ayyy canımsın yaaa vala burası varya gerçekten tedavi süreci yani hem psikolojik hem biyolojik olarak insan kendini o kadar güzel motive ediyo ki söylediklerinle gerçekten gaza geliyorum kaderimmm:)))
canım rapor tam gündü yine gelmişsin ama =) arada rapor iste o zaman canım, iki rapor hakkın daha var süresini sen yazdır ama =))
bakmadan duramıyorum ki :) günde bi kez de olsa kesin bakıcam :)
:)))))) çok hoşsun shimarikkkk vala aile gibi olduk burda bende sabah kalkaar kalkmaz buraya koşuyorum :))) kız git kocanla ilgilennn sen raporlu değil misinnn :)))
canım benim =) ne mutlu bize sana destek olabiliyorsak, canım zarla falan alakalı kafanda soru işareti var mı? seni korkutan şeyler neyse sor bana.
bakmadan duramıyorum ki :) günde bi kez de olsa kesin bakıcam :)
vala canım biz eş denemesinde bi yere kadar giriyordu sonra gitmiyordu bi kere çok az bi kan geldi başka gelmedi yani sanırım zar gitti bazı arkadaşlar diyo ki zarın yarısı duruyomuş içeride falan diyo öyle bişi bende de olabilir mi bilmiyorum ama öyle bişi olsa egzersiz yaparken kanama olmaz mıydı ben doktora da gitmedim
canım bak sana şunu söyleyim zar ortası delikli yapıdadır, vajina girişinden 1, 1.5 cm içtedir, ortasındaki delik yok mu ondan ince birşey girdirirsen birşey olmaz ama delikten kalın olunca yırtılır,şimdi normal bir zardan, zar yırtılınca birkaç damla kan gelir o kadar, ama çok nadir damarlı ve kalın zarlarda, kan biraz fazla gelir ve birkaç beraberlikte tekrar tekrar kanama olabilir, ama yeterli kayganlık oluşturduğunda ağrı hissetmezsin korkma.ama hani eskiden çok fazla kanama oluyor, ağrı oluyor falan diye söylerlermiş ya bunun nedeni ne biliyor musun?
şimdi kadın korkuyor dolayısıyla yeterince kayganlık o sıvı gelmiyor, haliyle erkekte acele edince, yavaş yavaş yerini bulmak yerine aniden giriş yapmaya çalışınca, mesela p dik değil eğimli girmesi gerekiyor ya, acemilikle dik itiyor ve aniden yapıyor bunu, ee kurulukta var, ne oluyor, vajina dokusu yırtılıyor kan ordan geliyor, tabi acıda, tabiki o kadar kanın hepsi zardan geliyor sanıyor ne bilsinler.
anladım canım yani benden başka kan gelmedi penis boyutunda aparatla da yaptım bişi olmadı demek ki zar yırtıldı artık bende çok çok az geldi çünkü damlamadı bile dışında kaldı
norbittimm ne yaptın sen
canım merhaba yeni topiğin hayırlı olsun beni unutmuşsun daha yenemedım ama en azından sayende zeytinyagıyla hatta artık yağsız bile 1 parmak alabiliyorum ama gerısı yok daha :)) biraz da kacıyorum ya da iş yoğunluğundan olsa gerek
yaaaa bugun tatıl gunumdu ne güzel dün gece düşünmüştüm bugun bıraz daha fazla egzersız yaparım dıye ama regl oldum şimdi offf neyse artık haftaya devam hatta inş yılbaşında gelın oluruz :)
canım stres yapma olsun, varsın bir hafta sonra olsun =) kafanı dinle o süre içinde birde sık sık konuşalım o ana kadar kafanda birşeyleri oturt, mesela canım sen zar konusundan kurtulmuş muydun?