- 6 Aralık 2013
- 295
- 15
- 34
norbitim sen ne yaptın ??
arada yapıyoruz eş denemesi bi ümit ama ben şunu anladım üstte yapamayacağım canım çok kıymetli kendim yapamıyorum parmağı bile eşim yaparken bir dahakine direk altta denicem zaman kaybedip sinirlerimiz bozulmaz hiç olmazsa :)
Ne yapayim canim regl oldum ben ya tam egzersizin ortasinda bu gun bi mezro edindim ve en son dendigim aparati olctum 8,5 santim giliyor canim az kaldigini hissediyorum acaba kac santimden sonra deneme daha uygun olur ki canim biliyomusun artik regliden sonra devam ederimsen neler yaptin bakalim
Bende altta daha rahatim canim ustte olmak bana itici geliyor herkez farkli sekilde rahat ediyor canim sartlama kendini akisina birak olacqk bu is emin ol cok azimlisin seni tanidigim kadari ile canikom
çok iyi durumdasın cnm onu yarın soralım kaç cm daha iyi olur canım benim :) bende regl olacak gibiyim gene gecikti hep beni şüphelendirip oluyor sonra(
Tamam canim soralim bi su vajiyi bi yenelim canim obur regl ye daha heyecanli olacagiz insallah ben inaniyorum rabbim insallah baska seylerle sinamaz bizi sabirsizlaniyorum canim 6 sene oldu bebis istiyorum artik cocugu olmuyor deyip acaliyan gozlerle bakmalarini istemiyorum bu beni cok uzuyo benim bi sorunum yok demek istiyorum ama yapamiyorum kimseye anlatamiyorum artik bitiyo canimhic bukadar yaklasmamistim sonuca olacak bu is artik ne esime ne kendime bunu yapmayacagim yenecegim bitecek
insallah basarirsin canim ben bu gune kadar hep altta dendim ama hep kendimi sikiyordum ve daha tam denemeden vaz geciyordum su anda esim bile inanamiyor o aparatlari yapabildigime dun bana bitti bu is canm reglin gecsin igles hemen olacak goreceksin falan ddi anlatamam canim mutlulugumu hepsi sizlerin sayesinde ben alti snedir yapamam dedigim seye ilk gund basladim rabbim hepinizin yolunu acik etsin baska dert verip derman aratmasin insallah yer gok dua ile hepinize dua ediyorum canim yenecegiz insallahhep üstte başlıyorum yapmaya çalışırken enerjimiz bitiyor bacaklarım yoruluyor çok direk altta başlayacağım canım bidahakine işde regl olmazsam bi kaç güne yine deneriz :) sen çok iy durumdasın bi kaç güne biter canım seninki :)) ben hissediyorum yeni gelin olacakk
insallah basarirsin canim ben bu gune kadar hep altta dendim ama hep kendimi sikiyordum ve daha tam denemeden vaz geciyordum su anda esim bile inanamiyor o aparatlari yapabildigime dun bana bitti bu is canm reglin gecsin igles hemen olacak goreceksin falan ddi anlatamam canim mutlulugumu hepsi sizlerin sayesinde ben alti snedir yapamam dedigim seye ilk gund basladim rabbim hepinizin yolunu acik etsin baska dert verip derman aratmasin insallah yer gok dua ile hepinize dua ediyorum canim yenecegiz insallah
insallah basarirsin canim ben bu gune kadar hep altta dendim ama hep kendimi sikiyordum ve daha tam denemeden vaz geciyordum su anda esim bile inanamiyor o aparatlari yapabildigime dun bana bitti bu is canm reglin gecsin igles hemen olacak goreceksin falan ddi anlatamam canim mutlulugumu hepsi sizlerin sayesinde ben alti snedir yapamam dedigim seye ilk gund basladim rabbim hepinizin yolunu acik etsin baska dert verip derman aratmasin insallah yer gok dua ile hepinize dua ediyorum canim yenecegiz insallahhep üstte başlıyorum yapmaya çalışırken enerjimiz bitiyor bacaklarım yoruluyor çok direk altta başlayacağım canım bidahakine işde regl olmazsam bi kaç güne yine deneriz :) sen çok iy durumdasın bi kaç güne biter canım seninki :)) ben hissediyorum yeni gelin olacakk
