kız böyle diyip cok mutlu etme beniii deliiiiiiiiiiiiiiipeki sabah demistinya olmassam test yaparım diye yapcan mı
canımm dayanabılırsem pazartesıı sabah yapmayı dusunuyorum:)tabi dayanabılırsemm ee bıde tabıı gelmezse bı gıdeyımm wcye bakayım:) dur gelıyorm
hemen kaparım üşüdün mü sen
beklemedeyimmmmmm
halen yokk :)))
yaa cok sevindim ccookkkkkkk olmasın zatennnnnnnnn
gittilerr canımm derin bi ohh çektimm şimdidee yemegımıı yedımm belımın sancısını dınlıyorumm ne alemde dıyee hafiff hafiff sızlıyo:)
hiç umutlanmak istemiyorumm hemde hiçççç :) eger yoksa bebekk bi an öncede olsamm keşkeeee
ohh gözün aydın canım, gelecektim paralayacaktım gitmeselerdi.
cano biliyorsun ben vajinismusu burda yendim siznle beraber Allah a şükür artık hic bi problem yok..hic bir sorun yok hersey düzene girdi..yalnız 3 adet dönemidir bebek çalışmalarına rağmen olmadı..bir adet donemide kafama takmadım hic canımız ne zaman isterse yaptık ondada yine kendimizi tutamadık..ama bir türlü olmadı yolunda gitmeyen birsey var mı diye düşünür oldum..
ya senin bugun adet gunun bak daha olmadın olumlu düşün bu saatten sonraaa
yuppiii yine motive oldummm
canım hayır düştüm sadece =) tekrar şifre istedi yani =) burdayım. üzülme bak ne diyeceğim, haftada 2 yada 3 kez düzenli birliktelikte bile her ay %15 hamile kalma şansın varmış 1 yıl sonunda düzenli ilişkiye rapmen kalamıyorsan sorun var anlamına geliyormuş.
aynen yaa valla geleydınn de paralayaydınn sinirr hastası ederler adamı:)
olmadımm canım haklısın yaa insan az da olsa hissediyorr olucagını bende öleyimm şimdii ve olursamda üzülmicemm benım daha ılk denemem sayılır :)
valla inanmazsın gerçekten deli oldum saçlarını başlarını yolasım geldi =))
ya senin bugun adet gunun bak daha olmadın olumlu düşün bu saatten sonraaa
canım zaten oyle üzülmek diye birsey yok artık bu saatten sonra hersey güzel olacak inşallah :)
aynen bebegımm sen ne ara adet oldun yaa anlamadım ben o girmedigin süre içersindemi