Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Bende başardım umut olsun herkese ... benım cozumum egzersızdı bı haftada egzersızle yendım
Ilk okudugumda egzersı fıkrı mum sokma fıkrı benı tıksındırdı ama bı gün düşündüm baska carem yok ...doktora verecek param yok esımın yuzune bakacak yuzum yok kendme guvenim bitmek uzere..basladm bı yerden bır haftada calısmayla azim ve kendme ınancımla yendm..kk uyelerıyle konusmak bu sıtede yazısmak mukemmel yardımcı oldu adete grup terapisi utanmadan herseyı sorabılmek...mutlaka yenen kısılerden yardım alın ben sureklı yenen ınsanlarla ve bırde benım durumumda olan ınsanlarla gorustm sızde boyle yapn ve aklımdan su cumle hıc gtmedı kadınlar kulübüne uye oldjtan sonra vajınusmusu yenemeyen yok yuzde yuz cozumu var kendne ınan... doktorlar oncelıjle bılıssel terapi uyguluyor sonra davranıssal
Bılıssel dedgmz kısım bılıncaltmzdakı cınsellık tabusu bunu zaten bırbırımızle konusrak yenıyorz vajına yapısını ogrenyorz daha sonra uygulanan davranıssal terapi ise egzersızler... işin asıl kısmı bu zaten...doktora gdecek maddyatnz yoksa lutfen kendnz bu gruplardan egzersızlerden yararlnın unutmayn bu erteleme hastalıgı cozumu ıse hemen sımdı!!!!

Parmak egzersizini nasıl yaptınız bende kızlık zarının bozulmasından korkuyorum cm olarak ölçüsü var mı bi de emla kremi nasıl kullandınız

Arkadaşlar ısrarla yazıyorum watsap grubumuz var dahil olun birbirimize yardımcı oluyoruz herkes bi kaç hafta içinde yeniyor bu hastalığı

Bu aletler kızlık zarına zarar vermiyomu

Allah askima banada yardimci olun bir haftada yenmek istiyorum vajinismusu haftaya pazartesi yumurtlama günüm hamile kalmak istiyorum iki senedir deniyoruz artik dayanamiyorum cok kararliyim ve yenecem. Benide whatsapp grubuna alin lütfen

Kızlar merhaba...1.5 yıllık evliyim ( Banada yardım edin nolur...Çok sıkılmaya basladım artik.Hic bi zaman anne olamicak gibi hissediyorum...

Herkese merhaba :)
Yazmaya başlamadan önce kendimi anlatayım kısaca:) ben herşeyden korkan, acı eşiği çok düşük,ağdaya bile giderken iki kez düşünen bir insanım ve hayat boyu öyle kalacağım galiba :) bu mesajın sonunu tahmin edersiniz ben yaptıysam diye başlamayacağım ben çünkü herkes yaşadığı için evet söylerken kolay geliyor ama iş oraya gelince o kadarda kolay olmadığını anladım çünkü ben(tabi kişiye göre değişir)
Bir kere kendimi kandırmadım ben hiç acımayacak diye bişey yok sadece katlanılabilir bir acısı var onu gördüm.
Burada tedavi evreleri anlatmayacağım ben çünkü hemen hemen herkesin aynı(isteyen olursa özelden anlatırım tabi)
Demem o kı kendinizi kandırmayın evet çok hafif bir ağrı ama inanın değer ve sizi öldürmez.Aksine karşıdakinin yüzünü görünce hepsine değer diye düşünürsünüz çünkü o an senin çektiğin o küçücük acının bir önemi yok:) Bunca Zaman ağladığın bütün günlere ettiğin tüm kavgalara lanet edersin ama yine de şükredersin. Belki bir kez yaşayacağımız o ağrı için bütün aylarımızı heba etmeye değmez bir cesaret deneyin bugün bu saatte neredeyseniz:) Çünkü biz kadın olarak çok değerliyiz ve yaşadığımız şey çok özel en güzel şekilde yaşayalım:)
Hepimize inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…