- 28 Kasım 2016
- 67
- 20
- 32
Çok teşekkür ederim gerçekten en kisa zamanda denemeye çalışcam..Canim bak ben iliskiye girebildigim halde kanama çok çok az oldu daha onceden vaji yenmeden olmustu yendikten sonra daha hic kanamadi doktor dedi ki senin zarin cok esnek aciliyor bu nedenle yirtilmaz.. Ama senin oyle bir endisen varsa kocanin yaninda egzersiz yap. Kanama olacagini zannetmiyorum egzersiz yaparken yirtilan hic duymadim bilemicem.. Ama bu illet kesinlikle egzersiz yenilemiyor. Ben yendim sandim parmaktan korktum ama kurtulamadim mecbur doktora basladim ve parmka egzersizi ile yendim çok şükür.. Yani demem o ki... Biran once egzersize basla..
S*xtiva canımmarkası nedir
Sorun olursa ozelden de yazabilirsin canim bu illeti kararli olup da yenemeyen yok sadece kararli ol ve pes etmeÇok teşekkür ederim gerçekten en kisa zamanda denemeye çalışcam..
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun tekrar..Sorun olursa ozelden de yazabilirsin canim bu illeti kararli olup da yenemeyen yok sadece kararli ol ve pes etme
Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Hala ilişkiye giremedik. Evliliğinin 4 üncü ayında ve 10. Ayında kadın doğum uzmanlarına gittim ikisi de aynı şeyi söyledi. Kizlik zarı yapısının sert olduğunu ancak ilişkiyi etkileyecek kadar büyük bir problem olmadığını söylediler. Beni bir psikiyatriste yonendirdi. Gittim parmak egzersizi verdi çok denedim yapamadım doktor biraz tersledi yapmayacaksan gelme falan dedi tekrar gitmedim. Ama çıkar yol bulamıyorum. Nolur bu sorunu asanlar bana yardım edin. Kocamı çok seviyorum çoook. Çocuk sahibi de olmak istiyorum aile olmak istiyorum nolur bana yardım edin. Bazı arkadaşlarıma anlattım durumumu ama yardımları olmadı. Çeken bilir derler ya bana tecrübelerinizi anlatın lutfen.. Dilek tuttum dileğimin gerçek olmasına yardım edin..
Kızlar ben 4 hafta gibi kısa bir sürede çözdüm. Sakın korkmayın. İnatla devam edin. Bir başlık açıp neler yaptığımı da anlattım. Sorusu olanlara seve seve destek olur yardım etmeye çalışırım. Vazgeçmeyin!!
Kendim parmak egzersizi yapıyorum ama eşime gelince oraya parmağın girmesi kolay ama p. . girerken baskı olur diye korkuyorum biraz. Ki parmakla bile ıkınmadan parmağımı sokamıyorum jel yada yağ kullandığım halde. Çalıştığım için doktora düzenli gidecek bi iznimde yok .Neler önerirsiniz acaba . Hiç geçmeyecek gibi korkuyorumKızlar ben 4 hafta gibi kısa bir sürede çözdüm. Sakın korkmayın. İnatla devam edin. Bir başlık açıp neler yaptığımı da anlattım. Sorusu olanlara seve seve destek olur yardım etmeye çalışırım. Vazgeçmeyin!!
Canim benim basima gelmedi ama sana ozelden bir oneri yazdim belki faydasi olur. Ayrica panik yapmayin bu vajinismuslu ailelerde psikolojik bir durum olabiliyor erkegin biraz inanc kirilmasindan kaynaklaniyor ve geçici:))Arkadaşlar merhaba,
Ben yeni katıldım buraya ama uzun süredir takip ediyorum sizleri.Bende 7 aylık evliyim ve henüz eşimle ilişkiye giremedik.Doktora gittim aynı şekilde parmak egzersizleri verdi ve hepsini başarıyla tamamlayabildim en azından o kadar da acımayacağını biliyorum artık.Benim problemim kalktı kalkmasına ama bu kez eşimin sertleşme problemi başladı kusura bakmayın biraz açık yazıyorum ama ne yapmam Nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum tam Mutlu olacağım derken bu kez sıkıntı onda çıktı.Bu durumu yenmiş ya da başına gelen birisi var mı?
Merhaba arkadaşlar,
Bende bu illetten dün kurtuldum şükürler olsun rabbim kimseye yasatmasin ve bu sorunu yasayan herkesi bu dertten kurtarsin inşallah
Hera klinikle bunu yendim ve hiçbir acı hissi olmadan rahatlıkla beklemeyin derim imkaniniz varsa gidin hemen. giden yıllar sizden gidiyor para yerine geliyor bi sekilde
Allah razı olsun bizi kurtaran tüm hera klinik çalışanlarından.
Kesinlikle tavsiye ediyorum
15 aylık evliligimdeki yaşadığım. problemi 28.11.2016 tarihinde başlayarak 29.11.2016 da sonuca ulaştık ve bugün son kontrollerden sonra evimize dönüyoruz
Allahım herkesin yardımcısı olsun..
Aynen öyle sanırım çünkü böyle bir sorunla karşılaşmamıştık daha önce doktor ilaç önerdi bakalım bugün alıp o şekilde deneyeceğimCanim benim basima gelmedi ama sana ozelden bir oneri yazdim belki faydasi olur. Ayrica panik yapmayin bu vajinismuslu ailelerde psikolojik bir durum olabiliyor erkegin biraz inanc kirilmasindan kaynaklaniyor ve geçici:))
Canım krem illaki uyuşturuyo ama eğer vajinismussan bi etkisi asla yok. Çünkü malum psikolojik şeylerden ötürü bi kasma oluyo. Krem uyuşturmada cok etkili ama kasmaya engel olmuyo boşuna alma okadar para veripArkadaşlar merhaba tekrar bu emla kremin gerçekten etkisi oluyor mu kullanımı nasıl ?
OrdaMerhaba arkadaşlar,
Bende bu illetten dün kurtuldum şükürler olsun rabbim kimseye yasatmasin ve bu sorunu yasayan herkesi bu dertten kurtarsin inşallah
Hera klinikle bunu yendim ve hiçbir acı hissi olmadan rahatlıkla beklemeyin derim imkaniniz varsa gidin hemen. giden yıllar sizden gidiyor para yerine geliyor bi sekilde
15 aylık evliligimdeki yaşadığım. problemi 28.11.2016 tarihinde başlayarak 29.11.2016 da sonuca ulaştık ve bugün son kontrollerden sonra evimize dönüyoruz
Orda nasıl bir yol izleniyor peki nasıl bu kadar kısa sürede çözülüyor bir de kaç tl ye tedavi oldunuz şimdiden teşekkür ederimMerhaba arkadaşlar,