Hosbuldummm.. kizlar.aparatta nerdeyse son denemeleri yapiyoeum.
Esim artik gecelim yapiyorsun diyor
Ama nedense birturlu hazir hissedemiyorum...
Yardim lutfen.
Sanki yine ayni his olacak yine kapanip kalacak gibi korkuyorum..
Apatat kayip gidiyo gitgelde hicbir sikinti yok.ama beynimin bi tarafi diyorki simdi kontrol sebde de ondan yapuyorsu n diyor.
Bunun sebebi de es parmagi deneyip korkunc bir aci yasamis olmam.
Ne yapacagim artik bu asamada ???:18:
kızlarrrr bende 10 cm aparatla çalışmak istiyorum bugün ama ölçüsünü ayarlayamıyorum( kaç tane kulak çöpüne kaç peçete sarayım ki 10 cm olsun
cevap hakkım olduğunda yazacağım..teşekkür ederim çok
varya burnumun direğini sızlattınböyle duygusal düşünmek yok birdaha, o ev cinsellikle dönmüyor, sen zaten o evin hanımısın tamam mı? kendine haksızlık etmeyi bırak lütfen. sen kendin ve eşin için o duyguyu tadacaksın inşallah yoksa bu senin kadınlığına kadınlık katmayacak. senin insanlığın yeter canım.
canım benim bir yandan sondan başa doğru msj lara cvp veriyordum ama iş falan olunca arada yavaş yazıyorum, bak illaki 10 cm olacak diye şartlandırma kendini, kulak çöpüne yumuşak olacak şekilde peçete sar ve etrafını ölç illaki 10 cm istiyorsan, ama önemli olan cm değil senin evet ya artık oluyor korkmuyorum, p neden olmasın diye düşünmeye başlaman.
bende duygulandım cnm okuyuncaiyi ki varsın
canım benim sende iyiki varsın özel msj ını okuyunca da duygulanacak mısın acaba =))
evet canım haklısın galiba pe.. boyutunda bi aparat yaptım bakalım şimdi deneyecem hiç çıkarmayacam ve onunla temizlik yapacam :)
kuzum bak fazla zorlama kendini onunla iş falan yapıym diye tahriş edip zorlama, sen egzersizini yap yeter, egzersiz sırasında da kafanı dağıt başka şeyler düşün, şarkı söyle kahkaha at bizim kızlardan biri söylemişti ve bende gülerken insanın kaslarının gevşek olduğuna inanıyorum, kendini kasmadan dene. yeterince rahat girip çıktığında çıkar işini yap benim tavsiyem orda bırakma canım aparatı, sonuçta orası açılacak diye birşey yok çıkarınca aynı şekle dönüşüyor, benim düşüncem bu.
burda enerji topluyorum ben bana iyi geliyor :)
tamam canımm bi deneyim bakalım
şimdimi deneyeceksin egzersiz, hazır biz burdayken deneme şansın varsa dene ve belki soracakların olur canım.
evet denedimmmm p. boyutunda 20 dk çalıştım tamamı girdi vala :)))) ilk başta girmedi ama moralimi bozmadım derin derin nefes aldım bolca bebeyağı sürdüm parmağımı denedim giriyordu yönünü kontrol ettim ve iki parmağımı soktum oldu sonra hemen aparata geçtim yavaş yavaş kendi etrafında döndürerek girdi sonra çıkardım ve kolayca girdi önemli olan ilki sokabilmek :)
Günaydınnn kızlarr
regl oldummmmçalışmalara ara verdik
aferin sana canım bak süpersin ya, biraz gitgel tekrar dene, birde aparat içindeyken, kaslarını sıkmayı dene 10 a kadar falan say sonra bırak biraz bekle tekrar aynını yap canını yakmadan, yani kaslarını kontrol altına almaya çalış.
evet onu da yaptım sıkıp bıraktım kaslarımı vala herkes yapabilir yaaa hadi kızlarrrrr nolu zamanınızı boşa harcamayın bi de ben şu an ayakta yapabiliyorum uzanırken hiç denemedim
birde sırtüstü uzanıp denesene canım, hatta birkaç şekilde dene bence, mesela sırtüstü uzan, bacaklarını dizlerinden kırarak yanlara aç kendine çek biraz, birde çömelerek dene, çünkü nasıl şekilde rahat olduğunu gördüğünde eş denemesinde de fikir sahibi olursun,mesela birşe söylicem çok afedersin tuvaletten çıkarken poponu arkadan silerken ne yapıyorsun poponu hafif yukarı doğru kaldırıyorsun arkaya değil mi, vajinada karşıya değil aşağı bakıyor işte eş denemesinde de vajinanı öyle tutman çok işine yarayacak anlatabildim mi bilmem.