VAJİNİSMUSA üNLü DOKTORUN ÇÖZüMü...

Allah senden razı olsun angel_112
Sana mesaj gönderemiyorum burdan yazabildim ancak
Bende aynı sorunu yaşıyorum 1.5 yıllık evliyim hala bir çözüm bulamadım seni allah çıkardı karşıma gerekli olan herşeyi sipariş verdim inşllah once allahın sonra da senin verdiğin bilgi sayesinde düzelir çok sağol

Öncelikle bilgileriniz için teşekkürler
Bende bunları okudum ve dilator set sipariş verdim ama uyuşturucu krem kullanmadım. 4 dilatorude sokmayı başardım ama eşimle denemelerde sadece baş kısmı giriyor devamında ağrı hissedip itiyorum öneriniz ne olabilir deneme esnasında kayganlaştırıcı kullanıyoriz

Canım yönünü yanlış yapiyosunuz o zaman.4 dilatörüde yaptıysan girmemesi imkansız.

Yaptım hemde artık çok rahat aliyorum yönünü nasıl yalnis olabilir ki
4 boyuda yaptıysan yeterli genisleme olmuştur zaten içerde canım.yönü aşağı doğru popoya doğru eğimli olacak yani dimdik iteklemesin eşin aşağı doğru iteklesin penisi ve sen o arada ıkın.emin ol çok rahat girer.

Olmuyor olmuyor hep aynı yerde kalıyor deneme istegimde kaçıyor ne yapsak bilmiyorum

Allah senden razı olsun ben kurtuldum önce Allahın sonra senın sayende dualarım hep senınle olacak bu durumda tüm madur olanlara da rabbim kolaylık versin

cinkosimal İnternette var bildiğin alışveriş sayfalarında yazdığında hepsi cikiyo sipariş verebilir sın

Senin dediklerini kelimesi kelimesine yaptım ve Allah’a çok şükür bende yendim allah yardımcın olsun ve herşey gönlüne göre olsun. Senden çok duacıyım inşallah herkez çözebilir bu şekilde. Sıra şimdi hAmile klmYa geldi inşallah :)

Merhaba bende angel_112 yazısını okuyarak geçen hafta seti sipariş verdim ve az önce en küçüğünü uyguladım ilk başta girmiycek sandım ama ıkınınca ve nefes alınca girdi bütün aşamaları yaptım ama bitirdikten sonra yanma oldu sizdede oldu mu?

Olabilir sıkıntılık bisey yok umarım düzelmiştir şimdi allah kolaylık versin

Merhaba, sonuç aldınız mı acaba? Ben de deneyeceğim ama parmak egzersizlerini beceremedikten sonra cesaretim kırıldı biraz

Bir de ben kremi bulamıyorum, nerden nasıl sipariş verdiniz? Verilen linkler açılmıyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…