VAJİNİSMUSA üNLü DOKTORUN ÇÖZüMü...

KREM UYUŞTURDUMU BNDE APARAT ALDIM EMLA BENZERİ Bİ KREM ALDIM ODA Bİ İŞE YARAMADI YARIM KALDI AÇIKCASI DENEYEMEDİM

Emla hafifden uyusturdu. Ama ise yaradii en azindan beynim acimiycak uyusturdu diye algiladi ve yapabildim. Bolca kullan ve tekrarla icinden uyustu acimiycakki diye ben öyle yaptimm.

Merhaba ben söylediğiniz şeyleri yaptım bugün 5. gün oldu en büyük aparatı içime alıyorum ama eşimle olmuyor yanlız biolyn kremi almadım yeni sipariş verdim acaba uyuşma olmadığı içinmi canım yanıyor 4 yıldır evliyim hala ilişkiye giremedik yazdıklarınız okadar kıymetliki allah razı olsun gerçekten aparatla git gel yaparkende canım yanıyor henüz alışmadımı acaba daha denemelimiyim eşimle de denedim apartla çalıştıktan sonra eşim içimde git gel yapmaya başlayınca canım çok yandı ve hemen çekildi ne yapmalıyım sizce şimdiden çok teşekkürler

Acaba kayganlastirici krem kullaniyor musunuz ben aparata da kaynastirici krem kullaniyordum esinizde kullansin eger kullanmiyorsa

Kızlar ben aparatları ve kremleri alalı 2 ay oldu ama yoğunluktan birtürlü deneyememiştim. Kargodan teslim aldığım gün hevesle 1inci ve 2. aparatları denemiştim. 2. aparatın egzersizini bitirdikten sonra baktım ki ufak bi kanamam olmuş. Sonra dediğim gibi yoğunluktan yapamadım. Aradan 1buçuk ay geçti. Geçtiğimiz perşembe günü 1 ve 2’yi tekrar denedim bu sefer kanamam olmadı. Sonraki gün yine yapamadım anca bugün yapabildim tabi 1 ve 2’yi yaptım. Bugün ek olarak 3’ü de yaptım ama az yaptım. İçinde hareket ettirirken hiç bir sıkıntım yok ama 1 harici diğerlerini tak çıkar yapamıyorum. Bu konuda napıcam bilemiyorum. Bu arada @angel_112’den Allah razı olsun. Hiç dokunmaya bile cesaret edemezken şimdi aparatları içine sokabiliyorum. Çok büyük birşey bu benim için

Merhaba arkadaşlar ben de vajinismus hastasiyim ve bes aylik evliyim halihazirda uzman yardimi aliyorum parmak egzersizleri verdi ve basariyla yaptik. Egzersizleri yaptiktan sonra iliskiye girmeyi deneyin dedi denedik ama olmadi egzersizleri de yapmama ragmen neden olmadi bilmiyorum ne yapmaliyim lutfen bana da yardimci olur musunuz cok yoruldum artik.

Kardeş ne yaparsan yap sonuç sen istersen olacak ilk olarak doğru nefes alıp verme önemli ve denemekten vazgeçmeyeceksin çünkü tamamen psikolojik bir olay bu nefes verirken rahim ağzı açılıyor ve daha rahat oluyor derin nefes al ver ve eşin bebek yağı kullansın bence ve farklı pozisyonlar dene ilk olarak senin rahat etmen önemli kafandan birşey olacak korkusunu atmalısın birde en istekli olduğun zamanda denersen kendini sıkmazsan hiç acı olmaz o tamamen kendini kasmakan oluyor allah yardımcın olsun sık sık dene vazgeçme eşinde sabırlı olmalı sende gayretli olmalısın

Mumlarla deneyen olmuş ben de cikip mum aldim mumlara Streç mi sarmaliyim nasıl kullanmaliyim bilmiyorum

mum vs kullanma bence sağlıksız olabilir konu başlığında olan aparatlardan sipariş ver çözümü genelde onlarla yapılıyor bide kremleri al konusa yazan tamamdır kendine güven

Kizlar bende bu sorunla mucadele ediyorum dilator seti aldim umarim yenerim yalniz cok sert değilmi

MERHABA ARKADASLAR .. BU KONU BAŞLIĞINI YAZAN ARKADAŞİM ALLH SENDEN RAZI OLSUN GERÇEKTEN.
ben 5 yıllk evlıyım ne haydar dumenım kaldı ne naz kadın saglıgı kaldı ne hocalar ufurukculer bıtmedı kurtulamamıstım.
1 aydır takıp edıyorum bu sayfayı kendıme hemen biolyn topikal krem ve aparat aldım ve baslaşdım aynı yazılanları uyguladım.
4 cu dılatore gelmeden 3 su den sonra esımle denedım ve oldu. gercekten cok kolaaydı aynı denılen gıbı :)
sonra araya adet gırdı ve 1 hafta ara vermek zorunda kaldım .
ŞİMDİ BAŞLIĞI YAZAN ARKADASŞİM YADA TERCÜBELİ ARKADASLAR SİZDEN İSTEYIM YARDIM.
ÇUNKU YINE YAPAMIYORUM DİLATÖRLER OLUYO EŞLIDE YAPAMIYORUM ...

Arkadaslar bende bunun sayesinde korkumu attim dilator setini aldim denemekten korktum sonra denedim 3 e kadar yaptim kanama olmadi daha sonra esli deneme yaptim ve oldu agri oluyor ama dayanamayacak kadar degil.tamami olmuyor amazamanla olur heralde bu konunun sahibine cok tesekku ediyorum

Bende kanama olmadi sanirim dilatorle calisma yaptigim icin avaba tamami girdiginde olurmu bilmiyorum esimyaptindiyor amaben yapamadim gibi hissediyorum degisik birsey

Bende yenemedim tam iliskiye giremedik daha lutfen yardimci olun ilk denemede kan geldi oldu sandim ikincide denedik yine kastim kndimi yine kan geldi bnde bebek istiyorum lutfen ne yapmam lazim

ben dilatörle yapabılıyorum fakat eşli deneme de 1 kere yapabıldım tam anlamıyla ılıskı gerceklesmıstı.
ama sımdı neden se yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…