Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

3 yıl ya önce geçer sandım zaman geçip gitti. delircem artık bu nasıl bir illet böyle.

kızlar biz eşimle her akşam denemeye karar verdik böylelikle Allah'ın izniyle yeneceğiz inşallah.
birde bebe yağı kullanarak deneyeceğiz.

Kızlar egzersiz egzersiz... Korkmayin egzersiz yaparken caniniz yanmayacak sadece cesaret edin ve baslayin aparatla degil parmaginizla baslayin inanin ve sakin ara vermeyin pes etmeyin. Durup dururken gecmez bu illet üstüne gitmeniz gerekir

Nasıl adapte olcaz Parmak egzersizleri yapsam zaten ilişkide olur hayatta yapamam ya yazarken bile kötü oluyorum o aşamaya gelmek zaten başarmak olur o aşamaya gelmek için de ne yapmalıyız

Nasıl adapte olcaz Parmak egzersizleri yapsam zaten ilişkide olur hayatta yapamam ya yazarken bile kötü oluyorum o aşamaya gelmek zaten başarmak olur o aşamaya gelmek için de ne yapmalıyız
Ben 2 yıl boyunca kendime dokunmaktan bile korktum ama doktora basladiktan sonra farkettim ki cok gereksiz bir korkuymus. İstesek de istemesek de vajina biz kadınların bir parçası ve onu disladikca işimizi zorlastiriyoruz. Önce vucudunla barismalisin vajinani kabullenmelisin ona dokunmaktan tiksinmemelisin. İnan onu kabul ettikce dokunmaktan da egzersizden de korkmayacaksin

2 yıl sonra yendin yani benim bu illeti yenem lazım yoksa o beni yedi bile daha kötü olucam
Gerçekten zor yaşamayanın anlayamayacağı ,anlamsız bulacağı bir durum .bana da parmak egzersizi çok ürkütücü geliyordu hala da öyle.o yüzden ben direk denemelerle başladım henüz halletmiş sayılamam ama mantıgım egzersiz yapmaktansa o işi yaparımdı .yapabilene ne mutlu daha kısa sürede hallediyorlar. Bir yerden başlamak önemli çünkü yapmadıkça özellikle yapabilmek için adım atmadıkça içimiz daha da kötü olacak.neler hissettiğinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Allah yardımcınız olsun

Merhabalar ben de bir şey soracaktım ben 20 günlük evliyim ilk ilişkimde kanama olmadı biz de acaba oldu mu olmadi mi diye kararsız kaldık bi kaç gün sonrasında devam edince kanamaycagni düşündük ancak biz hep aynı pozisyonda denedik başka bir pozisyon demediğimiz de halen çok ağrıyor oluyor korku da mı oluyor ne... nette araştırırken vajinismus gördüm sizce benim bu tablom vajinismus a uyuyor mu yoksa hiç ilişkiye giremeseydik mi vajinismus olacaktı kafam çok karışık..bana önerebileceğiniz bisiler varsa çok tesek kur ederim şimdiden. .İyi akşamlar

Canim seninki vajinismis degil daha yeni evlisin o kadar kasilman ve acimasi normal. Ben 2 yıllık evliyim vajinismusu cok agir yasadim ama birkac kez ancak tam iliskiye girebildim. Buna ragmen kızlık zarim bozulmadi ve bundan sonra da bozulmaz dedi doktor cok esnekmis büyük ihtimal senin de öyledir

Öncelikle hemen cevap verdiğiniz için cok teşekkür ederim inşallah öledır ve geçer Allah herkeese şifa versin
Amin sen sakın iliskiden vazgecme bir sure sonra caninin yanmasi gececek aciyor diye iliskiden kacarsan vajinismus olursun. Allah korusun ölmek ama ölememek gibi biseydir bu. Sen kafani rahat tut evliliginin tadini cikar ve mutlaka kayganlastirici kullan kuruluk oluyorsa cok faydasını görürsün

Yok aksine fazla denecek kadar ıslanıyorum o konuda sorun yok gibi.ilk gece baya kötü geçmişti benim için..şimdide farklı bisiler denerken acaba canım yanar mı diye düşünmeden edemiyorum hani okudukça farketmsde başladım o yüzden sizlere danışmak istedim..

merhaba öncelikle kesinlikle vajinismus değilsin. sadece ağrı olunca kasılıyorsun.

Çok şükür egzersizden deli gibi korkup 2 senedir erteleyen ben, egzersiz yaparak bu illetten tamamen kurtulmuş bulunmaktayim beklemekle gecer sandigim aylarima yıllarıma yazık. Resmen acıyı bırak baskı hissi bile olmadan ilişkiye girebiliyorim Allah im sana şükürler olsun..
Arkadaslar egzersiz cok basit biseymis ölecek gibi korkuyordum yazık insan bilmedigi şeyden korkarmis bilince anlayinca korkacak hic bisey yokmusss
Ben şok ! Ben manşet! darisi başınıza arkadaslar isteyenlere yardimci olabilirim ben 2 bin tl ile kurtuldum helali hoş olsun ama siz evde de basarabilirsiniz.. Ha gayret kendinize inanın..

hangi doktora gittiniz?

hangi doktora gittiniz?
Bursa da özel bir hastanede vaninismus egitimi almis kadin doğum uzmanina gittim canim. Cok dogru bir karar vermisim doktor gibi degil arkadaş gibi davrandi sanirim ömür boyu kendisiyle gorusecez:) sözüm vardı ona bu illeti yenince çupra balık ismarlayacaktım mukemmel bir kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…