Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Bebe yapı zararlı mı?

Merhaba egzersizde 2 parmagi alip esli deneme yapamayan varmi....veya eskiden bu halde olan
Ben ıkı parmaktan sonra eslı denemede basarısızdım ıkı parmak yegerlı dgl aparatla calısn oraya baskanbı cısım grdgnı ogrenmenz gerek kendnze aparat hazırladyn en son 11cm genıslıgnde aparatla calsp eslı denemeye gecb

Kızlar merhaba bir sorun olacak geçenlerde yendim demiştim ama bir problem oluştu benim her seferinde kan geliyor oradan bunu yaşayan var mı?

Kızlar 6 Eylül'de evlendim aralık 19 da tam olarak ilişkiye girebildim ondan önce yine aralık ayında 1 yada 2 kere sadece oturabildim üstüne açıkça yazmıyorum anlayın siz burda yazılanları çok okuduk doktora gitmek istermisin dedikten sonra eşim artık yeter bu kadar büyütülecek bişey yok bunda dedim ve o zaman oldu ilk oturduğumda da dedim kendi kendime gerçekten bişey yokmuş neden büyüttüm dedim kan gelmedi benden sadece ona üzüldüm ama eşim Allah razı olsun bunu da anlayışla karşıladı ki zaten şüphe edicek hiç bi durum yoktu ilk olduğunda bile tansiyonum düştü korktum titredim gözlerim karardı bazı şeyleri yaşamış olan bir insan bu kadar Korkmaz herhalde ne parmak egzersizi ne anestol ve bepanten ne kas gevşetici işe yaramadı zeytin yağı ile oldu ama siz bi tabağa zeytin yağı ve vazelini koyup iyice krem gibi yapın o Harika oluyo kızlar ve lütfen ıkının baya ıkının sadece öyle açılıyo illa ki ileri gidin hemen eşinizin istediği gibi yapmayın her gün devamlı deneyin konuşun eşinizle böyle yavaş yavaş genişlesin eşiniz anlayışla karşılar isteğinizi görünce zaten evet hala bi sızı oluyo ama ağda yaptıran biz kadınların dayanamayacağı gibi bişey değil artık ikinci defa denemeden oturabiliyorum ve ilişkiye girebiliyoruz korkucak kasıcak bi durum cidden yok ben burayı okuyarak rahatladım ve sizde rahatlayın diye yazıyorum tamamen psikolojik bir rahatsızlık ama siz sabah akşam kas gevşetici için denemeden onunda etkisi olur illa ki gerçekten kızlar isteyin ben son demememde bile burayı okuyodum eşimle denedik olmadı yine kavga gürültü ilk 3 ayım zaten hep kavgaydı açtım okudum burayı derim ki olucak bu sefer gel bakayım sen dedim ve oldu Olmuyo diye durmak yok üste çıkın kontrolü alın elinize aşağı doğru iktirin o şekilde giriyo dik sokmayın ıkının yavaş yavaş olmayınca çıkın tekrar deneyin olana kadar Allah hepinize yardım etsin ama yapıcaksınız kızlar biraz zaman harcayın yeter bakın egzersiz bile yapamayan ben yaptım

bende 3 aylık evliyim fakat parmak egzersizi yapamıyorum kafama takılan şeyler var bana özelden mesaj atarsanız çok sevinirim

bende vajinusmusum ama bana bu kadar kolay gelmiyor kafama takılan çok şey var sizden yardım alabilir miyim bana mesaj atar mısınız lütfennn(((

bende vajinusmusum ama bana bu kadar kolay gelmiyor kafama takılan çok şey var sizden yardım alabilir miyim bana mesaj atar mısınız lütfennn(((

Canım bende egzersizlerdeyim aklına takılanları sorabilirsin yeni yenmeye yakın biri olarak cevaplayabilirim.

Arkadaşlar watsap grubumuz var orda yenen arkadaşlar yardımcı oluyoruz katılmak isterseniz özelden bana numaranızı yazın

Grupta 2 ayda 18 kişi yendi bu demek oluyor ki sizde yeneceksiniz :)

Arkadaşlar watsap grubumuz var orda yenen arkadaşlar yardımcı oluyoruz katılmak isterseniz özelden bana numaranızı yazın
Bana da yardımcı olur musunuz kızlık zarı tam olarak yırtılmadı ama tm anlamıyla ilişkiye giremiyoruz bebek istiyoruz artık

Herkese Merhaba 1 Mart 2016 da buraya üye olmuşum. ve hemen o gün sıkıntımı yazmışım... Arkadaşlar artık yendim o kadar mutluyum ki ayaklarım yere basmıyor. Çünkü kabus gibi bir hastalıktı. Allahıma şükürler olsun bitti. Benim tedavimde psikiyatri ile oldu kasım ayında başladığım Malatyada araştırma hastanesinde çok şükür bitirdim hastalığı . Sonlara doğru regl olduğum hafta egzersizlere ara verince mecburen regli bitip tekrar başlayacağım anda müthiş bir isteksizlik oluştu. Onuda bu sitedeki bir arkadaşın kurduğu watsap grubuna katılarak hallettim. Kızlardan destek aldım ve yarıya geldiğim egzersizimi bir güzel bitirdim. Eşli deneme ilkinde azıcık acıdı tahammül edilmeyecek bir acı değil nolur sabredin. sonra ise o kadar rahat oldu ki Allahım sana hamdü senalar olsun . Kendinize bir kota koyun bu hafta şu egzersiz bitmeli bu hafta şu egzersiz bitmeli diye diye.. ben 2016 yı da kota koydum kendime hadi 2016da kalsın bu hastalık dedim gayret ettim. ve hakikaten 30 aralıkta ramak kala :) bitirdim... burdan bana emeği geçen tüm arkadaşlara bu siteye bu konuyu açan kişiye çok çok çok teşekkürler. Allah ne muradınız varsa versin. Herkese tavsiyem kendinizi telkin edin ve hastalığın üstüne gidin. inşallah yakında doğum takvimi yaparım bu sitede :):):)

Bana da yardımcı olur musunuz kızlık zarı tam olarak yırtılmadı ama tm anlamıyla ilişkiye giremiyoruz bebek istiyoruz artık
Kızlık zarının yırtılmadığını nereden anladın, muaynemi oldun canım?

Merhaba bende 4 aylık evliyim hala problemim devam ediyor parmak egzersizinden korkuyorum bunu yenmenin başka yöntemi yok mu arkadaşlar

Merhaba bende 4 aylık evliyim hala problemim devam ediyor parmak egzersizinden korkuyorum bunu yenmenin başka yöntemi yok mu arkadaşlar

bende yapamıyorum egzersiz falan napıcaz çaresiz bir hastalıkmı bu yapıştı yakamıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…