ne yapsam bilmiyorum

Kızlar beynine format at adlı kitabı duyan yada okuyan varmı aramızda?

MERHABALAR
EŞİMLE DİREK DENEMELER YAPIYORUZ.

7 yıl vajinismus yaşayan birisi olarak yendim ben de. sorun yaşayan herkese yardımcı olabilirim. deneyimlerimi paylaşabilirim. 2 yıldır cinsel olarak aktifim üstelik smear testi bile yaptırabiliyorum :) vajinismus için bu çok büyük bir adım. 7 yıllık ilişki yaşadığım ve yapamadığım canımın aşırı yandığı kişiyi bir postaladım önce. sonrasında birlikte olduğum kişi tecrübeli ve beni sevdiğine inandığım biriydi. vajinismus olduğumu biliyordu hiç bir zaman beni zorlamadı yapalım mı diye. bir gün kendi isteğimle bana sürtmesini istedim yavaş yavaş sonra o bana çaktırmadan sokmuş. nasıl yani girdi mi hepsi mi diye sorular sormaya başladım. nasıl sevindim. bu arada bunlardan önce parmak egzersizlerini yapıyordum. benim problemim ilk girişte bir acı oluyordu parmak da dahil sonra gevşiyordum. ama kendi kontrolumde yani erkek devreye girdimi parmak bile sokamıyordu. sonra sonra farkettim ki ben üstte olduğumda ve sokarken ıkınır gibi yaptığımda çok rahat giriyor. parmak egzersizlerini tamamlayan arkadaşlar ara ara bunu deneyin bence. üste çıkın kayganlaştırıcı sürün derin nefesler alıp nefesi verirken ıkının vajinanıza doğru. başını ufak ufak sokmaya çalışın alıştırın. çok fazla detay verebiliyor muyum burada bilmiyorum. herkese yardımcı olmak isterim. insanı çok sıkan bir durum bu maalesef. sırt üstü benim hala ilk girerken canım yanıyor. yan yana ve üstteyken çok daha rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…