Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Aynen ne yapacağımı bilmiyorum çok sıkıldım artık

Canım malesef başka yolumuz yok ama tavsiyem en küçük şeyle başla ertelemek işi zorlaştırıyo. Bende aynı durumadyım çok araştırdım ama tek yol egzersiz hiç istemesem de yapıyorum bende yeniyim şimdi parmaktan biraz daha kalın bi aparata geçtim zamanla oluyor sakın pes etme ertleeme

aparat girdiğinde ne hissediyosun. acı, baskı vs..

aparat girdiğinde ne hissediyosun. acı, baskı vs..

Ben normalde parmakla başladım ama ilk boğumdan sonra ilerleyemedim oda patmağımı da hissediyorum kendi kendime yapması zor diye aparat yaptım ve şunu fark ettim aparat cansız olduğundan daha rahat giriyor çok hafif baskı oluyor önemli olan onu unutmak düşünmemek derin nefes alıp ilerletmek gerçekten kayıp gidiyor. Ben üzerine prezervatif taktım ve üstüne de zel sürdüm. Bide bana doktorun korkunca klitorisle oyna dedi oda çok etkili oluyo. Ayın 8inde 4. Ayımız olacak kendime kota koydum o gün bu hastalık bitecek diye tavsiyem sende kota koy ve kendini zorla. Bide bana doktorum dedi ki psikolojik hastalıklar içinde en kolay çözülen ve %100 çözülen bi problem yeter ki iste. O yüzden sende kendini motive et ve başaracağına inan

hangi dr gittiniz?

Bunun nasıl yapılacağını bilmiyorum ki ya benim sorunum daha başka sanırım

bende yapamıyorum egzersiz falan napıcaz çaresiz bir hastalıkmı bu yapıştı yakamıza

Merhaba canım tabiki çaresiz bi hastalık değil sadece biraz cesaret isteyen bi hastalık bende yeni yendim bu hastalığı 1 ay oluyor 4 yıl çektim vajinismustan son çare doktora gittim ve doktor yardımıyla yendim egzersizler dışında hep mucizevi bişey aradım bekledim hep bu sayfalarda ama malesef egzersizden kaçış yok banada çok korkutucu ürtücü geliyodu parmak egzersizleri ama öyle değil inan imkansızda değil istersen yardımcı olabilirim

O whatsup grubuna girmenizi tavsiye etmem cunku bir muddet sonra basaran kisilerin burnu havaya kalkanlar oluyor ve sanki kendisi bu sikintilari yasamamis gibi basaramayan kisiyi ti'ye aliyor. Asagalamaya kadar gidiyor o yuzden bu sekilde davranislari gorunce yakin zamanda ayrildim gruptan.

Anladım canım teşekkür ederim

Bu kadar kısa sürede nasıl oldu bende meral ettim neler yaptırdı yada ne anlattı paylaşsanız sonuçta herkes o parayı veremiyor keşke detaylı bilgi verseniz bizde gitmeden yenebilsek

kızlar bir şey soracağım parmak egzersizine başladım bugün parmağımı içeri iterken sert bir şeye çarpıyor yani yolun ortasında üst tarafta böyle kemik gibi Dışı etli sarılmış bir şey bir şişiklik gibi ama sert çok sizde de aynısı oluyor mu lütfen yardım edin nedir bu anlamadım vallahi akşamda denemiştim ama böyle bir şey hissetmedim şuan hissediyorum..

Evet üst kısımda var o sen onu boşver ona değme ve aşağı doğru egzersiz çalış yani yer çekimine doğru yani yere doğru yap banada o şey hep geliyordu bide etli kısmı çok değişik tırtıklı tırtıklı bişey ne olduğunu hala bilmiyorum ama işte yapmamızı engelleyen şey o çünkü biz ona doğru baskı yapıyoruz halbuki aşağıya doğru iticen. acı yok bişey yok hatta çok derin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…