Bebe yapı zararlı mı?EU3
Guest
öncelıkle herkeze merhaba arkadaşlar,2 ay önce bu sıtede vajınusmusum dıye yardım ıstemıstım o zaman 6aylık evlıydım ve moral denen bırsey kalmıyordu,kendımı kadın olarak evlı olarak bıle görmuyordum...ama sımdı dr a para vermeden bırcok arkadaşımızın yaptığı gıbı bu durumu yendım...ben ılk başta vajınamın ıcıne dokunamıyordum bıle ve oranın kapalı olduğunu gördumm ..meğerse kendımzı sıktığımızdan öyle oluyormuşş... neyse serçe parmakla başladım olaya...gırdı o kadar mutlu oldum kı o zaman kafamda oraya bırsey gırebılceğı yerleştı... tamam bunu yaptıysan ışaret parmağınıda yaparsın dedım burnumda derın nefes alıp ağzımdan vererek onuda aldım ve en son parmak aşamam 2 parmağı dıer parmaklarda olduğu gıbı eldıvenın tek parmağına çıft parmağı yerleştırerek yaptım azda olsa gırdı... hemen pns aşamasına geçtım yapamadım ılk başta ve azım ettımm acımayacak acımayacak dıye kendımı şartlandırdımm vee 27martta esımın pns bebeyağını surduk ve azda kendı vajenıme vee BURASI ÇOK ÖNEMLI elımle kendım vajıne yerleştırdım ve derın bı nefes alıp cocuk doğurur gıbı ıkınırken beraber pns aşşağı yöne doğru yavaşca bı yıttıkkı HIÇBIRSEY ANLAMADIM olmuştu.. emın olmak ıcın 1 daha yaptım baktımm aşşağı doğru ıtınce oluyor...meğerse 8ay sırf vajınanın ıcıne yerleştırdıkten sonra yukarı doğru ıtıp canımı acıtmaktan dolayı olmamışş... arkadaşlar bunun yönu pns vajı ağzına yerleştıkten sonra ıkınarak yada nefes aldıktan sonra yavas yavaş verırken aşşağı doğru yıtmek.... kendımı aylarımı boşa harap etmısım... bu arada bende dr dr aradım ama sımdı param cebımde..umudunuzu kaybetmeyın cunku o kadar kolaymış kı olan zamana oluyor...deneyın azmedın arkadaşlar...
Ben ıkı parmaktan sonra eslı denemede basarısızdım ıkı parmak yegerlı dgl aparatla calısn oraya baskanbı cısım grdgnı ogrenmenz gerek kendnze aparat hazırladyn en son 11cm genıslıgnde aparatla calsp eslı denemeye gecbMerhaba egzersizde 2 parmagi alip esli deneme yapamayan varmi....veya eskiden bu halde olan
arkadaşlar parmak egzersizine başlamakta güçlük çekiyorsanız çok heyecanlanıp hayır ya olmaz yapamam diyorsanız lütfen tavsiyelerime kulak verin. öncelikle büyük ebatta bir ayna alıyoruz karşımıza ve vajinamızı tanıyoruz. vajenin tam olarak nerede olduğunu anlayın keşfedin... tamamen görün. daha sonra sıcak bir odada asla üşümeyeceksiniz oturun ve yavaş yavaş nefes alıp verin sevdiğiniz rahatlatan ve kısık seste bir müzik açın dilerseniz. Evinize o saatte kimsenin gelmeyeceğinden emin olun. kapı telefon çalsa bile açmayacaksınız. sessize alın telefonunuzu uzak bir odaya koyun hatta . sonra bebe yağı vazelin ile sol işaret parmağınızı yağlayın ve hafif nefes alarak heyecanınızı dindirerek vajene giriş yapın . arkadaşlar o kadar basit ki 3 yıldır bunun için beklediğime inanamıyorum hakikaten. hiç bir acı yok size yemin ederim ki. ki biz bayanlar bir makyaj yaptığımız zaman gözlerimizin nerelerine neler neler sürüyoruz kaşa kirpiğe şekil veriyoruz. bazen göz makyajı yaparken gözümüzden yaş akıyor ama bu işlemde hiç bir acı yok hiç bir sıkıntı yok inanın ki. yani demem o ki o da bir organımız ve görüp dokunabilmeyiz ...neyse devam edelim ilk başta sadece işaret parmağının ilk boğumu girebilir işte bu çok önemli heyecanı direk burda atıyorsunuz. ve devamı geliyor.... ben şimdi orta parmağımı sonuna