- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende senelerdir parasızlık yüzünden tedavi olamadım simdi tedavi oluyorum ama evden yapılmayacak birşey değil inan bana herşey kafada bitiyor sen sadece yapıcam de benim doktora gitme sebebim zorunlu kalmak herhafta ons rapor verdiğimden dolayı erteleyemiyorum bu bir erteleme hastalığı biliyorsun doktorun verdiklerini rahatlıkla evde doktora gitmeden yapabilirsin aslında sadece seni anlayan birileri seni motive etsin moralini yüksek tutsun yeterli eminim başarıcaz bilinç altındaki korkularımızın üstesinden gelcez sadece inanmamız gerekiyorPara yuzunden tedavi olamayanlardan biri benm;(
ıns ben de yenerım canım ya . cok degılse dayanırım tabıkı yeter ki olsun artıkBiraz yanma oluyor ama dayanılmayacak birşey değil. Bu kremle yenen çok fazla insan var
Ayyyyy tansemcim hadi maşallah :) ben de yapacagim ama regl dönemim bi bitmedi yahu :) olacak olacak pes etmek yok![]()
ıns ben de yenerım canım ya . cok degılse dayanırım tabıkı yeter ki olsun artık
tamm denıcem canım bendeİnan cnö çok fazla yanma olmuyor anlık bir yanma sadece
Cinsel organina bakamayacak kadarsan agir vajinismussun demektir cnm dr.la cozebilirsin bnce ancak..ben kendim cozemedim cozenler var muhakkak ama burda okumustum ucretsiz devletinde yerleri var maddi.durumun el vermiyor ise umarim kisa surede atlatirsin ben yillar sonra yendimYıllardır takip ediyorum ama bu gece üye olmam gerektiğini dusundum.
28 yasindayim ve 19 yasimda 15 ay suren bi evlilik yaşadım esimle vajinismus sebebiyle birlikte olamadık ve bosandik ama bosanma sebeplerimiz ailesel ve eşimin aldatma eğilimleri ydi. Evliligimiz biraz karmaşıktı anlasamiyorduk ve bu yüzden birlikte olamiyoruz sanıyordum. Eğlendiğimiz günden itibaren birgün bosanacagiz diye dusunuyodum. O zamanda vaninismusu arastiriyodum ama sadece beynen değil kalbende birlikte olmak istemediği için tedavi olmadım.
Boşandıktan 3 yıl sonra biri girdi hayatıma.. 5 yıldır birlikteyiz. Birleşme dışında cinsel anlamda herşeyi yaşıyorduk ama birlikte olmak için karar vermemistik. Herşeyi zaman i gelince yaşarız diye dusunuyoduk ve ben bu sefer olacağını dusunuyodum. Yıllar sonra artık birlikte olmalıyız diye dusunduk çünkü ilişkinin ciddilesiyodu ve ben bu sefer işi şansa bırakmak istemiyordm. Sonra dün gece herşey çok güzel giderken bütün ortam buna musaitken ve ben herşeyiyle hazırken, yine kaskatii kesiliverdim..o kadar sure evli kaldım bu kadar yikilmamistim. Sevgilisi çok seviyorum o da beni ve bu illeti ywnmek istiyorum. Bende kendi cinsel organına bakamayavak kadar korkak biriyim parmagimi nasıl sokayim. İki gecedir okuduklarimdan neye başlasam bilemedim. Birde bartholin kistim var. Müdahale edilecek kadar büyük değil ama biraz onunda etkisi var.. Vajinismus+bartholin= mutsuz son..
