- 19 Temmuz 2018
- 7
- 3
- 31
n11 de var canım biolynnCanım ben bişey sorcakdim geçende yazmışsın dediğin tüm ürünleri temin ettim ama biolyn kremi hiçbi eczanede bulamadım emla veya anestol var diyolar sizce onlarda etki eder mi hangisini alayım? Nerden alabilirim kremi
n11 de var biolynn kremCanım ben bişey sorcakdim geçende yazmışsın dediğin tüm ürünleri temin ettim ama biolyn kremi hiçbi eczanede bulamadım emla veya anestol var diyolar sizce onlarda etki eder mi hangisini alayım? Nerden alabilirim kremi
canım biolynn kremi al onu ihmal etme cok büyük etkisi varBende yenemedim tam iliskiye giremedik daha lutfen yardimci olun ilk denemede kan geldi oldu sandim ikincide denedik yine kastim kndimi yine kan geldi bnde bebek istiyorum lutfen ne yapmam lazim
Canim dilatorun 4. Sune geç bi kaç gün 3 ve 4 u çalış sonra yeniden dene umutsuzluğa kapılma aradaki bu duraklama normal vazgeçme sürekli başardım hiç bisey olmadı sinyalini beyninde cevir sana güveniyorum tekrar haberlerini paylaş bizimleevet yapıyorum ama cok zorlanıyorum ve olmuyo 1 kere yaptım oysakı .
hemde sızın sayenızde gercekten allh razı olsun .
dilatörlerde sıkıntı yok tabı yaparken tedirgin oluyorum ama ben temızlık yaparken bıle zorlanan ben 3 cu dılator benım ıcın buyuk basarı.
eslı deneme sıkıntı yasıyorum .
işte dedığım gıbı 1 kere oldu ama 2. sı yok
Merhaba ben de aranıza katıldım. Angel sen nasıl iyi bir insansın, Allah senden razı olsun.. ben Bursada çok ünlü bir kliniğe muayene için gittim 4000 tl tedavi ücreti istedi, belki çok faydalı bir tedavi olacak ama maddi olarak bizi zorlayacak. burda yazılanlara başlamayı düşünüyorum.. sonuçta o da farklı bir şey yapmayacak diye düşünüyorum .. bu arada 15 aylık evliyim. Umarım ben de sizler gibi çözebilirim kendim
Hayat ne kadar sürdü başarman canımbende bu yazi sayesinde kurtuldum kesinlikle denemelisiniz tesekkurler angel112:)
Yapamıyorum, 1.yi bile yapamadım
aramıza hoşgeldin canim benim öncelikle ben bu işi çok zorlanarak türlü şeyler deneyerek ve sonunda aynı benide maddi olarak zorlasada bunu bi kere verip hallettim amacım bu parayı başka kardeşlerim vermeden yuvalarını kurtarsınlar hayirlisiyla mutlu haberlerini bekliyorum...
Allah senden razı olsun angel_112tam bozulmuyor ama kanama oluyor ufak bi yazimda detaylari anlattim kolay gelsin