vajinismusun dereceleri var çok düşük dereceliyse kendi kendine egzersizle yenebilir ama ben afedersin o alana bakamıyordum bile orda yapılan hipnoz ve telkinlerle rahatladım burda yazılanları okuyup çok vakit harcadım herşeye para ödeniyor herkesin elinde bilmem kaç liralık cep telefonu doktora gelince yok ödemeyin bunlar insanları sömürüyormuş bende bunlardan etkilendiğimden vakit kaybettim boş yere o kadar ağladım bide gerçekten herada ücretsiz tedavi edilen insanlarlada tanıştım face grupları var 1500 kişi üye ordan herkesle konuşabiliyorsun her ay 3 kişiye ücretsiz tedavi ediyoruz dedi doktor hanım, yada maddi imaknı olmayana çok indirimli yapabiliyorlar bu dertten kurtulunca para hiç gözüne gelmiyor insanın bedava tedavi imkanıda var diye yazmışlar bunun için bile kötü şeyler yazan kötü niyetli insanlar var burda zaman geçiyor evlilik yıpranıyor kendin yapmaya çalış krem sür sakinleştirici iç ama yapamıyorsan doğru yere git bu işden çok çekmiş bir insan olarak sadece bunu anlatmaya çalışıyorum. para geri gelir benim o mutsuz geçirdiğim günlerimi kocamın hayal kırıklıklarını kavgalarımızı ne geri getirecek boş yere ağlayarak eksik hissederek geçirdim günlerimi