VAJİNİSMUSA üNLü DOKTORUN ÇÖZüMü...

Zorladigi icin olabilir ama bisey olmaz asil penis iceri girdiginde kizlik bozulur kizlik kanigelir içeriye yavaş yavaş ittir kendini zorlama rahat hisset kasma hayırlısı ile olur

Kızlar kızlaaaarrrr :) ben de vajinismusu yendim aparatları ve kremi kullanarak. Ben biosarda krem kullandım. Gayet etkili oldu. Yardımı dokunan herkese teşekkürler

4.boyu denemek yerine esinizle deneyebilirsiniz. Hemen hemen penis boyutunda ama sonucta sert plastik gercekten zor olabiliyor. Ben de 4.de zorlanmistim 3u cok rahat yapabildigime emin oldugum vakit esimle denedik ve oldu. Baslarda 3.de de kasilma va hafif agri olmasi normaldir icinizdeyken panik yapmadan nefes alip vererek gevsemeye calisin. Sonralari kesinlikle daha rahat yapacaksiniz emin olun :))

Oraları geçtim artık çoktan bitti gitti. Teşekkürler yine de

10aylık evliyim, bugün kulak çubuğuyla deneme yaptım, kulak çubuğu yarıya kadar girdi daha ileri gidemedim, ne yapmam gerekir

10aylık evliyim, bugün kulak çubuğuyla deneme yaptım, kulak çubuğu yarıya kadar girdi daha ileri gidemedim, ne yapmam gerekir
Biraz derin nefes alın rahatlayin. Sonra derin nefes alirken yavas yavas iceri dogru itin. Nefes verirken bekleyin. Bu şekilde bir deneyin isterseniz

Biraz derin nefes alın rahatlayin. Sonra derin nefes alirken yavas yavas iceri dogru itin. Nefes verirken bekleyin. Bu şekilde bir deneyin isterseniz
Bugün tekrar kulak çubuğuyla denedim hiç yapamadım, duvar var sanki, rahatlamaya çalışıyorum, dokunduğum an midem bulanmaya başloyor

Bugün tekrar kulak çubuğuyla denedim hiç yapamadım, duvar var sanki, rahatlamaya çalışıyorum, dokunduğum an midem bulanmaya başloyor
Kasma kendini ve de korkma. Kulak çubuğu cok rahat geçiyor hiç bir şey anlamiyorsun bile merk etme. Ben de ilk onunla denemiştim. Rahat ol derin nefes al ver

İleri gidemediğiniz aşamada derince bi nefes alıp göğsünüzü nefesle doldurun sonra yavaşça verin nefesi ama nefesi verirken sanki çişinizi/kakanızı yapıyormuş gibi oraları gevşetmeye çalışın rahatlatın iyice odaklanın, yine olmadıysa bi 5 sn bekleyip tekrar aynı şeyi deneyin olana kadar denemeye devam edin kaslarınız gevşeyecek ve açılmaya başlayacak emin olun duvar yok orda :)

Hatta o esnada (kulak pamuğu içerdeyken) biraz mola verip tv ye vs bakıp kafanızı biraz dağıtıp rahatlatın, sonra tekrar dediğim şekilde nefes alıp verin ve ittirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…