vajinismussuz günlere merhaba demek için....

tutkucum benim bir fikrim var bence cetrinaya hiç ilgi göstermeyelim oda gider yapar yemeğini ne dersin.

yap canım yazık :) o kadar yoruluyolarr .)

tamam tamam kalkıyorum hemen sizide kocaman opuyorum kendinize cok iyi bakın olur mu artık yarın geçemem haftaya tekrar görüşmek üzere tutkummmm adet olma olur mu pazartesi güzel habr ver bize dikkat et kendine..kaderim sende cok iyi bak kendine haftaya gorusmk üzere kızlar seviliyorsunuz iyi hafta sonları şimdidennn opuldunuz

tamamm canımm sanada ıyı hafta sonlarıı kendinee çook çoook iyi bakk olurmuuu :) adetin biterr bi an öncede inşş bu ayy hamişş kalırsın sende :)

tamamm canımm sanada ıyı hafta sonlarıı kendinee çook çoook iyi bakk olurmuuu :) adetin biterr bi an öncede inşş bu ayy hamişş kalırsın sende :)

inşallah canım benim hepimiz bebeğimize kavusuuruz inşşalahhh :) kendinize iyi bakın pazartesine görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeiyi haberlerle inşallah güzel bi acalış yaparız haftayaopuldunuz cok

oyyy kıyamam canım benim canım sende kendine iyi bak canım görüşürüz Allaha emanetsin.bizde seni seviyoruz

inşallah canım benim hepimiz bebeğimize kavusuuruz inşşalahhh :) kendinize iyi bakın pazartesine görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeiyi haberlerle inşallah güzel bi acalış yaparız haftayaopuldunuz cok

inşş güzell başlarr bu haftaa hepimizi içinn ben merakla beklıyorum canım görüşrüüz kendıne iyi bak tekrar :)

göbegee alayım sadece canımm bendenn öncee varsın gidecegimizz yeree bölee 9 ay kadar büyüsünbüyüsünnbüyüsün:)

=))) göbeğin gider oturur, sen 5 dk sonra gidersin misafirliğe falan.hatta seni arar anne nerde kaldınız der

Son düzenleme:
bende mı cıksam acaba bıraz uyuyabılsem ne güzel olurr yaa :)

bende çıkıyorum zaten gel beraber çıkalım canım, camları kontrol eder misin bende ışıklara bakıym =) anahtar sende miydi

bende çıkıyorum zaten gel beraber çıkalım canım, camları kontrol eder misin bende ışıklara bakıym =) anahtar sende miydi

kapatmayalım canım belki gelen giden olurr ben dükkanı açık bırakdım arada yazan oluyoo hafta sonlarıı bızım kızlarr girmiyoo . ben yınede açık bırakıyorum kapatma kalsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…