vajinismussuz günlere merhaba demek için....

evet canım çok iyi anladım :) yarında yatıp deneyecem bakalım :) çok teşekkür ederim canım

bugün vaktin varsa bugün tekrar egzersiz yap bence canım boş bulduğun heran egzersize ayır kendini fazla zorlamadan ama.

Doğru soyluyosun canım duygusal düşünmek yok artık hepsi geçecek inşallah regl bitsin hemen aparati deneyip eş denemesi yapacağım

Sana katılıyorum canım eşim hala bi ay desem hemen geri çekilip özür diliyorum anlayissiz biri olsa umrunda bile olmaz canım ya artık onu uzmek istemiyorum yıl başına bitiyor artık herşey

Supersin canım benim sen benden önce yeneceksin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorummmmmm

yok kuzuzcumm ben en sona kalırım burdaki herkesin bu ay gelin olma haberlerini bekliyorummm senin regl bitsin sende hemen eş denemesine geç artık siz benden önce yenin ki şubatta hepinizden yardım alacam :)

canım sen birazcık dinlen o zaman, senin arkadaşlığın varlığında bize iyi geliyor kuzucuk =) hadi görüşürüz sana benden birkaç saatlik yada istersen tam gün rapor =)

raporumu aldım gezdim geldim kocamla hep vaji hep aaa değişiklik yaptık bugün eğlendik :)

inşallahhhhh aynı gün gelin olun da düğünler yapalımmmm canlarrrrrr ayyy çok istiyorummm hadi kızlarrrr güzel haberlerinizi duymak istiyorum bir an önce :)

seni de duymak istiyoruz canım haydi çalışmaya biz dinlenmedeyiz

ohhhh iyi yapmışsın vala canım dinlen iyice en azından regl günleri bari bu sıkıntıyı düşünme :)

ayy gerçekten 2 aydır burayı takip ediyorum aklımda hep şöyle olursa böyle olur deyip duruyorum :) hep hesaplamalar falan eşimide sık boğaz ediyorum haydi egzersize deyip duruyorum adamda dinlensin yazık :)

seni de duymak istiyoruz canım haydi çalışmaya biz dinlenmedeyiz
siz benden önce bi gelin olunda sizin tecrübelerinize ihtiyacım olacakkk ben boş durmuyorum şimdilik egzersizlere devam tatlım ayyy artık alıştım ben bu egzersizlere sanki normal geliyor :)))

siz benden önce bi gelin olunda sizin tecrübelerinize ihtiyacım olacakkk ben boş durmuyorum şimdilik egzersizlere devam tatlım ayyy artık alıştım ben bu egzersizlere sanki normal geliyor :)))

süper p.. kısa sürede alışacaksın demek oluyor bu :)

süper p.. kısa sürede alışacaksın demek oluyor bu :)

inşallahhh yaa yapabilirim gibi geliyor artık hazırım sanki ama eşim gelince tekrar başa dönerim diye çok korkuyorum acaba yine aynı şeyler olur mu ki o batma ve acı ayy düşündükçe kahroluyorum

inşallahhh yaa yapabilirim gibi geliyor artık hazırım sanki ama eşim gelince tekrar başa dönerim diye çok korkuyorum acaba yine aynı şeyler olur mu ki o batma ve acı ayy düşündükçe kahroluyorum

yok cnm bak arkadaşlar hep aynı şeyleri söylüyor ilk girişte oluyor sonra hiç bişey yok diye öyle öyle alışılacak motive ol ve unut olmayacak deme olacak çünkü artık hazırsın hemde hiç bu kadar hazır olmamıştın daha öncee muttlu son çok yakın

norbitttiim hoşgeldinnn

evet canım kesinlikle hiç bu kadar hazır olmamıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…