valla canım ne kadar güvendem de ben cesaret edememiştim,sana helal olsun inşallah da bundan sonraki ilk denemende olur.mutsuz olmana gerek yok çünkü sen çok iyi ilerliyorsun az kaldı inşallah.
ohhh beeee bomba gibi dönüş yaptın kaderim,inşallah 'temiz' insanları içerisinde barındıran bi sayfa olurben de elimden geldiğince yardım etmeye hazırım.
gülüm hoşgeldin canım kardeşim.inşallah bu defa kimse üzmez bizide asıl amacımızı düşünebiliriz.
Merhaba kaderim.ben de zeytinyağı (senin) sayende yendim vajinismusu.listeye benim adımı da yazar mısın?yenme tarihim 16-12-2013
hoşgeldin tekrar kaderimmm :) kızlarr sizler ne durumdasınızzz
hosbuldum canım ıns ıns.....yenı kızlarda burayı kesfeder umarımmmm bızde yardmcı olalım
inşallah cnm yenndim yazabilsem keşke
merak etme tatlım sor avesra'ya melisa'ya tutkuya amidalas'a hangimiz ilk başlarda yeneceğimizi düşünüyorduk ki hepimiz başlarda umutsuzduk, acaba olacak mı yoksa ömür boyu aşamayacak mıyız dedik hep, ama yapacağına inandığın an herşey daha rahat ilerler, yeter ki inan.
yardımlarından sonra ve sitede yenen kişileri okuduktan sonra inandım zaten azıcık kaldı şükürler olsun çok sağol cnm hep yazdın bana yardım ettin :)
estağfurullah canım tamamen senin azmin sayesinde ilerledin :13:
yardımlarından sonra ve sitede yenen kişileri okuduktan sonra inandım zaten azıcık kaldı şükürler olsun çok sağol cnm hep yazdın bana yardım ettin :)
kkaderim hayırlı olsun yeni sayfa hoşgeldin :)) bende yendim bu arada :))))
bu kızlar süpermiş :) efet beraber ilerledik :) :13::13:
sağolasın canım tarihiyle beraber yazarsan listeye ekleyim senide, tekrar gözün aydın, diğer sayfadan yendiğini hatırlıyorum zaten ama listeye eklemek şimdi nasip olacak.canım bu arada anestolle mi yendin yağ ile mi, sanırım anestolle yendim diye yazmışsın.anlatsana arkadaşlara.
anestol pomad,zeytinyağı,egzersiz ile yendim canım benim ki baya karışık :))) 13.12.2013 vajinismus illetinden kurtulduğum gün :)
ekledim canım hepsini listeye anestol denediğimde beni çok rahatsız etmişti, yanma batma hissi olmadı mı sende?
ben emla kullandm hiç bi faydası olmadı anestol öneren varmı