vajinismussuz günlere merhaba demek için....

yok kuzuzcumm ben en sona kalırım burdaki herkesin bu ay gelin olma haberlerini bekliyorummm senin regl bitsin sende hemen eş denemesine geç artık siz benden önce yenin ki şubatta hepinizden yardım alacam :)

Unutuyorum kuzum ya eşinin uzakta olduğunu umarım seni uzmedim özür dilerim ama şubata ne kaldı surda sana söz hergün yanında olacagim sana destek verecegim o gün gelene kadar canım

İnşallah canım ya bukadar cesaret ettimya ben bitti sayıyorum sende öyle dusun canım

aynen canımm ççookk yol katettik en azından umutlu vee ilişkiye çok yakın hissediyoruz buna da şükür

Unutuyorum kuzum ya eşinin uzakta olduğunu umarım seni uzmedim özür dilerim ama şubata ne kaldı surda sana söz hergün yanında olacagim sana destek verecegim o gün gelene kadar canım

inşallah canım siz bi yenin de bana da cesaret gelsinnn şubata kadar herkes yenmiş olsunnn lütfen canımmm bi tek ben kalayım herkes bana yardım etsinn :)))))

aynen canımm ççookk yol katettik en azından umutlu vee ilişkiye çok yakın hissediyoruz buna da şükür

İnşallah canım bana bu pqrmqk egzersizini anlatan doktora o kadarını yapana kadar ilişkiye girerim demiştik o kadar urkutucu gelmişti şimdi dusunuyorumda ben olayı bitirmisim zaten

İnşallah canım bana bu pqrmqk egzersizini anlatan doktora o kadarını yapana kadar ilişkiye girerim demiştik o kadar urkutucu gelmişti şimdi dusunuyorumda ben olayı bitirmisim zaten

insanın aklı almıyor canım zaten önceleri okuyup okuyup napıyo bunlar dediğim oldu ama yapınca hehe yapılıyormuş :)

tatlımlar ben gider :) azıcık kocamlan ilgileneyim diyecek reglsin gene pc başındasın :) görüşürüz

insanın aklı almıyor canım zaten önceleri okuyup okuyup napıyo bunlar dediğim oldu ama yapınca hehe yapılıyormuş :)

aynen yaa eşim o kadar söylemişti ben bi parmağımı sokmayı deneyim diye ama yaptırmadım iğrenç gelmişti bana ama o kadar pişmanım ki keşke yaptırsaydım şu an olsa vala yaptırırım hiç bişey yokmuş boşuna o kadar korkmuşum keşke önceden sizinle tanışıp bu zamana bırakmasaydım şimdi o kadar canım yanıyo ki eşim bi gelse zaman bi geçse diye dua ediyorum hergün ama herşeyde vardır bi hayır

canım ben rabbimin zamanlamasına hayranım öyle güzel zamanla gerçekleşiyor ki herşey biliyorum bununda bir zamanı var ve inşallah çok yakın bir zamandır hepimiz için(aminnn) .......eşine hazır bir şekilde beklemen ikiniz içinde en iyisi olacaktır ve gözleri ışıldayarak kapıdan girecektir seninde mutlu olduğunu görünce rabbim hayırlısını bilendir :)

Son düzenleme:

Boş ver tatlım unut geçmişi takılma şimdi onumuze bakalım ve ertelemeyeliim

Sana katılıyorum canım eşim hala bi ay desem hemen geri çekilip özür diliyorum anlayissiz biri olsa umrunda bile olmaz canım ya artık onu uzmek istemiyorum yıl başına bitiyor artık herşey

inşallah canım bu mutluluğu hepiniz hakediyorsunuz. Allahım yardımcınız olsun inşallah.

raporumu aldım gezdim geldim kocamla hep vaji hep aaa değişiklik yaptık bugün eğlendik :)

canım rapor tam gündü yine gelmişsin ama =) arada rapor iste o zaman canım, iki rapor hakkın daha var süresini sen yazdır ama =))

inşallahhh yaa yapabilirim gibi geliyor artık hazırım sanki ama eşim gelince tekrar başa dönerim diye çok korkuyorum acaba yine aynı şeyler olur mu ki o batma ve acı ayy düşündükçe kahroluyorum

başa dönmek yok canım, beyin öğrendiği birşeyi asla unutmaz,bu türkçe , tarih değil unutasın, aklından çıkar bunları, ben aştıktan sonra alışmadan hamile kaldım, dr 3 ay beraberliği yasakladı bebek için, sonra bebek beni bırakıp gitti =(, normalde benimde başa dönmem gerekmez miydi ama hiçte öyle olmadı herşey yolundaydı, yanma hissi kuruluktan olur canım, sen zaten eş denemesinde zeytinyağ sürdün mü korkma

kaderim günaydın canım bişi sorcam bu aparat içeri girdikten sonra yaklaşık 10 cm gidiyo başka gitmiyor normal demi yani biraz daha ittirmeye çalıştığım zaman baskı olup kasıklarımı acıtıyor bi arkadaşta da aynısı olmuş

ayyy canımsın yaaa vala burası varya gerçekten tedavi süreci yani hem psikolojik hem biyolojik olarak insan kendini o kadar güzel motive ediyo ki söylediklerinle gerçekten gaza geliyorum kaderimmm:)))

oda olur inşallah canım üzülme, vardır bunda da bir hayır dediğin gibi, inşallah eşin geldiğinde hemen çözülür merak etme, yanındayız senin.

günaydın tatlım msj lara bakıyordum birikenlere, şimdi rahat yazabilirim seni bekletmeden.
canım 10 cm süper zorlama daha fazla, zaten ilk alışma evresinde alışırken kasıklarda baskı hissediliyor, eşinle denediğinde de, ama zorlamadan devam edince çok kısa sürede geçiyor, sen aparatla o kadar yap yeter, egzersiz motive edici olsun , yıldırmasın seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…