Bende başardım arkadaşlar yardım isteyen yazsın bana
Bunu yazabileceğim hiç aklma gelmiyordu ama evet oldu sonun da ben de başardım 7 yıllık evliym biz çok üstüne düşmüyordk eşim çok anlayşlıydı beni ağlarken üzülrken görmek istemiyordu ve yaklaşmya korkuyordu size yaşadklarımı anlatmya çalışacağım. İlk başta temasa bile izin vermiyordum. Sonra bu iş böyle olmz dedim ve kendime uzun mumlrdn aparat hazırldm 3 tane mumları rulo peçetelrle kalınlştırıp şeffaf folyoyla da sabitledim 3. Aparatın çevresi 10 cm. 7 yıldr ara ara deniyordk ama sadece giriş yapabldk. Son 3 gündür deniyorz son gün yani dün eşim gelene kadar 3 boy aparatla çalştm tabi ki çok zor oldu ama yapıcam dedim uğraştım akşm eşim gelince de en büyük aparatı önce zeytin yağı ile tekrar çalıştım daha sonra kullandığım iki krem var BIOLYN ve ANESTOL POMAD aparata sürüp tekrar çalıştm krem içeride iyice dağıldı ve hemen deneme yaptık bir kaç pozisyon denedik en doğrusu ve finale ulaştığımız dog pozisyonu dediğimz eşim bitti dedi ne bitti dedim ben acı çekeceğm geçmeyeck derken girmş bile kremlern uyuştrucu etkisi var hiç hissetmedm yalnz arkadşlr pozisyon çok önemli eşinizn p. Yön vermesi çok önemli çünkü hangi pozisyon olursa olsun rahim çok açık olmadığı için gerginlkle ilerlemiyor hemen acıyor diye çektrmeyn nefes alıp vererek ıkınarak p. Hareket ettrerek devam edin zaten çok uzun yazdımSorunuz olursa seve seve cevaplarm. İnşllh hepimz aşarız sorunmuzu.
Bende anestol almştm yakmasndan korktuğum için yıllardr kullanamadm ama tekrar diyorum BIOLYN tavsiye ederm yakma olmadı uyuşklkta hissetmedm his yoktu onu da anlmadm yani beni rahatsz eden bir durum yoktu sadece eşinze de bulaştğı için krem onda da hisszlk yapıyor ve 1 saate geçiyorben anestol denedim ama fayda etmedi uyuşturmadı bile. vemcaine denedim oda yaktı biraz. 5 dk sonra uyuştu. elimle vajinama dokundum ama bişey hissetmedim ve korktum açıkçası. Hiç zevk almadan asla yapamam diye düşündüm ve bu uyuşukluk ve karıncalanma yaklaşık 30 dk sürdü. Geçmesi için dua ettim resmen
Nasıl yendiniz. ben hala parmak egzersizi yapamıyorumBendebuhastaligidahadun yendim
Nasıl yendinizÖncelikle tebrik ederim. nasıl yendiniz yardımcı olabilirmisiniz? Özelden yazışalım
Canım ilkini yendim de gene aynı şeyler devam etti hala egzersizleri devam ediyorum özelden yaz birbirimize destek olalımNasıl yendiniz. ben hala parmak egzersizi yapamıyorum4 aylık evliyim ve o kadar uğraşmama rağmen olmuyor
Canım ilkini yendim de gene aynı şeyler devam etti hala egzersizleri devam ediyorum özelden yaz birbirimize destek olalım
WhatsApp grubu mu var beni de ekler misinizWhatsuptan yazışalımmı
Galiba ewetWhatsApp grubu mu var beni de ekler misiniz
Arkadaşlar iyi bir kayganlaştırıcı jel su bazlı olanından alın biz ilk dememeden beri kullanıyoruz çok iyi
psikologa gitmeneee hiç gerek yok bu siteyeee hergün takıl aklına geleni sorrr egsersizlerine başlaa 1 aya kalmadan yenersin.......yenme süresiiii kişinin kendisine kalmıssss buraya gelipteeee 1 haftada egsersiz yapan başaran arkadaşlar bile oldu oyusden sana bağlı bu siteye gell ne kadarlık evlisin hiç ilişki olmadımı vs kendini anlat arkadaşlar yardımcı olacak sanaa...egserisz dediğimiz şey parmak egzersizi.....
