- 9 Aralık 2018
- 18
- 5
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir sıkıntılık bisey yok umarım düzelmiştir şimdi allah kolaylık versin
Geçiyor canm merak etmeEvet düzeldi ama yanma hala var ilişkidede sonra geçiyormu
Kremde kullandım ama vemcaine sprey yetiyor daha etkiliBir de ben kremi bulamıyorum, nerden nasıl sipariş verdiniz? Verilen linkler açılmıyor da.
Merhaba, sonuç aldınız mı acaba? Ben de deneyeceğim ama parmak egzersizlerini beceremedikten sonra cesaretim kırıldı biraz [/QUOTE
Geçiyor canm merak etme
Merhaba, sonuç aldınız mı acaba? Ben de deneyeceğim ama parmak egzersizlerini beceremedikten sonra cesaretim kırıldı biraz
Peki her ilişkşden önce yapıcakmıyım bu egzersizi çünkü dün egzersiz yapmadan deneyince ağrı olduGeçiyor canm merak etme
Peki her ilişkiden önce yapıcakmıyım bu egzersizi çünkü dün egzersiz yapmadan deneyince ağrı olduOlabilir sıkıntılık bisey yok umarım düzelmiştir şimdi allah kolaylık versin
Merhaba bende aparatlarda çok az acıda olsa çalıştıkça alışıyordum bi sorun yoktu ama ilişki olunca ağrı oluyordu şöyle bişey ben krem kullanıyordum aparatlardan hemen sonra ilişki olunca çok az ağrı oluyordu ama aparatları kullanmadan yani krem sürmeden ilişkiyi deneyince çok ağrı olduğundan ilişki gerçekleşmiyordu en son kremlerim bitince bu sayfadaki önerilerden vemcaine spreyi aldım kremden daha çok yakıyo ama böyle can acıtıcak kadar bi yanma değil zaten en fazla 10 dk da geçiyor sonrasında ilişki çok rahat oldu tabi öncesinde yine aparatlarla çalıştım bi yarım saat sonra ilişki denedik birde böyle dene istersen canımArkadaşlar merhaba. Ben de bu konuyu yeni gördüm yazayım dedim. Aparat denemesini daha önce biliyordum. Yaklaşık bi ay önce yaptım ve sırayla denedim. Ben uyuşturucu krem kullanmıyorum sadece nemlendirici bepantol ve de Bebe yağı kullanıyorum. Çünkü uyuşturucu krem vajinamı çok yakıyor. 4. Aparatı aldım içeri fakat canımı çok acıttı. Yine de beklettim içimde. O akşam eşimle ilişki denemesi yaptık ama olmadı. Sonra adet girdi araya. Adetten sonra Yine sırasıyla aldım aparatları. Biraz biraz kan geldi tabi bu arada. Daha önce de gelmişti. Son bikaç gündür sadece 3 numara ve 4 numarayla çalışıyorum. Sıkıntısız alıyorum acı da yok gibi ama penisi alamıyorum. Sadece baş kısmı giriyor sonrası inanılmaz acı. Penisi alırken sadece kayganlastirici kullanıyoruz. Geçer mi kızlar? Aparat olayı tamam ama Penis olmuyo
Deneyeyim spreyi o zaman. Teşekkür ederim:)Merhaba bende aparatlarda çok az acıda olsa çalıştıkça alışıyordum bi sorun yoktu ama ilişki olunca ağrı oluyordu şöyle bişey ben krem kullanıyordum aparatlardan hemen sonra ilişki olunca çok az ağrı oluyordu ama aparatları kullanmadan yani krem sürmeden ilişkiyi deneyince çok ağrı olduğundan ilişki gerçekleşmiyordu en son kremlerim bitince bu sayfadaki önerilerden vemcaine spreyi aldım kremden daha çok yakıyo ama böyle can acıtıcak kadar bi yanma değil zaten en fazla 10 dk da geçiyor sonrasında ilişki çok rahat oldu tabi öncesinde yine aparatlarla çalıştım bi yarım saat sonra ilişki denedik birde böyle dene istersen canım
Bende de ilk olarak 3. dilatörde kan gelmişti. Sonra 4'e geçince yine kan geldi. Kızlık zarı yavaş yavaş açılıyor anlamına geliyo bu.Merhaba kızlar, paylaşımlarınızı görünce internetten rabır dilatör set aldım ve denemeye başladım. Ilk ikisini rahatlıkla uyguladım. 3. Boy dilatörde ilk denemede zorlansam da rahatlıkla girdi ama hafiften bi rahatsızlık hissi vardı. Hafiften ağrı gibi bir durum oluştü. Zamanla belki geçer dedim. Sonra 4.boyu denemeye çalıştım. Çok zorlandım. Sanki kapalı kapı var duvar gibi ittiriyorum girmiyordu, uzun uğraşlar sonucunda girdi ama hem ağrı olustu hem de açık kırmızı kan geldi. Bu kizlik bozulmasi midir sizce yoksa zorladim diye mi kan geldi acaba. Sizde de boyle bisey oldu mu
Penis girdiginde tamamen bozulurkizligin cnm yavaş yavaş içeriye doğru ittir ama kendini kasmasakin kasarsan olmaz rahat bırak hayırlısı ile olur inşallahArkadaşlar merhaba. Ben de bu konuyu yeni gördüm yazayım dedim. Aparat denemesini daha önce biliyordum. Yaklaşık bi ay önce yaptım ve sırayla denedim. Ben uyuşturucu krem kullanmıyorum sadece nemlendirici bepantol ve de Bebe yağı kullanıyorum. Çünkü uyuşturucu krem vajinamı çok yakıyor. 4. Aparatı aldım içeri fakat canımı çok acıttı. Yine de beklettim içimde. O akşam eşimle ilişki denemesi yaptık ama olmadı. Sonra adet girdi araya. Adetten sonra Yine sırasıyla aldım aparatları. Biraz biraz kan geldi tabi bu arada. Daha önce de gelmişti. Son bikaç gündür sadece 3 numara ve 4 numarayla çalışıyorum. Sıkıntısız alıyorum acı da yok gibi ama penisi alamıyorum. Sadece baş kısmı giriyor sonrası inanılmaz acı. Penisi alırken sadece kayganlastirici kullanıyoruz. Geçer mi kızlar? Aparat olayı tamam ama Penis olmuyo