VAJİNİSMUSA üNLü DOKTORUN ÇÖZüMü...

evet yapıyorum ama cok zorlanıyorum ve olmuyo 1 kere yaptım oysakı .
hemde sızın sayenızde gercekten allh razı olsun .

dilatörlerde sıkıntı yok tabı yaparken tedirgin oluyorum ama ben temızlık yaparken bıle zorlanan ben 3 cu dılator benım ıcın buyuk basarı.
eslı deneme sıkıntı yasıyorum .

işte dedığım gıbı 1 kere oldu ama 2. sı yok :KK43:

ben saadece 1 hafta falan egzersiz yaptım . sonra İlişki asamasına gectim.ilişkiye girmeden önce biolynn kremi bölgeye uygulayın parmagınıza sürüp parmak egzersizi yapar gibi ic kısmına da sürün bir süre sonra uyusma hissi verecektir hicbir sey hissetmiyorsunuz derin nefes alıp vererek yavasca yapın ben üstte olunca rahat bir sekilde alabimdim.biolynn krmin etkisi cok büyük n 11 de bulabilirsiniz.inanın cok basıt kendinizi rahatlatın ben 3 senemi bos yere zindan etmisim angel_112 angel_112 sayesinde onun yazısını görerek umutlandım bana destek oldu iyiki ALLAHIM onu karşıma cıkardı : )

evet yapıyorum ama cok zorlanıyorum ve olmuyo 1 kere yaptım oysakı .
hemde sızın sayenızde gercekten allh razı olsun .

dilatörlerde sıkıntı yok tabı yaparken tedirgin oluyorum ama ben temızlık yaparken bıle zorlanan ben 3 cu dılator benım ıcın buyuk basarı.
eslı deneme sıkıntı yasıyorum .

işte dedığım gıbı 1 kere oldu ama 2. sı yok :KK43:
Canim dilatorun 4. Sune geç bi kaç gün 3 ve 4 u çalış sonra yeniden dene umutsuzluğa kapılma aradaki bu duraklama normal vazgeçme sürekli başardım hiç bisey olmadı sinyalini beyninde cevir sana güveniyorum tekrar haberlerini paylaş bizimle

Merhaba ben de aranıza katıldım. Angel sen nasıl iyi bir insansın, Allah senden razı olsun.. ben Bursada çok ünlü bir kliniğe muayene için gittim 4000 tl tedavi ücreti istedi, belki çok faydalı bir tedavi olacak ama maddi olarak bizi zorlayacak. burda yazılanlara başlamayı düşünüyorum.. sonuçta o da farklı bir şey yapmayacak diye düşünüyorum .. bu arada 15 aylık evliyim. Umarım ben de sizler gibi çözebilirim kendim

aramıza hoşgeldin canim benim öncelikle ben bu işi çok zorlanarak türlü şeyler deneyerek ve sonunda aynı benide maddi olarak zorlasada bunu bi kere verip hallettim amacım bu parayı başka kardeşlerim vermeden yuvalarını kurtarsınlar hayirlisiyla mutlu haberlerini bekliyorum...
Merhaba ben de aranıza katıldım. Angel sen nasıl iyi bir insansın, Allah senden razı olsun.. ben Bursada çok ünlü bir kliniğe muayene için gittim 4000 tl tedavi ücreti istedi, belki çok faydalı bir tedavi olacak ama maddi olarak bizi zorlayacak. burda yazılanlara başlamayı düşünüyorum.. sonuçta o da farklı bir şey yapmayacak diye düşünüyorum .. bu arada 15 aylık evliyim. Umarım ben de sizler gibi çözebilirim kendim

daha once ehep deniyordum.ama esim hic destek olmasi bana. yani surekli sen yapamassin diyordu. bu yaziyi birebir yaptim.bir hafta sonra yapabildim cnm.yalniz uyusturucu krem kullanmadim.cunku hissetmem lazim psikolojik olarak onu kullanirsam yapamayacagimi dusundum.

1 dilatoru yapacagin zaman ikin.bu cok onemli o bolge aciliyor yavas yavas girsin.girmiyorsa vazgecme kalsin orda kendini iyi hissedinxe devam et.ama sakin geri cekme.ben ilk yaptigimda birinciyi 15 dk felan surdu hemen girdiremedim.guzel seyler dusun.esinin ne kadar mutlu olacagini dusun ve tekrar dene

aramıza hoşgeldin canim benim öncelikle ben bu işi çok zorlanarak türlü şeyler deneyerek ve sonunda aynı benide maddi olarak zorlasada bunu bi kere verip hallettim amacım bu parayı başka kardeşlerim vermeden yuvalarını kurtarsınlar hayirlisiyla mutlu haberlerini bekliyorum...
tam bozulmuyor ama kanama oluyor ufak bi yazimda detaylari anlattim kolay gelsin
Allah senden razı olsun angel_112
Ben sana mesaj gönderemiyorum yorumdan yazabildim ancak bende aynı durumdayım 1 .5 yıllık evliyim suana kadar bir çözüm bulamadım allah çıkardı seni karşıma gerekli olan herşeyi sipariş verdim yazdigin gibi uygulayacam önce allahın izniyle sonra senin verdiğin bilgiyle inşallah olur sagolasin

X