kadar koyabiliyorum içeri arkadaşlar korkmayın yapın. ben akşam eve gittiğim saatte esra erol oluyor tv de onu açıyorum işte canlı yayın sen bu işi yapacaksın ve orda bu program devam edecek ve sen ölmeyeceksin işte bunu izlemeye devam edeceksin diye kendimi gayretlendirdim. ben müziği değilde canlı programı tercih ettim insan sesi duymak daha güç verdi bana ve bu işi yaparsan rahatça izleyeceksin bu programı falan diyip kendime ödül koydum. sizde bunlara başvurabilirsiniz. ben vazelin ile yaptım tüm egzersizlerimi ama arkadaşlarım bebe yağı ve hatta evdeki zeytin yağı ayçiçek yağıylada yapmışlar bebe yağı yokmuş evlerinde yani arkadaşlar parmak egzersizi bizi öldürmüyor kan akmıyor ayağa kalkıp yürüyünce acı hissetmiyor paytak paytak yürümüyorsunuz.. bunlar hep benim korktuğum şeylerdi. bundan 1 yıl önce ankaraya tedaviye bir dra gittim inanılmaz bir fiyat istedi benden ve 3 günde halledicez dedi . 3 gün çok iyi bir süre ama anladım ki oranın yaptığını ben 2 buçuk ayda tamamlayacağım. olsun napalım artık . yani arkadaşlar kadın doğumcularda 3 günde bu tedaviyi parmak egzersizi ile yapıyorlar onlara gitmeyin demiyorum tabiki iyi şeyler öğretip tedavi ediyorlar ama ben o parayı veremezdim. devlet hastanesinde psikolog ile hallediyorum. arkadaşlar %100 tedavi olan bir hastalık korkmayın ve şimdi bugün parmak egzersizini deneyin. gerisi gelecek psikologa mutlaka ama mutlaka gidin gerisini o yönlendirsin ve kurtulun inşallah
Ilk ben yazayım o zaman inşallah cesaret olur size kızlar ...8 temmuz gecesi evlendik esimle ve ikimiz de ogrenciyiz çok büyük bir yük aldık derken düğünden sonra eve geldik hep beraberama cidden hep beraber k aynanam kaynim gorumcem ve eşi ve iki çocuğu....evin içine geldim ama ilk bir kac gun tek kalırız sandım..neyse ben gitmelerini bekliyorum yok sürat asiyorum yok....baktım olmuyor gelinlikle ve sinirle yatak odasına geçtik esimle ..ben bir sürü bağırdım eşime bu saçmalık neden gitmiyorlar hepsi evli halden anlamıyorlar mi saydım da saydım ...ağlıyorum ama eşim de çok üzgün ve kızgın .kardeşini çağırdı ve hepiniz evde mi kalacaksınız dedi .kaynim yazık bekar ve hiç anlamaz kiz işlerinden dedigi tek şey nereye gidecez ben devam ağlamaya ve kendi gelindiği mi kendim çıkardım ve küs yatağa yattım ...Olacak gibi değil ve dedim ki ilk gece mi böyle mahfetmicegim ve eşime döndüm gülümsedi m.....o da böyle olsun istemez di ...beterin beteri var ya iste tam o noktadaydik beraber olacağız ama olmuyor sevişiyoruz tam içime almak istiyor ki yanma oluyor du ve ben de kendimi çekiyordum...neyse biz hala durumun farkın da değiliz ve artık hep kendimi cekecegimi bilmiyorum ..sabah çocukların sesi ile uyandık ve annesi kapiya vurdu kalkın kahvaltiya diye ben odadan çıkmam dedim bana içeriye kahvaltı getir dedim hem benim hayalim de böyleydi ....ama hayaller paris gerçekler evlilik neyse çıktık odadan ve gorumcem bir sürat bir sürat yapıyor artık görmeyin neyse takan kim ..kahvaltıdan kalkıp odaya geçtik tekrar yapmak istedik bir baktım evdekoler yetmedi üç kadin geldi gelin görmeye ben şok ben iptal ....neyse dedim adımız kötü gelin çıkmasın diye kalktım ki beni görmeye gelmişler o işi yaptık mi diye ...neyse akşam oldu tekrar yapmak istedik ama hala vaji olduğumu bilmiyorum olmadı üçüncü gün yok ve ben stres yaptım etrafımdaki ablalarla konuştum ve rahat