VAJİNİSMUSA üNLü DOKTORUN ÇÖZüMü...

Merhabalar bende 3 aylık evliyim vajinusmus problemim vardi sizin sayfanizi ve nette daha bircok sayfayi takip ettim bende yasadiklarimi anlatmak istiyorum belki benim anlattiklarim diger arkadaslarin isine yarar korktugum icin ilk basta esim alistirmak icin parmakla bi kac deneme yaptik kizlik zari delindi kan geldi dedim oh bitti kurturdum ama esimle denemeye calistigimizda ben kendimi surekli kasiyordum yarisi icine giriyordu esim girmeye calistikca ben kendimi kasiyordum ve hep aci hep husran bu sayfada ki aparattan aldim en kucuguyle basladik 4. En kalin olani bir turlu yapamadim aparatlara prezarvatif takip ve kayganlastirici surup denedim daha sonra esimle denedim ama kan geldi biraz o da kendimi siktigim icin her denemeden sonra kan gelince kadin dogum doktoruna gittim ve bir sikinti yok dedi doktor iliski sirasinda kayganlastirici kullan dedi ve iliskiden once tuvalete git dedi aparatla tekrar edip denedim ama bir turlu tam anlamiyla esim giremedi esim ben yatarken uzerime gelirken iliskiye girmeyi denedigimiz icin bi turlu yapamiyorduk kendimi cok siktigim icin hep kacmaya yer aliyordum hep kendimi geri itiyordum yatakta bi sekilde farkli bi pozisyonda denedik o da esim yatakta oturuyordu ben de dizlerimin ve ellerimin uzerinde esime yanastim o sekilde denedik ve de oldu yavas yavas girdi esim once yarim girdi vucut alistikca tamamen girdi biz sikintimizi benim acimdan rahat pozisyonu bularak kurturduk ve iliskiye girerken bi 10 dakikada bir neredeyse tuvalete gittim ve daha rahat oldu benim acimdan umarim yardimci olabilirmisimdir

merhaba iyi günler. bende 1 aylık evliyim ilk ilişki tam olmadı ucu girmesine ragmen kanadı oldu sandık bıraktık. ikincisinde denedik ama ben gene eşimi yaklastırmadım oraya istemsiz bi şekilde kendimi kasıyorum sonra arastırdıgım kadarıyla geletgelen aldım eşim altta ben üste denedim 4 cm kadar girdi ama canım çok yandı ve çok kanamam oldu. bizde kızlık zarı ozaman yırtıldı sandık sonraki denemede gene aynı oldu kan gelince kendimi daha çok kastım ve bıraktık. eşimlede atıştık ve bıraktık. lütfen bana yardımcı olur musunuz. uzun yazdım helal edin. inanın eşimle arama soğukluk oldugunu düşünüyorum daha cok pskolojim bozuldu. yardımıza çok ihticım var

Bi kadin doğum uzmanina görünün zar yırtırıp yirtirmadigini veya bi sorun olup olmadigini o daha iyi soyler size bide kendiniz daha rahat açılması icin dilator set veya mum ile deneme yapabilirsiniz naçizane fikrim

Bi kadin doğum uzmanina görünün zar yırtırıp yirtirmadigini veya bi sorun olup olmadigini o daha iyi soyler size bide kendiniz daha rahat açılması icin dilator set veya mum ile deneme yapabilirsiniz naçizane fikrim
ben kendim ve esimle parmak egzersizleri yapıyodum gletgeleni kullanıp kanama olunca korktum ve bıraktım simdi eşimde bende hiç denemedik o günden sonra. doktordan randevu aldım 15 aralık için ama ınanın cok korkuyorum bunu atlatamam die. sizin yazınızı denedim sadece bioyyn kreme ulasamadım eczacm bu hafta temin ederim dedi. korkuyorum doktordan önce denemeyi ama alınca hemen denemek istiyorum.

Bende de surekli kanama oluyordu kadin doguma girtigimde hassassiniz iliski sorasinda kayganlastirici kullanin dedi o sekilde denedik tam birlesme olana kadar kanamaya devam etti tam birlesmeden sonra bende kanama olmadi insallah en kisa surede cozume kavusursunuz

umarım bende bu şekilde atlatırım. tam birleşme olmuyo bende hiç kendimi çok kasıyorum doktor umarım bana bi çare olur

bende rabır dilatör seti aldım ama biolyn uyuşturucu kremi eczaneden bulamadım nettende tekli olarak baya pahalıya geliyor eczacı kadın jatex diye bi krem önerdi emla ile eş değer dedi fiyatıda 5 gramı 20 tl şuan almadım sizce almalımıyım biran önce bnde egzersizlere başlayıp kurtulmak istiyorum bu durumdan ..

Merhaba arkadaşlar ben de 3 buçuk aylık evliyim. Sanırım 9-10 kere denememiz oldu ama sonuç maalesef başarısızEşim konusunda sıkıntım yok çok anlayışlı ben söylemeden yaklaşmıyor bile ama sıkıntı bende Burdakileri okuyana kadar tek bu sıkıntıyı yaşayanın kendim olduğunu sanıyordum ama yazıyı okuyunca o kadar umutlandım ki anlatamam. İnsan kendini çok kötü hissediyor çünkü Konuyu açan arkadaş @angel_112 Allah senden razı olsun bir umut kaynağı oldun bana. Bu aparatları ve kremi alıp hemen anlattığın gibi denemek istiyorum. Gerçekten krem uyuşturuyor mu?

kremi bulabildiniz mi

Uyuşması ne kadar sürüyor?

Kremi sürdüm ama uyuşma olmadı.??

Bende 9 aylik evliyim ve ayni sikintilarii yasiyorum. Bu yazi sayesinde bende ümitlenip aparatlari ismarladim. Birinci ve ikinci boyu alabiliyorum. Fakat 5 kere girip cikma yaparken zorlaniyorum acikcasi kolaylikla gieip cikmiyo. Ne yapabilirimm?

Bende 9 aylik evliyim ve ayni sikintilarii yasiyorum. Bu yazi sayesinde bende ümitlenip aparatlari ismarladim. Birinci ve ikinci boyu alabiliyorum. Fakat 5 kere girip cikma yaparken zorlaniyorum acikcasi kolaylikla gieip cikmiyo. Ne yapabilirimm?

Burda yazan kremi mı kullandiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…