vajinismus

Nasil biseydirki. Bu hergun agliyorum yakin arkadaslarimin yada benden sonra evlenen yakinlarimin hamile oldugunu duyunca ölmekden beter oluyorm kocama da haksizlik ediyoruk soyluyorum ona bana mecbur degilsin ben sana kadinlik yapamiyorum daha ne kadar bekleyeceksin diye saolsun esim bana hep destek oluyor bir seneyi geçti bi kere oldu oda anestezi ile
Aneztezi ile denemeye devam et yaptıkça açılıp alışıyor orası sonra vajina içi kayganlaştırıcı al onlar daha iyi oluyor

Canim anestezi hastanede oldu 500 tl verdik sonuc verse yine giderim para onemli degil yeterki sonuç versin
O zaman evde içine kadar bolca aneztezik sprey sıkarak uyuşturun ince uzun ucu var spreyin rahatça giriyor. bekleyin 3 dk falan hissizleşince kayganlaştırıcı ile yapın o zaman kolay oluyor alışınca uyuşturmadan yapmaya devam edersiniz

Hissi azalttigi için daha rahat oluyorsun ve kendini geri çekme ihtiyacı pek duymuyorsun tatlım. Eczanede 5 li satılınca biraz pahalı ama tek tüp de satılıyor. Tek al bi dene rahatladigini hissedersen yine alırsın. Kas gevşetici iilaç da al bir saat önceden önceden bur duş da iyi geliyor,

Güzel bir başlık olmuş umarım hastalarımıza faydası dokunur. Şimdiye kadar vajinismus olan ve tedavi edemediğim hastam yok ve bu konuda iddaalıyım. İzmir'de Vajinismus Tedavisi için sizleri bekliyorum İsmim Belgin TORUCU. Psikolog Dr.'um ve 33 yıldır sadece Vajinismus ve cinsel psikolojik hastalıklarla ilgileniyorum. Aşağıdaki linkten web siteme ulaşabilirsiniz. Tavsiye ediyorum.com daki hastalarımın yorumlarına da göz atmanız için aşağıda linkleri belirtiyorum. Görüşmek üzere. Sevgilerimle.
http://www.tavsiyeediyorum.com/psikolog_12395_belgin_torucu.htm
http://www.vajinismusartiyasam.com

Uzmanindan psikolojik destek almayi herkes çok ister. Ama keşke biraz uygun olsa fiyatları. Bu işin uzmanlarını biraz para avcısı olarak görüyorum. Binlerce lirayı verecek ne ilaç ne de zaman kayıpları var. Fiyatlar çok yüksek ve çok anlamsız !!

Para yuzunden tedavi olamayanlardan biri benm;(
Hera vajinismus tedavi derneğinde maddi imkanı olmayan hastalara ücretsiz tedavi yapılıyor ama fakir olduğunuzu belgelemeniz için bir takım şartları var ve ücretsiz belli sayıda hasta kabul ediyorlar . Bunun için hera klinik dr.şenay eserdağ ile görüşün

Aynen cnm ayni durumdayiz sirf para yuzunden caresizlige katlanmak zorundaym
Hera vajinismus tedavi derneğinde maddi imkanı olmayan hastalara ücretsiz tedavi yapılıyor ama fakir olduğunuzu belgelemeniz için bir takım şartları var ve ücretsiz belli sayıda hasta kabul ediyorlar . Bunun için hera klinik dr.şenay eserdağ ile görüşün

Canim ben bikacyerle gorustum 5000 tl istiyorlar. Ben zaten kirayi zor veriyom;(

Bir de burada çok da insanları düşünüyormuş gibi kendi reklamlarini yapıyorlar. Eksik kalsin biz dua ile sabır ile aşariz bu günleri Allah in izniyle... Sabır dua azim....

Back