VAJİNİSMUSA üNLü DOKTORUN ÇÖZüMü...

Merhaba sakın cesaretin kırılmasın parmak egzersizi hiç yapma hemen şimdi bu dilatör setini ve kremlerinin siparişini ver zaman kaybetmeden başla ben dün sonuç aldım nedeninide yorumda yazacağım

Merhaba kızlar ben yorumu yazdığım zaman 3. Günü deneyemedim iş güç hastalıkta araya girince kaldı öyle sonra tekrardan egzersize başladım bu sefer 3 gün yaptım ama ben aklımda hiç ilişki gbi düşünmemek için ön sevişme kısmını atlayınca bu seferde ilişkiye giremedik artık tekrardan başlamak egzersizlere sıkılmıştım ve dün son gün egzersizini direk yaptım sonrada ön sevişme yapıp ilişkiyi denedik ve oldu burda gerçekten çok önemli şeyler var bu vajinismus bir erteleme hastalığı bi yandan da arkadaşlar siz siz olun bir anınızı bile kaybetmeden hemen egzersizlere başlayın ve hiç heycan yapmadan deneyin ben dün denemeden önce son egzersiz yapışımda heycan yaptım ve son dilatörü yapamadım yapsamda kastğım için acıdı ve yanma oldu sonra kendimi sakinleştirdim ve tamam dedim bunların hepsi girdi heycan yapmak yok ön sevişme yapıp rahatlayınca oldu ve dilatörlerden çok rahat oldu girişi kızlar önce benim üstte olduğum pozisyonu denedik hatta böyle kolay olacağını tahmin etmiyordum farklı pozisyonlarda bile denedik sonra biraz yanma olunca bıraktık artık ama inanın kızlar başarılmıycak bişey değil bu cümleyi kurcağımı bile düşünemezdim :)

Kızlar biz ilk baya denedik ama acı çok olduğu için doktora gitmeye karar verdim ilk devlet hastanesinde kadın doğuma gittim şansıma doktor yerinde değildi stajyer doktor vardı oda hiç muayene etmeden vajinismus ddi direk psikolağa git ddi ben tabi bu duruma sinirlendim çnk hiç muayene etmedi sonçta fiziksel sorunumda olabilir deyip özelde bi kadın doğumcuya gittim anlattım durumu muayene sonucunda kızlık zarımın çok kalın olduğunu söledi ve açılması gerektiğini söledi sonra benim aklımda bi yere daha gitmek vardı oda belki duymuşsunuzdur hera klinik oraya gittim oda kontrol sonucunda aynı şeyi ddi ve işlemden sonra belki egzersizlere gerek olur dedi ve fiyat olarak 5 bin deyince çok geldi bize ve kadın gerçekten muayenede sırf hava hattı yok şöyle araba aldım yok havaiye gittim deyince bu parayı bunlara vermem deyip çıktım çnk orda bnm derdim başka kadının başkaydı görüştüğüm hastanede operasyon oldum doktorum artık sorun olmadığını ve ilişki için hazır olduğunu sölesede yine ilişki sırasında çok az girme olsada yine acı ve sonucunda kasma oldu araştırma yaparken bu yazıyı okudum angel_112 angel_112 sayesinde dilatörden haberim olduda hemen aldım setini aldım doktorum uyuşturucu krem emlayı sölemişti ztn ben onu kullandım egzersizlerde kremi bulamayan arkadaşlar bunu alabilir eczaneden çnk ben eczanede biolyn i bulamadım bunuda anlatmak istedim ki önce doktora muayene olun mutlaka benim gbi sorununuz olabilir inş en kısa zamanda yenersiniz sizde

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu konuyu yeni gördüm yazayım dedim. Aparat denemesini daha önce biliyordum. Yaklaşık bi ay önce yaptım ve sırayla denedim. Ben uyuşturucu krem kullanmıyorum sadece nemlendirici bepantol ve de Bebe yağı kullanıyorum. Çünkü uyuşturucu krem vajinamı çok yakıyor. 4. Aparatı aldım içeri fakat canımı çok acıttı. Yine de beklettim içimde. O akşam eşimle ilişki denemesi yaptık ama olmadı. Sonra adet girdi araya. Adetten sonra Yine sırasıyla aldım aparatları. Biraz biraz kan geldi tabi bu arada. Daha önce de gelmişti. Son bikaç gündür sadece 3 numara ve 4 numarayla çalışıyorum. Sıkıntısız alıyorum acı da yok gibi ama penisi alamıyorum. Sadece baş kısmı giriyor sonrası inanılmaz acı. Penisi alırken sadece kayganlastirici kullanıyoruz. Geçer mi kızlar? Aparat olayı tamam ama Penis olmuyo:KK43:

