canım benim hamdolsun iyiyim ama üzüldüm bu kadar çok kafana takıp kendini yıpratmana =( canım benim bundan sonra üzülmek yok , bak biz burda kızlarla karar aldık, 2014 olmadan herkes aşacak inşallah ve herşeyle alay ediyoruz, eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz, unutma ortada kafana takacağın bir rahatsızlık yok, atlatacağın geçici bir süreç bu.hepimiz imkansız sandık ve hiç beklemediğimiz biranda aştık.nolur buraya geldiğinde artık strese girme, geride okuma , sende sürekli içinden geçenleri yaz, saçma yada gereksiz deme,herşeyi sor, herşeyi yaz, burda gel ve stresini at, stres biriktirme olur mu?[/QUOTEk
aslında haklısın burda birbirimize çok destek oluyoruz.hele sen tam bi güzin ablasın :) yaşını saymazsak tabi :)burası iyi geliyodu ama sanırım baya kafayı bozmuştum acele ettim ondan oldu.bi de sağlık problemlerimden dolayı doktorlar hep cocuk sahibi olmayı ertele diyo vajinismus,miyom derken şimdi de epilepsi...bunu da çok kafama takıyorum ama ben doktoru dinlemiyorum artık yeter dedim :) Allah hepimize nasip eder inşallah ..
bu arada henüz yenmemiş olanlar yendikten sonra da mı problem devam ediyo diyip morallerini bozmasınlar ben acele ediyorum sadece ...