vajinismus

bir yllık evliyim hala eşimle ilişkiye giremedim kendimi çok çaresiz yalnız hissediyorum .bıktım artık bu illetten ne yapacağımı bilmiyorum burada ki başarı hikayelerini okuyorum hevesleniyorum ben deneyince olmuyor.. buradan başka bir yere de derdimi anlatamıyorum... yine canım çok sıkkın her şeyin en kötüsünü düşünmeye başladım ....
CANIM İNŞ ÇÖZMÜŞÜNDÜR BEN.YILIN SONUNDA REYYAN ÖZCAN HOCAMLA ÇÖZDÜM ÇÖZEMEDİYSEN DİREK GİT DERİM MUTLULUĞUNU BOZDUĞUNA DEĞMEZ

[QUOTYENE="lulicik, post: 43931485, member: 704844"]Kızlaaarrrr ben demedim mi yenecem diyeeeeeeeeee yendim beeeeeeeeeennnnn :rolleyes:[/QUOTE]
YENDİĞİMDE BENDE BÖYLE OLMUŞTUM NASIL BİR YUK İNİYOR OMZUNDAN

Merhabalar hanimlar yenenleri tebrik ederim gözlerim doldu sanki ben yenmisim gibi maalesef ben yurtdisinda yasiyorum ve burda uzmanini bulamiyorum turkiyeye gelme imkanim yok maalesef ne yapcagimi sasmis durumda cok üzgünüm.tedavi olan biri tavsiyede bulunabilir mi acaba...Hep bahsedilen parmak egzersizi, dilatorler hakkinda detayli bilgi verebilirseniz cok sevinirim.Cok darda kaldim insallah sesimi duyan olur :..(((

Merhabalar hanimlar yenenleri tebrik ederim gözlerim doldu sanki ben yenmisim gibi maalesef ben yurtdisinda yasiyorum ve burda uzmanini bulamiyorum turkiyeye gelme imkanim yok maalesef ne yapcagimi sasmis durumda cok üzgünüm.tedavi olan biri tavsiyede bulunabilir mi acaba...Hep bahsedilen parmak egzersizi, dilatorler hakkinda detayli bilgi verebilirseniz cok sevinirim.Cok darda kaldim insallah sesimi duyan olur :..(((
canım rahat ol uzun bir sevişmeden sonra ust pozisyonda penisi o bölgene yerleştir ıkın derin nefes alıp otur eger evren ileri değilse bu çözüm olabiliyormuş

cevap icin cok tesekkür ederim Merve hanim.evren derken zari mi kasteddiniz Merve hanimcim? burda kadin doktoru zarin etrafinin cok kati oldugunu söyledi istersem ameliyatla belli noktalardan genisletebilirlermis ama o noktadan ameliyat olma fikride cok aklima yatmiyor cünkü zari aldirdigi halde iliski yasayamanlar var ve türkiyedeki okudugum doktor sayfalarinda önerilmiyor ama biyandanda denesem mi diye düsünüyorum kararsiz kaldim.burda bu problemi pek yasayan yok o yüzden pek uzmanida yok.Allah kimseyi zorda birakmasin.bu durum o kadar özelki kimseylede paylasamiyorsun.Allah herkesin yardimcisi olsun.

kızlarrrr 3yıldır burayı takip ediyorum ama dışardan okuyorum ama bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim ben ikihafta önce tedavi olmaya karar verdim ve tavsiye üzerine bir doktora gittim 3günde bitirdik çoooook mutluyum hikayemi yazmak istiyorum ben evleneli 3yılı geçti nerdeyse ve hemşireyim bunu niye belirtiyorum kadın doğumda bile çalıştım yani bilmekle hiç ilgisi yok , ben anatomik olarak fizyolojik olarak herşeyi biliyorum ama yapamıyodum kimseye de diyemiyodum dalga geçerler ya da herkesin yaptığını mı yapamıyorsun derler diye ama bugun olur yarın olur derken 3 yıl geçti birde bakmışım evliliğim elden gidiyor herkes çocuk bekliyor, biz daha işi yapamamışız. neyse bu arada ben herşeyi denedim alkol içen biri değilim ama birileri dedi iç sarhoş yapmayı dene onu bile denedim ama olmadı uyuşturucular kas gevşeticiler daha neler neler ama olmadı ve tedaviye karar vermemle gidip iyileşmem bir oldu arkadaşlar çok mutluyum darısı hepinizin başına

Merhaba; siteye yeni üyeyim nasıl kullanılacağını bile bilmiyorum. Araşrırıp karıştıracak vaktim olmuyor yoğun çalışıyorum.
Vajınısmusla başım fena halde dertte 4bucuk yıllık evliyim ne olur bana bir yardım eli uzatın??
birkaç gündür burdan başarı hikayelerini okuyorum fakat parmak egzersizleri çok uzak geliyor bana ben dokunamıyorum bile burda benim gibi bu sorunu yaşayan ve aynı duygulara sahip olan insanlara nasıl ulaşabilirim NE OLUR YARDIM EDİN...

