biraz dua biraz sabır derken ben 2 yıl geçirdim ağladığım geceler huzursuzluk mutsuzluk eşimle tartışmalar bende herada 2 günde tedavi oldum en kısa sürede tedavi eden en garantili yer orası çok araştırıp çok kişiyle konuşmuştum gerçektende 2. gün bu kadar mıymış dedim bu bir hastalık öncelikle hastalık olduğunu kabul etmeyen sizin gibi insanlar yüzünden burdan yaparsın edersin kendinde bitiyor yağ sür içki iç çubuk sok diyenleri dinlediğim ve tedaviye gitmediğim için aylarımı heba ettim 6 yıldır 7 yıldır bu yapamayanlar boşananlar var Allah doktora düşürmesin ama hastalığın varsa doktorsuzda bırakmasın bu bir hastalık herkes bir iş yapıyor onlarında işi bu 20 yıl okuyup doktor olup birsürü zahmet çekmiş tabiki para alacak üstelik gerçekten parasız tedavi ettikleride var,senin gibiler benim aylarımı yedi keşke daha önce gitseydimBir de burada çok da insanları düşünüyormuş gibi kendi reklamlarini yapıyorlar. Eksik kalsin biz dua ile sabır ile aşariz bu günleri Allah in izniyle... Sabır dua azim....
iyiki çaresizliğimden faydalanmişlar allah razı olsun onlardan bana hipnoz ve emrd diye birşey yapıldı kocama tedavi verildi sonra egzersiz orda bi kadının kızlık zarı kalındı açıldı sen evde yap bunları kolay gelsinAynen insanların çaresizliğinden faydalanıyorlar. Onların yaptırdığı egzersizler evde de yapılabilir.
çok gerekli durumlarda tabiki olabilir. Ama evde egzersiz yapıp yenen de var benim gibi 1. ayımda. duruma göre değişir. ücreti daha uygun yapabilirler. durumu yok diye gidemeyen insanlar var.iyiki çaresizliğimden faydalanmişlar allah razı olsun onlardan bana hipnoz ve emrd diye birşey yapıldı kocama tedavi verildi sonra egzersiz orda bi kadının kızlık zarı kalındı açıldı sen evde yap bunları kolay gelsin
vajinismusun dereceleri var çok düşük dereceliyse kendi kendine egzersizle yenebilir ama ben afedersin o alana bakamıyordum bile orda yapılan hipnoz ve telkinlerle rahatladım burda yazılanları okuyup çok vakit harcadım herşeye para ödeniyor herkesin elinde bilmem kaç liralık cep telefonu doktora gelince yok ödemeyin bunlar insanları sömürüyormuş bende bunlardan etkilendiğimden vakit kaybettim boş yere o kadar ağladım bide gerçekten herada ücretsiz tedavi edilen insanlarlada tanıştım face grupları var 1500 kişi üye ordan herkesle konuşabiliyorsun her ay 3 kişiye ücretsiz tedavi ediyoruz dedi doktor hanım, yada maddi imaknı olmayana çok indirimli yapabiliyorlar bu dertten kurtulunca para hiç gözüne gelmiyor insanın bedava tedavi imkanıda var diye yazmışlar bunun için bile kötü şeyler yazan kötü niyetli insanlar var burda zaman geçiyor evlilik yıpranıyor kendin yapmaya çalış krem sür sakinleştirici iç ama yapamıyorsan doğru yere git bu işden çok çekmiş bir insan olarak sadece bunu anlatmaya çalışıyorum. para geri gelir benim o mutsuz geçirdiğim günlerimi kocamın hayal kırıklıklarını kavgalarımızı ne geri getirecek boş yere ağlayarak eksik hissederek geçirdim günlerimiçok gerekli durumlarda tabiki olabilir. Ama evde egzersiz yapıp yenen de var benim gibi. duruma göre değişir. ücreti daha uygun yapabilirler. durumu yok diye gidemeyen insanlar var.
