yok canım asıl tutsaydı cok uzulurdum cunku bu ay yerimde oturmadım ne agır eşyalar taşıdım artı cok yoruldum hatta içimden Allah ım nolur tutmamış olsun bile dedim..cunku dediğim gibi cok yordum kendimi ve cok agır seyler taşıdım agrı kesicide almıştım zaten bu ayda tutmamış
canım yumurtlama tarihine dikkat et belki denk gelmemiştir sorun etme hiç ben regl tarihimden itibaren 10 12 14 . günler denediğimde olmuştu. sende bebek istiyorsan sende folikasit al tatlım.
aferin sana cano bende aynılarını yaptım ama nafilee
bende öyle yapıyordum, cetrina alıntı yaptığın msj ı sil kuzucum.
ayy annemm karıştı yaaDD
ben nasıl silinir bilmiyorum ki canım hangi mesaji siliyim
folik asit için falan doktora gidicem işte amaa bazen bu yumurtalama bazılarında erkene çekiyor ya ondan biraz tedirgin oldum herkeste aynı tutmuyormuş..onuda anlamam lazım ama ilaç için kesin gidicem muayenede etsin
=))) ama çok komik oldu, biliyorum imkansız birşey ama ne olur ne olmaz ya, olmaz olmaz da, o da bizi bulur.
ben nasıl silinir bilmiyorum ki canım hangi mesaji siliyim
canom bugunki mseleyıı anlattım yaa ben sıldımm kaderım sıl dedıı sonra sen benden önce alıntılayıncaa sende kaldı bu seferd e:)
ben ne ac bı ınsan oldumm yaa daha demın yedımm sımdı gene yıyorum doymadımm sanırımm bana yemekk verınn
hhahayyyyyytt sildimm canım
bnde birazdan kalkıp yemek yapacam esim gelmeden once tabi popomu kaldırırsam
ben ne ac bı ınsan oldumm yaa daha demın yedımm sımdı gene yıyorum doymadımm sanırımm bana yemekk verınn
kaldırr kız cabukk :))) adam ac kalcakkkkkk:)
bnde birazdan kalkıp yemek yapacam esim gelmeden once tabi popomu kaldırırsam
sana diyorum folikasitten diyeondan başlamadım 2 ay daha var ya bebek düşünmeye 1 ay sonra falan nasipse başlarım.