- 29 Kasım 2016
- 185
- 129
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her seyden önce nasıl davranman gerektiğini öğretiyorlar ve sen bunun farkında olmadan öğreniyorsun hastalığın boyutuna kisiye gore tedavi ediyorlar herkese göre farklı ama cok kolay basit güvenli
Evdeki ugraslardan daha kolay emin ol 15 ay boşuna beklemisim diyorum allah razı olsun hepsinden
Evet hamileyimsiz şuan hamile misiniz????
Teşekkür ederim bende İzmir de var diye biliyorum en kısa zamanda başvurucm. kaç tl ye mal olmustuHer seyden önce nasıl davranman gerektiğini öğretiyorlar ve sen bunun farkında olmadan öğreniyorsun hastalığın boyutuna kisiye gore tedavi ediyorlar herkese göre farklı ama cok kolay basit güvenli
Evdeki ugraslardan daha kolay emin ol 15 ay boşuna beklemisim diyorum allah razı olsun hepsinden
Evet hamileyim
Bende 7 Aydır bu durumdayım arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var. Eşimle sürekli tartışmalar yaşıyoruz sebepsiz yere ayrılığın eşiğine bile geldik.hiç doktora gitmedim ve kendimi kadın gibi hissedemiyorum
Canım direkt iki parmaktan başlama. Once tek parmakla yap iyice esnediginde iki parmaga geç ve bol kayganlastirici sür. Ben iki parmak hayatta olmaz diyordum simdi solabilsem 4 parmagi bile alacak kadar esniyor. Nefes egzersizlerini mutlaka yap derin nefes al ve nefesini verirken parmaklarini it. Ve en önemlisi egzersiz sirasinda yapamayacagini düşünüp asla pes etme. Basladigin egzersizi ne olursa olsun bitirmeyi kafana koy. Yarida vazgecersen zaman kaybi olur ve kendine inancin da azalir. Kararli devam etarkadaşlar merhaba bende psikolog tedavisine başladım devlet hastanesinde olduğumuz için 7 kişiyiz grup terapisi diye geçiyor ismi. ilk başta nasıl ya ben bu kadar insanın yanında neyi anlatıcam aklıma takılanı nasıl sorucam diyordum ama şimdi iyi ki böyle olmuş diyorum hepimiz her hafta yaptıklarımızı birbirimize anlatıp destek oluyoruz o kadar güzel ilerliyor ki şahane.. ve ben şimdi tek parmak egzersizimi sıkıntısız yapıyorum ama 2 parmak olmuyor arkadaşlar 2 parmağı ilk defa dün gece denedim sadece ilk boğumları kadar bir kısmı girdi. Bunun bir çaresi var mı yardım eder misiniz? hemen acıdı ve çektim bende. birde üst kısımda çok sert birşey var engelleyen ve acı veren o bunu anladım arkadaşlar 2 parmak için destek güç moral ve yardım bekliyorum püf noktası nedir??? özel mesaj yazabilirsiniz Canlar hoşçakalın
arkadaşlar merhaba bende psikolog tedavisine başladım devlet hastanesinde olduğumuz için 7 kişiyiz grup terapisi diye geçiyor ismi. ilk başta nasıl ya ben bu kadar insanın yanında neyi anlatıcam aklıma takılanı nasıl sorucam diyordum ama şimdi iyi ki böyle olmuş diyorum hepimiz her hafta yaptıklarımızı birbirimize anlatıp destek oluyoruz o kadar güzel ilerliyor ki şahane.. ve ben şimdi tek parmak egzersizimi sıkıntısız yapıyorum ama 2 parmak olmuyor arkadaşlar 2 parmağı ilk defa dün gece denedim sadece ilk boğumları kadar bir kısmı girdi. Bunun bir çaresi var mı yardım eder misiniz? hemen acıdı ve çektim bende. birde üst kısımda çok sert birşey var engelleyen ve acı veren o bunu anladım arkadaşlar 2 parmak için destek güç moral ve yardım bekliyorum püf noktası nedir??? özel mesaj yazabilirsiniz Canlar hoşçakalın
seagül
herkese merhaba.uzun zamandır bu forumda yazılanları takip ediyorum. henüz birkaç aylık evliyim ve eşimle ilişkiye girememiştik. denemiştik ama ben kasılınca bırakmıştık. sonra ben de burayı okudum, kendimi hazırladım ve oldu.. ama şöyle bir sorunum var, ilk ilişkiye girdiğimizde çok az kan geldi, peçeteye sürdükçe sadece, akan bir kan değil yani. ertesi gün tekrar denediğimizde aynı tarzda kan geldi. 1 hafta ara vermeye karar verdik. 1 hafta sonra tekrar kanama oldu. ayna yardımıyla baktığımda vajina girişimi kapatan bir et parçası görüyordum, birlikte olduktan sonra et parçasının yandan yırtılarak ortasında delik oluştuğunu gördüm. benim bildiğim o kızlık zarı olamaz, o kadar dışarıda bir şey değil, sadece kanama oldukça tedirgin oluyorum, onun dışında ağrı sızı çekmiyorum arkadaşlar, kafanız ne kadar rahat olursa, ne kadar korkmazsanız o kadar kolay oluyor inanın, ben ilk denediğimizde eyvah olmayacak çok acıyacak diye ağlamıştım, mecburen durmuştuk, birlikte olunca farkettim ki o gün o kadar korkmasaymışım kendi kendimi bu kadar sıkıntılı bir duruma sokmayacakmışım. Üstelik içerinin ne kadar geniş olduğunu anlayınca daha çok üzülüyor insan, ben daracık zannederken kocaman bir yer olduğunu öğrendim. darısı herkesin başına.
seagül
herkese merhaba.uzun zamandır bu forumda yazılanları takip ediyorum. henüz birkaç aylık evliyim ve eşimle ilişkiye girememiştik. denemiştik ama ben kasılınca bırakmıştık. sonra ben de burayı okudum, kendimi hazırladım ve oldu.. ama şöyle bir sorunum var, ilk ilişkiye girdiğimizde çok az kan geldi, peçeteye sürdükçe sadece, akan bir kan değil yani. ertesi gün tekrar denediğimizde aynı tarzda kan geldi. 1 hafta ara vermeye karar verdik. 1 hafta sonra tekrar kanama oldu. ayna yardımıyla baktığımda vajina girişimi kapatan bir et parçası görüyordum, birlikte olduktan sonra et parçasının yandan yırtılarak ortasında delik oluştuğunu gördüm. benim bildiğim o kızlık zarı olamaz, o kadar dışarıda bir şey değil, sadece kanama oldukça tedirgin oluyorum, onun dışında ağrı sızı çekmiyorum arkadaşlar, kafanız ne kadar rahat olursa, ne kadar korkmazsanız o kadar kolay oluyor inanın, ben ilk denediğimizde eyvah olmayacak çok acıyacak diye ağlamıştım, mecburen durmuştuk, birlikte olunca farkettim ki o gün o kadar korkmasaymışım kendi kendimi bu kadar sıkıntılı bir duruma sokmayacakmışım. Üstelik içerinin ne kadar geniş olduğunu anlayınca daha çok üzülüyor insan, ben daracık zannederken kocaman bir yer olduğunu öğrendim. darısı herkesin başına.
Tam 5 yıl olmuş :) yazınızı yeni gördüm bende de vajinismus var yenemedim henüz ve o yırtıldı dediğiniz et parçası neymiş öğrendiniz mi ? aynı tarife benzer can acıtan bende farkettim yeni kendimde de . . iyi günler görürsünüz umarım