sağol canım benim bebeklerimizi konuşmak nasip olsun inşallah
İnsallah canim ben yatiyorum allaha emanet olun yarin tekrar gorusuruz insallah
Tamam canim soralim bi su vajiyi bi yenelim canim obur regl ye daha heyecanli olacagiz insallah ben inaniyorum rabbim insallah baska seylerle sinamaz bizi sabirsizlaniyorum canim 6 sene oldu bebis istiyorum artik cocugu olmuyor deyip acaliyan gozlerle bakmalarini istemiyorum bu beni cok uzuyo benim bi sorunum yok demek istiyorum ama yapamiyorum kimseye anlatamiyorum artik bitiyo canimhic bukadar yaklasmamistim sonuca olacak bu is artik ne esime ne kendime bunu yapmayacagim yenecegim bitecek
aynen öyle canım çok az kaldı ve bence mutluluğu bu kadar istemesek böyle azimli olmazdık eşlerimize kıyamıyoruz her eve elinde ekmekle girdiğinde mutsuz oluyorum sanki ben evde hiç bi işe yaramıyormuşum hissi kaplıyor içimi artık öyle olmayacak bu evin kadınıyımmm beenn dicem :) dicess
sewgili arkadaşlarım
gece gece uyuyamayınca siteyi buluşumu ve mesajlarımı inceledim
ama ne yazık ki uzun bir süre okuyarak devam etmişim bu dönem de 2 ay kaybetmişim keşke yazsaymışım keşke paylaşsaymışım çünkü paylaşmadan ilerleme kaydetmek imkansız gibi birşey bu yazıyı şuan sadece okuyup yazmaya cesareti olmayan arkadaşlarım için yazıyorum arkadaşım okuyarak bilgi kazanıyor yazarak ilerleme kaydediyorsun eğer bu sayfayı bulduysan çok şanslısın lütfen yaz benim gibi sonra pişman olma lütfennn
ben egzersizlere kısa süre önce başladım ama çok cesaretliyim şu an şükürler olsun... keşke 6 aylık evliyken yani 2 ay önce siteyi bulduğum anda yazabilseymişim şu an gelin olmuştum2 ayy kocaman 2 ay ve okuduğum tüm insanlar bu süreçte yendi ben yazamadığım için ilerleyip yenemedim çok üzgünüm şuan yenmek ve yenenleri görmek için burda olacağım :) kkaderimi ve cesaret veren tüm arkadaşlarımı görmeden tanımadan çok seviyorum iyi ki varsınız :13::13::13:
kaderim nasılsın? :) uzun süredir giremedim kötü günler geçirdim maalesef epilepsi rahatsızlığım vardı 3-4 yıl önce iyileşmiştim ki yine başladı nöbetlerim eşimde sen bu meseleyi çok takıyosun bir daha o siteye girme unutmaya çalış dedi o yüzden ne zamandır girmedim ama yine dayanamadım :) sende ne var ne yok görüşmeyeli?
Kizlar.kendimce burda okuduklarimdan bi tespitte bulundum.
Bu vajinusmusu yasayanlar hep esini onceden taniyanlar..
Yaniliyor muyim ? Gorucu usuly evlenip bunu yasaysn biri varsa yazabilir mi acaba.
Suna bagliyorum.biz sevgililerimizu onceden de tanidigimiz icin beynimizin bi tarafinda bu erkekle birlesme olacagi kenara itiliyor.yani biz onlara o sekilde yakinladmaya alisiyoruz.bi tarafimiz hep oyle kalmak istiyor uzun suredir bu sekilde devam eden iliskinin baska turlu olmsini kabul etmiyor
Sadece bir tespit