evet canım çok iyi anladım :) yarında yatıp deneyecem bakalım :) çok teşekkür ederim canım
canım benim artık duygusal düşünmek yok tamam mı? öyle kimse sana aşağılayan gözle bakamaz, hem bebeğin olmasa bile o Allahın taktiri olurdu, bununla alay eden aynı derdi yaşar. lütfen insanları değil artık eşin ve en çokta kendini düşün, doğacak inşallah sağlıklı yavrularını düşün. inşallah hepiniz burda konuştuğumuz tüm arkadaşlar, konuşmadıklarımızda, bu sıkıntıyı çeken herkes biran önce kurtulsun. dualarımız hep birbirimize olsun,gerçekten çok iyi gidiyorsun, eş denemesinde de konuşuruz bazı taktikler falan veririz Allahın izniyle kurtulursun sakın üzülme.bu arada santimle ilgili sorunuza gelince, bunun bir santimi yok inan bana, bazı arkadaşlar p kalınlığına ulaşana kadar deniyor ama bazıları daha erken, herşey sana bağlı, ben sadece deneme öncesi eşimin parmağına bile ıkınarak korkarak yağlaması için zor izin verdim, ama olduğuna göre bu tamamen oraya birşey acısız girebiliyor diye beynine kabul ettirmene bağlı.
kızlarrrr bende 10 cm aparatla çalışmak istiyorum bugün ama ölçüsünü ayarlayamıyorum( kaç tane kulak çöpüne kaç peçete sarayım ki 10 cm olsun
yok canım bunun tanışmaktan çok, eşin anlayışlı olup karısını sevmesi çok ön planda bence, ayrıca, genelde etraftan olumsuz şeyler duyan kişilerde oluyor, bak erkek eşinin korkusunu düşünmeden acele edip ne olursa olsun oluyorsa , o gün kadın ne kadar ağlasada sızlasa da oluyor, ama kadın korkuyorum dediği an eşi anlayış gösterincede sürüp gidiyor.
regl oldummmmçalışmalara ara verdik
Supersin canım benim sen benden önce yeneceksin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorummmmmm
Olsun canım benim bitince kaldığını yerden devam edersin belki aynı gün gelin oluruz
canım sen birazcık dinlen o zaman, senin arkadaşlığın varlığında bize iyi geliyor kuzucuk =) hadi görüşürüz sana benden birkaç saatlik yada istersen tam gün rapor =)
Olsun canım benim bitince kaldığını yerden devam edersin belki aynı gün gelin oluruz
raporumu aldım gezdim geldim kocamla hep vaji hep aaa değişiklik yaptık bugün eğlendik :)
inşallahhhhh aynı gün gelin olun da düğünler yapalımmmm canlarrrrrr ayyy çok istiyorummm hadi kızlarrrr güzel haberlerinizi duymak istiyorum bir an önce :)
ohhhh iyi yapmışsın vala canım dinlen iyice en azından regl günleri bari bu sıkıntıyı düşünme :)
siz benden önce bi gelin olunda sizin tecrübelerinize ihtiyacım olacakkk ben boş durmuyorum şimdilik egzersizlere devam tatlım ayyy artık alıştım ben bu egzersizlere sanki normal geliyor :)))seni de duymak istiyoruz canım haydi çalışmaya biz dinlenmedeyiz
siz benden önce bi gelin olunda sizin tecrübelerinize ihtiyacım olacakkk ben boş durmuyorum şimdilik egzersizlere devam tatlım ayyy artık alıştım ben bu egzersizlere sanki normal geliyor :)))
süper p.. kısa sürede alışacaksın demek oluyor bu :)
inşallahhh yaa yapabilirim gibi geliyor artık hazırım sanki ama eşim gelince tekrar başa dönerim diye çok korkuyorum acaba yine aynı şeyler olur mu ki o batma ve acı ayy düşündükçe kahroluyorum
canım benim hamdolsun iyiyim ama üzüldüm bu kadar çok kafana takıp kendini yıpratmana =( canım benim bundan sonra üzülmek yok , bak biz burda kızlarla karar aldık, 2014 olmadan herkes aşacak inşallah ve herşeyle alay ediyoruz, eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz, unutma ortada kafana takacağın bir rahatsızlık yok, atlatacağın geçici bir süreç bu.hepimiz imkansız sandık ve hiç beklemediğimiz biranda aştık.nolur buraya geldiğinde artık strese girme, geride okuma , sende sürekli içinden geçenleri yaz, saçma yada gereksiz deme,herşeyi sor, herşeyi yaz, burda gel ve stresini at, stres biriktirme olur mu?[/QUOTEk
aslında haklısın burda birbirimize çok destek oluyoruz.hele sen tam bi güzin ablasın :) yaşını saymazsak tabi :)burası iyi geliyodu ama sanırım baya kafayı bozmuştum acele ettim ondan oldu.bi de sağlık problemlerimden dolayı doktorlar hep cocuk sahibi olmayı ertele diyo vajinismus,miyom derken şimdi de epilepsi...bunu da çok kafama takıyorum ama ben doktoru dinlemiyorum artık yeter dedim :) Allah hepimize nasip eder inşallah ..
bu arada henüz yenmemiş olanlar yendikten sonra da mı problem devam ediyo diyip morallerini bozmasınlar ben acele ediyorum sadece ...
yok cnm bak arkadaşlar hep aynı şeyleri söylüyor ilk girişte oluyor sonra hiç bişey yok diye öyle öyle alışılacak motive ol ve unut olmayacak deme olacak çünkü artık hazırsın hemde hiç bu kadar hazır olmamıştın daha öncee muttlu son çok yakın
aynen kuju aynı gün regl olduk aynı gün biterde gelin oluruz inşallah :))