- 8 Eylül 2015
- 197
- 116
- 18
Canim ben vajinama dokunabiliyorum asiri kasmamda yok aslinda ama o duruma geldimi esim icerei giremiyo kasiyorm duvar var sanki diyo o kadar zorlamaya olmuyo parmagimi bi kere soktm icere sonra denemedim
Ben sana yardimci olatim yeni yenmis biri olarakbir yllık evliyim hala eşimle ilişkiye giremedim kendimi çok çaresiz yalnız hissediyorum .bıktım artık bu illetten ne yapacağımı bilmiyorum burada ki başarı hikayelerini okuyorum hevesleniyorum ben deneyince olmuyor.. buradan başka bir yere de derdimi anlatamıyorum... yine canım çok sıkkın her şeyin en kötüsünü düşünmeye başladım ....
Ben sana yardimci olatim yeni yenmis biri olarak
YazdimBanada anlat cnm bnde yeneyim su lanet seyi kafayi yemek uzereyim
CAnm jinekolğa muayene oldun mu bu durumlarda bazen zar septalı olduğu için girişe izin veremeyebilir, onu da küçük bir operasyonla alıolarCanim ben vajinama dokunabiliyorum bi kez parmagimi denedim oldu daha sonra denemedim cok zorluyoruz ama o kdar zorlamaya esim bi turlu iceri giremiyo
Canım o zaman ne güzel öle bi durum da yok inşallah yenersinKac kez doktora gttim acaba jinekolij bi durum varmidir diye yok dediler
Benimde durumum oyle yani kasılıyorum. Bak ne yap o zaman biliyo musun parmak egzersizlerine devam et. Once serce parmaginla basla her bogumda dur ve nefes al ver eger agrin yoksa diger parmaklara devam et ayni sekilde zaten aşama kaydettikce korkun azaliyo acılma oluyo orda. Isaret parmagi da dahil 4 parmakla teker teker bunu dene. Sonra ayni seyi eşin yapicak saana. Psikologum bunu yaptirma nedeninin eşime alisma evresi oldugunu dusundurtmekmis. Eger ki zorlanma hissetmiyosan esin ayni sekil devam etsin eger zorlanirsan her gun 1 parmak seklinde calisin . Zaten yaptikca kendini iyi hissediyosyn . Sen kendini ii hissedene kadar parmak egzersizi yapın hemen doger asamaya gecmeyin . Diger asamayi da ozelden msj atarak anlatabilirim istiyosan . Bunlarin hepsi psikolog onayli korkmana hic gerwk yok
bana da asamalari anlatabilir misin parmaktan sonrakilerideBenimde durumum oyle yani kasılıyorum. Bak ne yap o zaman biliyo musun parmak egzersizlerine devam et. Once serce parmaginla basla her bogumda dur ve nefes al ver eger agrin yoksa diger parmaklara devam et ayni sekilde zaten aşama kaydettikce korkun azaliyo acılma oluyo orda. Isaret parmagi da dahil 4 parmakla teker teker bunu dene. Sonra ayni seyi eşin yapicak saana. Psikologum bunu yaptirma nedeninin eşime alisma evresi oldugunu dusundurtmekmis. Eger ki zorlanma hissetmiyosan esin ayni sekil devam etsin eger zorlanirsan her gun 1 parmak seklinde calisin . Zaten yaptikca kendini iyi hissediyosyn . Sen kendini ii hissedene kadar parmak egzersizi yapın hemen doger asamaya gecmeyin . Diger asamayi da ozelden msj atarak anlatabilirim istiyosan . Bunlarin hepsi psikolog onayli korkmana hic gerwk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?