ol insanlar zevk için yapıyorlar neden korkuyorsun falan filan....ilk bir ay kabul etmedim ki arastirdim vaji olduğumu takı arkadaşımın kuzeni ile konuşunca ya kadar o da ilk 2 hafta olamamış ..bu arada benden dört gün sonra evlenen lise arkadaşı mi da aradım ve ağlıyorum beraber oldunuz mu dedim evet dedi daha çok ağladım ve ben daha olamadım korkuyorum dedim o da saçmalama hiç korkacak bir şey yok sadece sıkma kendini ve kevser kendini dedi o kadar sakinlestim ki iyi şeyler düşünmeye başladım ..eşim bu arada bana sabır gösteriyor ama çok üzülüyorum ona neyse bu durumu yaşayan arkadaş bana vaji den bahsetti ve hastaneye git dedi ve ben kabul ettim hastayım ben diye ..ilk yanlış zaten kabullenmemek tir ..onu astım ve sonra sakin olmak ki onuda arka da sayesin de astım ve sonra bilgisiz olmak onu da aşmak için interneti kullandım ve bir sürü hikaye okudum ve tek olmadığımı fark ettim çok kötü bir durum hastasin ama kimseye söyleye miyorsun ...derken kadınlar kulübünü buldum tük yazılanları okudum ve eşim e anlattım cesaretlendim ve parmak egzersizin e başladım ilk serçe parmağı içim e aldım çok şaşırdım derken ertesi gün regl oldum bir hafta gitti sonra işaret parmağın a geçtim ve onu da yaptım sabır istiyor ilk yapmaya başlarken sanki bir duvar var ve gidemiyorum sandım ama ikinmak bursa çok önemli her egzersiz de ikinin ve örsa bir delik açılacak ...bu sıra da yardım istiyorum siteden ve ozel den konuştuk larim var bana diktatör al dedi ve şu bazlı kayganlastirici önerdi hemen aldım ve başladım egzersize ..tabi bunlar uzun zaman aliyor yaklasik olarak 1 ayın gitti çünkü hep erteliyordum ve isteksizdim ...ve emla kirem çok yardımcı oldu en büyük aparati içime almadan önce kremi içine doğru ve çevresine sürdüm biraz yaktı ama geçti derken ikinmak la nefes alıp vermekle içime aldim eşimi çağırdım bak oldu dedim oldu oldu ...ama ortada kızlık zarı yok eşim suphe duyuyor..ama ben eminim kendimden sonra zarin esnedigine ve doğum da gideceğine karar verdik ..eşli denemeye gelince bu anlattığım süre boyunca eşim bana yanasmadi eğer üstüme gelseydi yapamazdım .eşli denemede o ustumdeyken kendimi güven de hissetmedim ve üste çıktım sirtimi döndüm kendi elimle deliğe getirerek yavaş yavaş oturdum tabi kınıyorum nefes alıp veriyorum ve yarısını içime aldim çok mutluyduk ağladım hamdolsun allah a ..ve ertesi gün tam içime aldim ve yendik tabi emla krem sürdüm bu süre de yenince grek kalmadı ..ama ilk 3 ilişki de ilk önce a paratla rahmi mi açtım sonra p..si kullandım öyle öyle bitti inşallah siz de yenersiniz
bende vajinusmusum ama bana bu kadar kolay gelmiyor kafama takılan çok şey var sizden yardım alabilir miyim bana mesaj atar mısınız lütfennn(((
Tabi ki olurum hangi süreçtesnz?Banada yardımcı olurmusun
Bana da yardımcı olur musunuz kızlık zarı tam olarak yırtılmadı ama tm anlamıyla ilişkiye giremiyoruz bebek istiyoruz artıkArkadaşlar watsap grubumuz var orda yenen arkadaşlar yardımcı oluyoruz katılmak isterseniz özelden bana numaranızı yazın
Kızlık zarının yırtılmadığını nereden anladın, muaynemi oldun canım?Bana da yardımcı olur musunuz kızlık zarı tam olarak yırtılmadı ama tm anlamıyla ilişkiye giremiyoruz bebek istiyoruz artık
Merhaba bende 4 aylık evliyim hala problemim devam ediyor parmak egzersizinden korkuyorum bunu yenmenin başka yöntemi yok mu arkadaşlar