http://www.kadinlarkulubu.com/jineko...u-yenelim.html (Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim)
Merhaba, konu acilali çok olmuş ama yinede yazmak istedim. Yardıma ihtiyacım var. 3 aylık evli bi inşaat mühendisiyim ve iliskiye girmeyi hala başaramadık. Esim cok anlayisli ama ben cok korkuyorum erteleyip duruyorum.Parmak egzersizlerinden bahsetmissiniz ama bu bile beni çok korkutuyor. Nasıl yapcagimi bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun benim inanmaya cesarete ihtiyacım var. Şimdiden Allah hepinizdenn razı olsun.EU3
Guest
öncelıkle herkeze merhaba arkadaşlar,2 ay önce bu sıtede vajınusmusum dıye yardım ıstemıstım o zaman 6aylık evlıydım ve moral denen bırsey kalmıyordu,kendımı kadın olarak evlı olarak bıle görmuyordum...ama sımdı dr a para vermeden bırcok arkadaşımızın yaptığı gıbı bu durumu yendım...ben ılk başta vajınamın ıcıne dokunamıyordum bıle ve oranın kapalı olduğunu gördumm ..meğerse kendımzı sıktığımızdan öyle oluyormuşş... neyse serçe parmakla başladım olaya...gırdı o kadar mutlu oldum kı o zaman kafamda oraya bırsey gırebılceğı yerleştı... tamam bunu yaptıysan ışaret parmağınıda yaparsın dedım burnumda derın nefes alıp ağzımdan vererek onuda aldım ve en son parmak aşamam 2 parmağı dıer parmaklarda olduğu gıbı eldıvenın tek parmağına çıft parmağı yerleştırerek yaptım azda olsa gırdı... hemen pns aşamasına geçtım yapamadım ılk başta ve azım ettımm acımayacak acımayacak dıye kendımı şartlandırdımm vee 27martta esımın pns bebeyağını surduk ve azda kendı vajenıme vee BURASI ÇOK ÖNEMLI elımle kendım vajıne yerleştırdım ve derın bı nefes alıp cocuk doğurur gıbı ıkınırken beraber pns aşşağı yöne doğru yavaşca bı yıttıkkı HIÇBIRSEY ANLAMADIM olmuştu.. emın olmak ıcın 1 daha yaptım baktımm aşşağı doğru ıtınce oluyor...meğerse 8ay sırf vajınanın ıcıne yerleştırdıkten sonra yukarı doğru ıtıp canımı acıtmaktan dolayı olmamışş... arkadaşlar bunun yönu pns vajı ağzına yerleştıkten sonra ıkınarak yada nefes aldıktan sonra yavas yavaş verırken aşşağı doğru yıtmek.... kendımı aylarımı boşa harap etmısım... bu arada bende dr dr aradım ama sımdı param cebımde..umudunuzu kaybetmeyın cunku o kadar kolaymış kı olan zamana oluyor...deneyın azmedın arkadaşlar...
Canim öyle lakkk diye parmak sokmak korkutucu olur zaten ki öyle yapilmiyor. Onun da bi ön aşaması var gevsiyorsun nefes terapisiyle rahatliyorsun kaslarin esniyor ondan sonra parmagini alistira alistira milim milim aliyorsun. Sonra da oraya birsey girebiliyormus deyip sasiriyorsun.. Parmagini alabildikce cesaretleniyorsun ve inan ki inanamayacagin kadar esniyor orasi. Ben kendime bu yasima kadar parmak dokunduramamistim ama gereksiz bir korkuymus.. Dışlama o da senin bir organinMerhaba, konu acilali çok olmuş ama yinede yazmak istedim. Yardıma ihtiyacım var. 3 aylık evli bi inşaat mühendisiyim ve iliskiye girmeyi hala başaramadık. Esim cok anlayisli ama ben cok korkuyorum erteleyip duruyorum.Parmak egzersizlerinden bahsetmissiniz ama bu bile beni çok korkutuyor. Nasıl yapcagimi bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun benim inanmaya cesarete ihtiyacım var. Şimdiden Allah hepinizdenn razı olsun.
çok teşekkür ederim peki tam olarak nasıl yapıcam yani okudum yazılanları ama parmak sokunca kızlık bozulmuyormu tamamen mi içine sokuyoruz.. okuyunca çok umitlendim herkes başarmış artık bende başarmak istiyorum bu yükden kurtulmak istiyorum...Canim öyle lakkk diye parmak sokmak korkutucu olur zaten ki öyle yapilmiyor. Onun da bi ön aşaması var gevsiyorsun nefes terapisiyle rahatliyorsun kaslarin esniyor ondan sonra parmagini alistira alistira milim milim aliyorsun. Sonra da oraya birsey girebiliyormus deyip sasiriyorsun.. Parmagini alabildikce cesaretleniyorsun ve inan ki inanamayacagin kadar esniyor orasi. Ben kendime bu yasima kadar parmak dokunduramamistim ama gereksiz bir korkuymus.. Dışlama o da senin bir organin