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu konuyu yeni gördüm yazayım dedim. Aparat denemesini daha önce biliyordum. Yaklaşık bi ay önce yaptım ve sırayla denedim. Ben uyuşturucu krem kullanmıyorum sadece nemlendirici bepantol ve de Bebe yağı kullanıyorum. Çünkü uyuşturucu krem vajinamı çok yakıyor. 4. Aparatı aldım içeri fakat canımı çok acıttı. Yine de beklettim içimde. O akşam eşimle ilişki denemesi yaptık ama olmadı. Sonra adet girdi araya. Adetten sonra Yine sırasıyla aldım aparatları. Biraz biraz kan geldi tabi bu arada. Daha önce de gelmişti. Son bikaç gündür sadece 3 numara ve 4 numarayla çalışıyorum. Sıkıntısız alıyorum acı da yok gibi ama penisi alamıyorum. Sadece baş kısmı giriyor sonrası inanılmaz acı. Penisi alırken sadece kayganlastirici kullanıyoruz. Geçer mi kızlar? Aparat olayı tamam ama Penis olmuyo:KK43:
Merhaba bende aparatlarda çok az acıda olsa çalıştıkça alışıyordum bi sorun yoktu ama ilişki olunca ağrı oluyordu şöyle bişey ben krem kullanıyordum aparatlardan hemen sonra ilişki olunca çok az ağrı oluyordu ama aparatları kullanmadan yani krem sürmeden ilişkiyi deneyince çok ağrı olduğundan ilişki gerçekleşmiyordu en son kremlerim bitince bu sayfadaki önerilerden vemcaine spreyi aldım kremden daha çok yakıyo ama böyle can acıtıcak kadar bi yanma değil zaten en fazla 10 dk da geçiyor sonrasında ilişki çok rahat oldu tabi öncesinde yine aparatlarla çalıştım bi yarım saat sonra ilişki denedik birde böyle dene istersen canım

Merhaba bende aparatlarda çok az acıda olsa çalıştıkça alışıyordum bi sorun yoktu ama ilişki olunca ağrı oluyordu şöyle bişey ben krem kullanıyordum aparatlardan hemen sonra ilişki olunca çok az ağrı oluyordu ama aparatları kullanmadan yani krem sürmeden ilişkiyi deneyince çok ağrı olduğundan ilişki gerçekleşmiyordu en son kremlerim bitince bu sayfadaki önerilerden vemcaine spreyi aldım kremden daha çok yakıyo ama böyle can acıtıcak kadar bi yanma değil zaten en fazla 10 dk da geçiyor sonrasında ilişki çok rahat oldu tabi öncesinde yine aparatlarla çalıştım bi yarım saat sonra ilişki denedik birde böyle dene istersen canım
Deneyeyim spreyi o zaman. Teşekkür ederim:)

Merhaba kızlar, paylaşımlarınızı görünce internetten rabır dilatör set aldım ve denemeye başladım. Ilk ikisini rahatlıkla uyguladım. 3. Boy dilatörde ilk denemede zorlansam da rahatlıkla girdi ama hafiften bi rahatsızlık hissi vardı. Hafiften ağrı gibi bir durum oluştü. Zamanla belki geçer dedim. Sonra 4.boyu denemeye çalıştım. Çok zorlandım. Sanki kapalı kapı var duvar gibi ittiriyorum girmiyordu, uzun uğraşlar sonucunda girdi ama hem ağrı olustu hem de açık kırmızı kan geldi. Bu kizlik bozulmasi midir sizce yoksa zorladim diye mi kan geldi acaba. Sizde de boyle bisey oldu mu

Merhaba kızlar, paylaşımlarınızı görünce internetten rabır dilatör set aldım ve denemeye başladım. Ilk ikisini rahatlıkla uyguladım. 3. Boy dilatörde ilk denemede zorlansam da rahatlıkla girdi ama hafiften bi rahatsızlık hissi vardı. Hafiften ağrı gibi bir durum oluştü. Zamanla belki geçer dedim. Sonra 4.boyu denemeye çalıştım. Çok zorlandım. Sanki kapalı kapı var duvar gibi ittiriyorum girmiyordu, uzun uğraşlar sonucunda girdi ama hem ağrı olustu hem de açık kırmızı kan geldi. Bu kizlik bozulmasi midir sizce yoksa zorladim diye mi kan geldi acaba. Sizde de boyle bisey oldu mu
Bende de ilk olarak 3. dilatörde kan gelmişti. Sonra 4'e geçince yine kan geldi. Kızlık zarı yavaş yavaş açılıyor anlamına geliyo bu.

Penis girdiginde tamamen bozulurkizligin cnm yavaş yavaş içeriye doğru ittir ama kendini kasmasakin kasarsan olmaz rahat bırak hayırlısı ile olur inşallah

X