haklısın sorunu çözünce eşinle mutlu olunca tabi verilen paraya değiyor. sağlık ve aile içinde mutluluk herşeyden önemli. evde uğraşıp da yapamayanlar vakit kaybetmeden mutlaka yardım almalı. tedavi olmalı. bana biraz pahalı geldi sadece.ama çok zor durumda olanlar imkanı varsa gidebilirler.vajinismusun dereceleri var çok düşük dereceliyse kendi kendine egzersizle yenebilir ama ben afedersin o alana bakamıyordum bile orda yapılan hipnoz ve telkinlerle rahatladım burda yazılanları okuyup çok vakit harcadım herşeye para ödeniyor herkesin elinde bilmem kaç liralık cep telefonu doktora gelince yok ödemeyin bunlar insanları sömürüyormuş bende bunlardan etkilendiğimden vakit kaybettim boş yere o kadar ağladım bide gerçekten herada ücretsiz tedavi edilen insanlarlada tanıştım face grupları var 1500 kişi üye ordan herkesle konuşabiliyorsun her ay 3 kişiye ücretsiz tedavi ediyoruz dedi doktor hanım, yada maddi imaknı olmayana çok indirimli yapabiliyorlar bu dertten kurtulunca para hiç gözüne gelmiyor insanın bedava tedavi imkanıda var diye yazmışlar bunun için bile kötü şeyler yazan kötü niyetli insanlar var burda zaman geçiyor evlilik yıpranıyor kendin yapmaya çalış krem sür sakinleştirici iç ama yapamıyorsan doğru yere git bu işden çok çekmiş bir insan olarak sadece bunu anlatmaya çalışıyorum. para geri gelir benim o mutsuz geçirdiğim günlerimi kocamın hayal kırıklıklarını kavgalarımızı ne geri getirecek boş yere ağlayarak eksik hissederek geçirdim günlerimi
Bu sitede vajinismusu yenenlerin hikayeleri var canım.. KENDİ ÇABALARIYLA YENEN VE ÇOK MUTLU OLAN VE KORKULACAK BİRŞEY OLMADİGİNİ SÖYLEYEN arkadaşlar km izin hikayeleri var onlar bana çok iyi geldi ve ben aşmak üzereyim..Parasi heraya git bakalim tedavi ediyolarmi para olsa zaten neden cekelim neden mutsuz olalim ki aninda giderdik lanet olsun parasizliga ne varki sanki o kdar para alicak sirf daha cok zengin olaljm diye caresizligimizi kullaniyolar inanki kimsenin umrunda degil herksein derdi paraa herseye paraya bakiyor
Emla krem ile çok daha rahatlayanlar var canım hissi azalttigi icinMerhaazalttigi sorunu yaşayan biriyim tedavi görüyorum ama ilerleyemiyorum egzersizleri yaparken emla krem kullansam için olur mu yardım lütfen artık yenmek istiyorum bu kabus bitsin istiyorum
Bugün emla ile deneyeceğim inşallah olurEmla krem ile çok daha rahatlayanlar var canım hissi azalttigi icin
canım bu krem herkesde ıse yararmı sen ceEmla krem ile çok daha rahatlayanlar var canım hissi azalttigi icin
[/QUOTE]Ben bu kremi ilk haydar dümenin reçetesinde gördüm canım aldım ama bir kere deneme fırsatım oldu. Bu sitede okuyorum faydasını gören ve bu kremle yenen çok fazla insan var . gerçekten tamamen uyuşturuyor his az olunca korku da az oluyor birkaç denemeden sonra da gerek almadan normal yapabiliyormus birçok kişi. İlk defa alacaksan kutu alma ben kutu aldım 98 lira verdim ama kutudaki tüpleri tek tek de satiyorlarmiş. Ben de yarin akşam deneyecegim nasipse kararliyim yeneceğim
19 gunluk canım sen ? krem yakmaz dımı ıcerı felan degerse daha kotu olmasın sonraKremi bölgene uyguluyorsun canım içeri doğru sürebildiğinyere kadar sür ve biraz dakika uyuşmasini bekle zaten anlarsın uyuşunca. Sonra da kayganlaştırıcı bir jel sürüyorsun ve bu kadar. Ne kadarlık evlisin canım sen hepimiz yenecegiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?