Zorladigi icin olabilir ama bisey olmaz asil penis iceri girdiginde kizlik bozulur kizlik kanigelir içeriye yavaş yavaş ittir kendini zorlama rahat hisset kasma hayırlısı ile olurMerhaba kızlar, paylaşımlarınızı görünce internetten rabır dilatör set aldım ve denemeye başladım. Ilk ikisini rahatlıkla uyguladım. 3. Boy dilatörde ilk denemede zorlansam da rahatlıkla girdi ama hafiften bi rahatsızlık hissi vardı. Hafiften ağrı gibi bir durum oluştü. Zamanla belki geçer dedim. Sonra 4.boyu denemeye çalıştım. Çok zorlandım. Sanki kapalı kapı var duvar gibi ittiriyorum girmiyordu, uzun uğraşlar sonucunda girdi ama hem ağrı olustu hem de açık kırmızı kan geldi. Bu kizlik bozulmasi midir sizce yoksa zorladim diye mi kan geldi acaba. Sizde de boyle bisey oldu mu
4.boyu denemek yerine esinizle deneyebilirsiniz. Hemen hemen penis boyutunda ama sonucta sert plastik gercekten zor olabiliyor. Ben de 4.de zorlanmistim 3u cok rahat yapabildigime emin oldugum vakit esimle denedik ve oldu. Baslarda 3.de de kasilma va hafif agri olmasi normaldir icinizdeyken panik yapmadan nefes alip vererek gevsemeye calisin. Sonralari kesinlikle daha rahat yapacaksiniz emin olun :))Merhaba kızlar, paylaşımlarınızı görünce internetten rabır dilatör set aldım ve denemeye başladım. Ilk ikisini rahatlıkla uyguladım. 3. Boy dilatörde ilk denemede zorlansam da rahatlıkla girdi ama hafiften bi rahatsızlık hissi vardı. Hafiften ağrı gibi bir durum oluştü. Zamanla belki geçer dedim. Sonra 4.boyu denemeye çalıştım. Çok zorlandım. Sanki kapalı kapı var duvar gibi ittiriyorum girmiyordu, uzun uğraşlar sonucunda girdi ama hem ağrı olustu hem de açık kırmızı kan geldi. Bu kizlik bozulmasi midir sizce yoksa zorladim diye mi kan geldi acaba. Sizde de boyle bisey oldu mu
Oraları geçtim artık çoktan bitti gitti. Teşekkürler yine de4.boyu denemek yerine esinizle deneyebilirsiniz. Hemen hemen penis boyutunda ama sonucta sert plastik gercekten zor olabiliyor. Ben de 4.de zorlanmistim 3u cok rahat yapabildigime emin oldugum vakit esimle denedik ve oldu. Baslarda 3.de de kasilma va hafif agri olmasi normaldir icinizdeyken panik yapmadan nefes alip vererek gevsemeye calisin. Sonralari kesinlikle daha rahat yapacaksiniz emin olun :))
Cook gecmis olsunOraları geçtim artık çoktan bitti gitti. Teşekkürler yine de
Biraz derin nefes alın rahatlayin. Sonra derin nefes alirken yavas yavas iceri dogru itin. Nefes verirken bekleyin. Bu şekilde bir deneyin isterseniz10aylık evliyim, bugün kulak çubuğuyla deneme yaptım, kulak çubuğu yarıya kadar girdi daha ileri gidemedim, ne yapmam gerekir
Biraz derin nefes alın rahatlayin. Sonra derin nefes alirken yavas yavas iceri dogru itin. Nefes verirken bekleyin. Bu şekilde bir deneyin isterseniz
Bugün tekrar kulak çubuğuyla denedim hiç yapamadım, duvar var sanki, rahatlamaya çalışıyorum, dokunduğum an midem bulanmaya başloyorBiraz derin nefes alın rahatlayin. Sonra derin nefes alirken yavas yavas iceri dogru itin. Nefes verirken bekleyin. Bu şekilde bir deneyin isterseniz
Kasma kendini ve de korkma. Kulak çubuğu cok rahat geçiyor hiç bir şey anlamiyorsun bile merk etme. Ben de ilk onunla denemiştim. Rahat ol derin nefes al verBugün tekrar kulak çubuğuyla denedim hiç yapamadım, duvar var sanki, rahatlamaya çalışıyorum, dokunduğum an midem bulanmaya başloyor
Kasma kendini ve de korkma. Kulak çubuğu cok rahat geçiyor hiç bir şey anlamiyorsun bile merk etme. Ben de ilk onunla denemiştim. Rahat ol derin nefes al ver
Evet. Ben de ilk kulak cubuguyla denemistimSiz yendinizmi
Anestol sürebilirsiniz fiyatı da uygun, benim doktorum anestolle kayganlaştırıcı kremi karıştırıp sürüyorduBiolyn krem hiç bir yerde yokonun yerine ne önerirsiniz
İleri gidemediğiniz aşamada derince bi nefes alıp göğsünüzü nefesle doldurun sonra yavaşça verin nefesi ama nefesi verirken sanki çişinizi/kakanızı yapıyormuş gibi oraları gevşetmeye çalışın rahatlatın iyice odaklanın, yine olmadıysa bi 5 sn bekleyip tekrar aynı şeyi deneyin olana kadar denemeye devam edin kaslarınız gevşeyecek ve açılmaya başlayacak emin olun duvar yok orda :)10aylık evliyim, bugün kulak çubuğuyla deneme yaptım, kulak çubuğu yarıya kadar girdi daha ileri gidemedim, ne yapmam gerekir
Hatta o esnada (kulak pamuğu içerdeyken) biraz mola verip tv ye vs bakıp kafanızı biraz dağıtıp rahatlatın, sonra tekrar dediğim şekilde nefes alıp verin ve ittirin10aylık evliyim, bugün kulak çubuğuyla deneme yaptım, kulak çubuğu yarıya kadar girdi daha ileri gidemedim, ne yapmam gerekir
Nerden bulabilirim internette bulamadım da sizde link var mı acabaAnestol sürebilirsiniz fiyatı da uygun, benim doktorum anestolle kayganlaştırıcı kremi karıştırıp sürüyordu
Eczane de satılır sadeceNerden bulabilirim internette bulamadım da sizde link var mı acaba
Teşekkür ederimEczane de satılır sadece
Eczanelerde satılıyor her eczanede vardır kolaylıkla bulabilirsinizNerden bulabilirim internette bulamadım da sizde link var mı acaba