Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Ona parmağım değse acıyo. Normalde parmak egzersizi yapıyorum ama. Eşimin p.. i o parçaya gelincede acıyo. napıcam bakalım bilmiyorum

Yok tabiki herkeste varda nasıl iç dudaklar bazı kişilerde büyük olurmuş ya, buda öyle bişey sanırım. Asıl rahatsız edici olan o iç dudakların büyüklüğü. Labioplasti ameliyatı olan çok

benimkide öyle netten baktım operasyon öncesi sonrası

Canım önce bi süre tek parmak dene, ben daha 2 parmağa geçmedim. Üst kısım derken ? vajina içinde mi acı veren bişey var yoksa ilk giriş mi

vajinaya parmak girince üstte sert bişey var işte o canımı acıtan bayağı sert bişey vücudumun üst kısmında yer alıyor yani

Tahmin ettiğim şey mi bilmiyorum ama sanırım vajina dili deniyomuş ona. Vajina mikrop kapmasın diye kapı gibi bişey zamanla geçiyomuş acısı egzersize devam edin

Tabiki dua ederim canım. yazilarini takip ettim. Bende senin gibi ayna karşısında başladım. ve egzersizlerime hiç ara vermedim. hatta bir sabah yapıyorsam bir de akşam egzersiz yaptım. en az 1 saat yapiyordum. ve 20. Gün artık 13 cm lik aparata geçmiştim. 20. Gün eşimle deneme yaptım ve başardım. Sadece 20 gün için 1 buçuk yılım çöpe gitti. Sen de sanırım 3 yıllık evlisin. sakın pes etme. yenebilirsin sana tavsiyem aparat yap. aparatla çok daha hızlı ilerledim ben

Canım numaranı yaz gruba ekleyeyim seni yardımcı oluruz Orda sana cok sukur cogumuz yendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…