(
Merhaba öncelikle yazdıklarına nasıl bir yorum yapabilirim bilemiyorum gerçekten çok üzüldüm bizlerde bu rahatsızlığı yaşayan ve bunu çözmeye çalışan kişileriz aslında sorun psikolojik destek şartımı dersen evet gerekli ama bu tedaviler dışarıda o kadar pahalı ki burada bu rahatsızlık için birbirlerine yardımcı olanlar var bende onlardan biriyim 7 senelik evliyim maddi problemler dolayısı ile tedavi olamadım senelerce ama eşim o kadar destek oldu ki bana bu 7 seneyi geçirdik şimdi tedavi oluyorum inşallah hepimiz yeneriz bu rahatsızlığı
Cinsel organina bakamayacak kadarsan agir vajinismussun demektir cnm dr.la cozebilirsin bnce ancak..ben kendim cozemedim cozenler var muhakkak ama burda okumustum ucretsiz devletinde yerleri var maddi.durumun el vermiyor ise umarim kisa surede atlatirsin ben yillar sonra yendim
Once ayna nefes ve parmak egzersizi ile basla cnm sorularin olursa ozelden yaz seve seve yardimci olurumYenmek için elimden geleni yapacağım bununla yaşamak istemiyorum emla kremi deniycem öncelikle.. Kendi basıma atlatamazsam tedavi şart olacak![]()
bende kendi kendime uğraştım olmadı sonunda evliliğim bozuldu kaynanam görümvcemler iftira attı doktorla çok kolay oldu tedaviye gideceksen hera garantili sadece bu işle meşguller çok hasta var hepside bikaç günde yapıyor ben çok kişiyle konuştum dr süleyman eserdağa gittik parayıda kendi annem abim verdi allah razı olsun kendin yapamıyosan yıpratma evliliğini benim gibi şimdi yendim yenmesine ama bana söylenenleri unutamıyorum eşimin aylesinden nefret ediyorum o kadar ağladım beni çok üzdüler tedavisi varmış işte sen kendini üzme beceremiyosan git doktoraYenmek için elimden geleni yapacağım bununla yaşamak istemiyorum emla kremi deniycem öncelikle.. Kendi basıma atlatamazsam tedavi şart olacak![]()
Cinsel organina bakamayacak kadarsan agir vajinismussun demektir cnm dr.la cozebilirsin bnce ancak..ben kendim cozemedim cozenler var muhakkak ama burda okumustum ucretsiz devletinde yerleri var maddi.durumun el vermiyor ise umarim kisa surede atlatirsin ben yillar sonra yendim
CANIM HİÇ ÜZÜLME BENİM 4YILLIK VAJİNİSMUS HİKAYEMİN SONU REYYAN ÖZCANLA BİTTİ HOCA HEM KADIN DOĞUMCU HEM CİNSEL TERAPİST ANKARADA, WEB SİTESİNİ İNCELEDİM EN İYİ HEKİMDEKİ YORUMLARINI OKUYUP Bİ ARKADASTAVSİYESİYLE GİTTİM KADIN BU KONUDA MUKEMMEL YA 3 GÜNDE ÇÖZDÜ BİDE PEK ÇOK YERE BİSÜRÜ PARA DÖKMÜŞTÜM BU HOCA HEM ÇIKARCI DEĞİL UYGUN ÜCRETE TEDAVİ EDİYOR VE YÜZDE YÜZ GARANTİ VERİYOR BEN YENDİYSEM HERKES YENER EVLİLİĞİMİN MUTLULUGU REYYAN HOCAM SAYESİNDE HİÇ ÜZÜLME YAŞADIĞIN BU STRESE DEĞMEZ GİT DİREKYıllardır takip ediyorum ama bu gece üye olmam gerektiğini dusundum.
28 yasindayim ve 19 yasimda 15 ay suren bi evlilik yaşadım esimle vajinismus sebebiyle birlikte olamadık ve bosandik ama bosanma sebeplerimiz ailesel ve eşimin aldatma eğilimleri ydi. Evliligimiz biraz karmaşıktı anlasamiyorduk ve bu yüzden birlikte olamiyoruz sanıyordum. Eğlendiğimiz günden itibaren birgün bosanacagiz diye dusunuyodum. O zamanda vaninismusu arastiriyodum ama sadece beynen değil kalbende birlikte olmak istemediği için tedavi olmadım.
Boşandıktan 3 yıl sonra biri girdi hayatıma.. 5 yıldır birlikteyiz. Birleşme dışında cinsel anlamda herşeyi yaşıyorduk ama birlikte olmak için karar vermemistik. Herşeyi zaman i gelince yaşarız diye dusunuyoduk ve ben bu sefer olacağını dusunuyodum. Yıllar sonra artık birlikte olmalıyız diye dusunduk çünkü ilişkinin ciddilesiyodu ve ben bu sefer işi şansa bırakmak istemiyordm. Sonra dün gece herşey çok güzel giderken bütün ortam buna musaitken ve ben herşeyiyle hazırken, yine kaskatii kesiliverdim..o kadar sure evli kaldım bu kadar yikilmamistim. Sevgilisi çok seviyorum o da beni ve bu illeti ywnmek istiyorum. Bende kendi cinsel organına bakamayavak kadar korkak biriyim parmagimi nasıl sokayim. İki gecedir okuduklarimdan neye başlasam bilemedim. Birde bartholin kistim var. Müdahale edilecek kadar büyük değil ama biraz onunda etkisi var.. Vajinismus+bartholin= mutsuz son..
(