VAJİNİSMUSA üNLü DOKTORUN ÇÖZüMü...

Kizlaar
Kizlaarrr ben de 1,5 yillik evliyim. Bu yaziyi okuyana kadar tüm hayatim zindandi. Canim kociskom bebegim kocişkom bana agzini acip 1 kere bile laf etmedi. Yaziyi okuyup hemmeencik bir dilatör sete sahip oldum. Biolyn krem bulana kadar gecmis tecrubelerim icin aldigim emla kremi ve bebe yagini kullandim. Ilk denememi yaklasik 1 saat once yaptim. Ben şokk orasi gercekten delikmis. Dilatörün 1. Boyunu hic bisicik hissetmeden icime alabildim. Yarisi girmistir die dusunurken aynaya bakarimkkii oo my god hepsi icerdee ayy nolur deneyin kizçeler. Bu yaziyi paylasandan ve benim tatli kociskomdan allah razi olsun her aksam yazicam wala. Bana sormak istediginiz bisi olursaa hemencik yaziverin kizlarrr. Ben simdi biraz sevinc cigliklari atim gelirim yine hadi baaayy

merhaba arkadaşlar...ben evleneli tam 1 yıl oluyor ve hala yapamadım.çok kötü günler geçirdim ve geçiriyorum...ben de aradım o pahalı klinikleri ama para yok keşke bu yazılarınızı daha yeni evliyken görseydim de bu kadar acı üzüntü çekmeseydim...bir jinekoloğa gitmiştim muayene etmişti beni ve bana sen vajinismus değilsin demişti...parmak egzersizi verip yollamıştı tabi ben denemedim bile..sonra zamana bıraktık...şimdi yazdıklarınızı tek tek okudum ve o kadar mutlu oldum ki...o kadar iyisiniz ki burda paylaşmışsınız...tabi ki ben de vajinismusum ama ileri derece değil.eşimin dokunmasına ve azıcık girebilmesine izin veriyorum sadece çok canım acıdığından kendimi rahat bırakamıyorum (biber gibi yanıyor o an)
Acaba sadece o kremle başarabilir miyim yani dilatör kullanmadan? Ne olur bana da yardımcı olun ben de sizler gibi mutlu bir yazı yazmak istiyorum buraya.. şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...

muayne olduysan kesinlikle yaparsın hiiiç canını sıkma derin nefes alıp ver eşin de sende bol krem sür bepantene felan cok yardımcı oluyo istersen bitane kas kevşetci al 1 saat önceden eşine bırak kendini aslında canı yanmıyo insanın kendini kastığın için öyle hissediyorsun. öyle hissettiğin zaman eşine dur de derin nefes alıp ver sonra biraz daha deneyin sen yönlendir.yaparsın sen sıkma sakın canını ben muaynede olamıyodum yaptım sen hayli hayli yaparsın.

evleneli bir ay oldu iliskiye giremedik bende tek parmagimla yapiyorum yardim edin

Merhaba kızlar bende on aydır evliyim ve gerçekten çok zor durumdayım..ben işaret parmağimı alabiliyorum..Bu aparatların markası farkeder mi? alıp herhangi birini kullanabilir miyim..Gerçekten yüreklendirdin beni..

hicbir marka model farketmez sekerim yeterki işlev aynı olsun maksat zaten vajinayi kontrol edebilmek hemen al baslayalim:)

Merhaba kızlar, bende 2 ay önce yendim çok şükür vajiyi (9 aylık evliyim). Bu hastalığı kendi kendime evde yendim. Önce doktora muayene oldum. Sonra çok direndim parmak egzersizi falan ama baktım olacak gibi değil kendime mumdan bi aparat yaptım dilatör seti bile almadım yani, valla 1 hafta içinde kurtuldum . Tabi bu egzersizden önce beyni hazırlamak lazım ,bunun içinde 2 farklı vajinismus ile ilgili kitap okudum. Rabbim yardımcınız olsun

tebrik ederim canım inş bende bir buçuk aydır kegel egzersizi yapıorum ama henüz aparat sipariş edip deneyemedim.yoğun okul hayatım sebebiyle..acaba aparatla kaç günde çözebilirm?..tekrar tebrik ederim ...:) darısı bana inş

tebrik ederim canım inş bende bir buçuk aydır kegel egzersizi yapıorum ama henüz aparat sipariş edip deneyemedim.yoğun okul hayatım sebebiyle..acaba aparatla kaç günde çözebilirm?..tekrar tebrik ederim ...:) darısı bana inş

mrb.acaba kızlık tamamen bozuluyor mu.

Merabalar bende bu ay bitimiyle 5 ay olacak hala eşimle ilişkiye giremedim oraya dokunamıyorum bile ama yazınızı okudum bana çok büyük bir umut oldu bende aparatları almak istiyorum internetten herhangi bir aparat alsam acaba sağlıklı olur mu resmini paylasdim aparati alsam nasil olur ve idrar yolu enfeksiyonu bende çok sık oluyor acaba mikrop kapma falan olur mu tıbbi plastikten sizin kullandığınız site neresi acaba atar mısınız birde acaba kızlık zarınız çok kanadımi yanı gercek ilişkiye girincede kanıyor mu cevaplarsaniz cok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

Eklentiler

• Screenshot_20171123-135039.png
    140,5 KB · Görüntüleme: 107
bu aparatlar gayet uygun aparatları çalışmadan önce kaynamis suyun içine koyup alirsan enfeksiyon riskin olmaz canim kızlık zari çok kanamıyor sadece hafif bi kan bulaşıyor bu gerçek bozulma ilişkide oluyor bol şans tatlim

Canım ben bişey sorcakdim geçende yazmışsın dediğin tüm ürünleri temin ettim ama biolyn kremi hiçbi eczanede bulamadım emla veya anestol var diyolar sizce onlarda etki eder mi hangisini alayım? Nerden alabilirim kremi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…