Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
popişkoya söyle babişko gelecek kalk yemek ister de kalkar o
ben ona kurban olurummmmmm ac bırakır mıyım ben canımın canını kalkıp yapacam simdi onaaaaa
zaten sanırımm 1 kiloyaa yakınn aldım
tutkucum benim bir fikrim var bence cetrinaya hiç ilgi göstermeyelim oda gider yapar yemeğini ne dersin.
tutkucum benim bir fikrim var bence cetrinaya hiç ilgi göstermeyelim oda gider yapar yemeğini ne dersin.
hehe aldıkların alacaklarının habercisi
yap canım yazık :) o kadar yoruluyolarr .)
tamam tamam kalkıyorum hemen sizide kocaman opuyorum kendinize cok iyi bakın olur mu artık yarın geçemem haftaya tekrar görüşmek üzere tutkummmm adet olma olur mu pazartesi güzel habr ver bize dikkat et kendine..kaderim sende cok iyi bak kendine haftaya gorusmk üzere kızlar seviliyorsunuz iyi hafta sonları şimdidennn opuldunuz
tamamm canımm sanada ıyı hafta sonlarıı kendinee çook çoook iyi bakk olurmuuu :) adetin biterr bi an öncede inşş bu ayy hamişş kalırsın sende :)
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kalkmamm vallaa haaaaa
tamam tamam kalkıyorum hemen sizide kocaman opuyorum kendinize cok iyi bakın olur mu artık yarın geçemem haftaya tekrar görüşmek üzere tutkummmm adet olma olur mu pazartesi güzel habr ver bize dikkat et kendine..kaderim sende cok iyi bak kendine haftaya gorusmk üzere kızlar seviliyorsunuz iyi hafta sonları şimdidennn opuldunuz
şimdi kalkıp yapacam zatennn çokta özledim nefret edşyorum hafta sonu çalışmasından zaten cok ozluyorum
olurr zcanımm ama sonra bizi yalnışş anlamasınn bız sevıyoruzz onuu demii yaparsak yanlış anlamaz :)
inşallah canım benim hepimiz bebeğimize kavusuuruz inşşalahhh :) kendinize iyi bakın pazartesine görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeiyi haberlerle inşallah güzel bi acalış yaparız haftayaopuldunuz cok
göbegee alayım sadece canımm bendenn öncee varsın gidecegimizz yeree bölee 9 ay kadar büyüsünbüyüsünnbüyüsün:)
yok yoook o bizi yanlış anlamaz ki, onu çok seviyoruz ya biz
=))) göbeğin gider oturur, sen 5 dk sonra gidersin misafirliğe falan.hatta seni arar anne nerde kaldınız der
bende mı cıksam acaba bıraz uyuyabılsem ne güzel olurr yaa :)
bende çıkıyorum zaten gel beraber çıkalım canım, camları kontrol eder misin bende ışıklara bakıym =) anahtar sende miydi