Burda senin durumunda olan arkadaslar cok var canim tedavi olanlarda cok var ozele yazarlar zaten

Merhaba, bence hiç üzülmeyin işi dahada zorlaştıyorsunuz, aynı duyguları bende yaşadım çok iyi anlıyorum sizi, tavsiye ediyorum'dan Psikolog REKLAMLAR'yı buldum ve şükürler olsunki çok kısa bir süre çözdük:))isterseniz bir araştırın:)))

bir yllık evliyim hala eşimle ilişkiye giremedim kendimi çok çaresiz yalnız hissediyorum .bıktım artık bu illetten ne yapacağımı bilmiyorum burada ki başarı hikayelerini okuyorum hevesleniyorum ben deneyince olmuyor.. buradan başka bir yere de derdimi anlatamıyorum... yine canım çok sıkkın her şeyin en kötüsünü düşünmeye başladım ....

Bende buraya basari öyküsü yazip insanlar rahatlatmayi o kdar istiyirm ki ama once kendimin bu problemi asmasi lazim..ben evleneli 4 ayi yeni geçti. Bende bu sorunla karsi karsiyaym ama bende şöyle bir sans var evliliigimin 2, ayında ilk birleşme gerçekleşti. Sonra daha yapamamdm tekrar.2 hafta önce kadar doktora gittim o da pek rahatlatmdi beni korkularii tatmin etmedi yani.randevu sureleru cok uzun 10 gunde bir randevj veriyor. Daha gitmek istemyrm.kendim evde yenmek istiyorum bu hastaligi.doktor daha bize parmak egzersizi vermemişti. Ama böyle bir egzersizden bahsetmisti.ben asla yapamayacgmi syledim esime.esim de olayi biraz yanlis anlams cinsel bolgeme rahatlamam icin egzersiz yaparken ansizin parmagini soktu kendince öyle asacagimi düşünerek delii yaa ☺ neyseki hic acimadi.demem o ki benim.birlesmem gerceklesti bi kez.bi kez de esim parmagini soktu.simdi egseriszzle yenmek istyrm bunu. Ama oraya biseyin girebilecegini hâlâ aklima inandiramyrm benim problemim bu.dün bebe yagi ile kulak çöpünü sokmayi denesdm.herkes parmak sokuyo benim kürdan gibi bisey o kdar vahin durum yani ☺birinciyi zar zor soktum sonra büyük bir is basarms gibi sevinerek iki kulak çöpü soktum sonra yattm ☺ bugün de 3 tane sokmaya calscam .ben bayaa yavaştan aliyorm durumu kendimi motive ederek ilerlemek istyrm .ama sorun su ki ben kalin bisey sokamam oraua asla.nasil giriyo acimiyo mu gerçekten.yoksa cok.aci ki oluyor bana bi akil verin masl kalin biseh girebikir ki oraya

arkadaşlar ben dr gitmye karar verdim anakrada dr reyyan özcan temizkan ı bilen var mı

Herkese merhaba ben de bu hastaligi yeni yenenlerdenim.Iki bucuk senelik evliyim.Ilk bi bucuk sene bu hastaligin uzerine dusmedim ve hep erteledim.Yazdan beri neden yapamiyorum neden olmuyo herkes yapiyo diye dusunmeye baslayip careler aradim.Parmak egzersizleri,telkinler,hayal kirikliklari,aglamalar bir suru seyi bir arada yasadim.Ama hep ustune gittm sonn 5 6 ayda.Bu bi hafta icinde iki kez denedik esimle.Ilkinde bi kismini alabildim.Ikinci denemde daha fazlasini deneyimledim.Ama aci hissettim inanin 5dkdan fazla surmedi.Bu kadar bosuna beklemisim.Lutfrn ustune gidin lutfen ertelemeyin.Her seh bi anda olcak diye bisi yok benim de daha katetmem gereken yol var ama vazgecmek yok.Bu bi erteleme hastaligi.sevgiler..

canım 3 ay geçmiş yazalı ama varmış bi gelişme ?
CANIMMMM KURTULACAKSIN MERAK ETME
YETER Kİ DOĞRU KLİNİK BUL
BEN SÜLEYMAN ESERDAĞA TEDAVİ OLDUM
HEMDE AĞRISIZ
VE KESİNLİKLE TEDAVİ OLMADAN BIRAKMIYORLAR
MUTLULUK GÖZYAŞLARI İÇİNDE DÖNECEKSİN EVİNE

Back