- 6 Aralık 2013
- 295
- 15
- 34
yok kuzuzcumm ben en sona kalırım burdaki herkesin bu ay gelin olma haberlerini bekliyorummm senin regl bitsin sende hemen eş denemesine geç artık siz benden önce yenin ki şubatta hepinizden yardım alacam :)
İnşallah canım ya bukadar cesaret ettimya ben bitti sayıyorum sende öyle dusun canım
Unutuyorum kuzum ya eşinin uzakta olduğunu umarım seni uzmedim özür dilerim ama şubata ne kaldı surda sana söz hergün yanında olacagim sana destek verecegim o gün gelene kadar canım
aynen canımm ççookk yol katettik en azından umutlu vee ilişkiye çok yakın hissediyoruz buna da şükür
İnşallah canım bana bu pqrmqk egzersizini anlatan doktora o kadarını yapana kadar ilişkiye girerim demiştik o kadar urkutucu gelmişti şimdi dusunuyorumda ben olayı bitirmisim zaten
inşallah canım siz bi yenin de bana da cesaret gelsinnn şubata kadar herkes yenmiş olsunnn lütfen canımmm bi tek ben kalayım herkes bana yardım etsinn :)))))
insanın aklı almıyor canım zaten önceleri okuyup okuyup napıyo bunlar dediğim oldu ama yapınca hehe yapılıyormuş :)
tatlımlar ben gider :) azıcık kocamlan ilgileneyim diyecek reglsin gene pc başındasın :) görüşürüz
aynen yaa eşim o kadar söylemişti ben bi parmağımı sokmayı deneyim diye ama yaptırmadım iğrenç gelmişti bana ama o kadar pişmanım ki keşke yaptırsaydım şu an olsa vala yaptırırım hiç bişey yokmuş boşuna o kadar korkmuşum keşke önceden sizinle tanışıp bu zamana bırakmasaydım şimdi o kadar canım yanıyo ki eşim bi gelse zaman bi geçse diye dua ediyorum hergün ama herşeyde vardır bi hayır
tatlımlar ben gider :) azıcık kocamlan ilgileneyim diyecek reglsin gene pc başındasın :) görüşürüz
aynen yaa eşim o kadar söylemişti ben bi parmağımı sokmayı deneyim diye ama yaptırmadım iğrenç gelmişti bana ama o kadar pişmanım ki keşke yaptırsaydım şu an olsa vala yaptırırım hiç bişey yokmuş boşuna o kadar korkmuşum keşke önceden sizinle tanışıp bu zamana bırakmasaydım şimdi o kadar canım yanıyo ki eşim bi gelse zaman bi geçse diye dua ediyorum hergün ama herşeyde vardır bi hayır
Sana katılıyorum canım eşim hala bi ay desem hemen geri çekilip özür diliyorum anlayissiz biri olsa umrunda bile olmaz canım ya artık onu uzmek istemiyorum yıl başına bitiyor artık herşey
raporumu aldım gezdim geldim kocamla hep vaji hep aaa değişiklik yaptık bugün eğlendik :)
inşallahhh yaa yapabilirim gibi geliyor artık hazırım sanki ama eşim gelince tekrar başa dönerim diye çok korkuyorum acaba yine aynı şeyler olur mu ki o batma ve acı ayy düşündükçe kahroluyorum
başa dönmek yok canım, beyin öğrendiği birşeyi asla unutmaz,bu türkçe , tarih değil unutasın, aklından çıkar bunları, ben aştıktan sonra alışmadan hamile kaldım, dr 3 ay beraberliği yasakladı bebek için, sonra bebek beni bırakıp gitti =(, normalde benimde başa dönmem gerekmez miydi ama hiçte öyle olmadı herşey yolundaydı, yanma hissi kuruluktan olur canım, sen zaten eş denemesinde zeytinyağ sürdün mü korkma
canım benim hamdolsun iyiyim ama üzüldüm bu kadar çok kafana takıp kendini yıpratmana =( canım benim bundan sonra üzülmek yok , bak biz burda kızlarla karar aldık, 2014 olmadan herkes aşacak inşallah ve herşeyle alay ediyoruz, eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz, unutma ortada kafana takacağın bir rahatsızlık yok, atlatacağın geçici bir süreç bu.hepimiz imkansız sandık ve hiç beklemediğimiz biranda aştık.nolur buraya geldiğinde artık strese girme, geride okuma , sende sürekli içinden geçenleri yaz, saçma yada gereksiz deme,herşeyi sor, herşeyi yaz, burda gel ve stresini at, stres biriktirme olur mu?[/QUOTEk
aslında haklısın burda birbirimize çok destek oluyoruz.hele sen tam bi güzin ablasın :) yaşını saymazsak tabi :)burası iyi geliyodu ama sanırım baya kafayı bozmuştum acele ettim ondan oldu.bi de sağlık problemlerimden dolayı doktorlar hep cocuk sahibi olmayı ertele diyo vajinismus,miyom derken şimdi de epilepsi...bunu da çok kafama takıyorum ama ben doktoru dinlemiyorum artık yeter dedim :) Allah hepimize nasip eder inşallah ..
bu arada henüz yenmemiş olanlar yendikten sonra da mı problem devam ediyo diyip morallerini bozmasınlar ben acele ediyorum sadece ...
canım Allah razı olsun ama ben senin bu kadar kafanı taktığını üzüldüğünü bilseydim keşke, birara mail atıyordun, sonra ben senden hiç haber almadım, bu kadar desteğe ihtiyacın vardı ve ben bir arkadaşın olarak (ben en azından öyle görüyorum senin adına konuşmuş olmayım) yanında olamadım bilmediğim için, eskiden mail adresi olan arkadaşlar azdı takip edebiliyordum ama malesef şimdi çok fazla olunca kim kimdi acaba diye arasamda bulamıyorum =( canım bundan sonra senin yüzün gülene kadar destek olmaya çalışıcam, sen istediğin sürece, dr ları dinle mutlaka, tedavini ilaçlarını kesinlikle aksatma, buraya gelirsen mutsuz olma lütfen, sende başaracaksın, seni,n için ne yapabilirim şimdi onu söyle?? neyi bilmek neyi yapmak istersen söyle. egzersiz mi, yada aklına takılan şeyler varsa onları sor.
kaderim günaydın canım bişi sorcam bu aparat içeri girdikten sonra yaklaşık 10 cm gidiyo başka gitmiyor normal demi yani biraz daha ittirmeye çalıştığım zaman baskı olup kasıklarımı acıtıyor bi arkadaşta da aynısı olmuş