vajinismussuz günlere merhaba demek için....

valla canım ne kadar güvendem de ben cesaret edememiştim,sana helal olsun inşallah da bundan sonraki ilk denemende olur.mutsuz olmana gerek yok çünkü sen çok iyi ilerliyorsun az kaldı inşallah.

inşallah cnm yenndim yazabilsem keşke

ohhh beeee bomba gibi dönüş yaptın kaderim,inşallah 'temiz' insanları içerisinde barındıran bi sayfa olur ben de elimden geldiğince yardım etmeye hazırım.

varya süper bir dua tatlım inşallah temiz ve gerçek vajinismuslu arkadaşlar bizden yardım almak için gelir ve burda tekbir gereksiz yazı olmaz. zaten bundan sonra hepinize kendimde dahil tavsiyem, olumsuz birşey yazan olursa cvp bile vermiyoruz arkadaşlar

inşallah cnm yenndim yazabilsem keşke

merak etme tatlım sor avesra'ya melisa'ya tutkuya amidalas'a hangimiz ilk başlarda yeneceğimizi düşünüyorduk ki hepimiz başlarda umutsuzduk, acaba olacak mı yoksa ömür boyu aşamayacak mıyız dedik hep, ama yapacağına inandığın an herşey daha rahat ilerler, yeter ki inan.

yardımlarından sonra ve sitede yenen kişileri okuduktan sonra inandım zaten azıcık kaldı şükürler olsun çok sağol cnm hep yazdın bana yardım ettin :)

yardımlarından sonra ve sitede yenen kişileri okuduktan sonra inandım zaten azıcık kaldı şükürler olsun çok sağol cnm hep yazdın bana yardım ettin :)

estağfurullah canım tamamen senin azmin sayesinde ilerledin :13:

merhaba canım sen yenılerdensın sanırım.ne asamadasın tam olarka blmıyorum ama ınankı hıc bırsey yokkk bosuna gecen zamanlarımıza yazık.ben bumuymus dedım gercekten bızı tamamen korkutmuslar acı kan dıye....halbukı alakası yok tamamen kendını kasmakla alakalı o zaten esnek bır yapıda..oyuzdennn azımlı olursan basarılı olcağına ıananıyorum en yakın zamanda..bız elımızden gelenı yapmaya hazırız

kkaderim hayırlı olsun yeni sayfa hoşgeldin :)) bende yendim bu arada :))))

sağolasın canım tarihiyle beraber yazarsan listeye ekleyim senide, tekrar gözün aydın, diğer sayfadan yendiğini hatırlıyorum zaten ama listeye eklemek şimdi nasip olacak.canım bu arada anestolle mi yendin yağ ile mi, sanırım anestolle yendim diye yazmışsın.anlatsana arkadaşlara.

Son düzenleme:

anestol pomad,zeytinyağı,egzersiz ile yendim canım benim ki baya karışık :))) 13.12.2013 vajinismus illetinden kurtulduğum gün :)

anestol pomad,zeytinyağı,egzersiz ile yendim canım benim ki baya karışık :))) 13.12.2013 vajinismus illetinden kurtulduğum gün :)

ekledim canım hepsini listeye anestol denediğimde beni çok rahatsız etmişti, yanma batma hissi olmadı mı sende?

ekledim canım hepsini listeye anestol denediğimde beni çok rahatsız etmişti, yanma batma hissi olmadı mı sende?

ilk sürünce biraz yanma oluyor ama 1-2 dk sonra hemen geçiyor canım çok şükür hiç yan etkisi olmadı bende. bünyeden bünyeye değişiyor galiba.yarısı zeytinyağı ile oldu sonra devamını getiremedim bir hafta kadar egzersiz yaptım sonra anestol ile işlemi tamamladım canım :) inşallah herkes biran önce kurtulur dualarımdasınız..

ben emla kullandm hiç bi faydası olmadı anestol öneren varmı

mrb canım ben anestol pomad kullandım faydasını gördüm şükür o ve zeytinyağı ile yendim.kuzenim de anestolla yendi belki sende de etkili olabilir bi dene istersen canım.ilk sürünce biraz yakıyor 1-2 dk sonra yanması da hemen geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…