vajinismus

Canim ben vajinama dokunabiliyorum asiri kasmamda yok aslinda ama o duruma geldimi esim icerei giremiyo kasiyorm duvar var sanki diyo o kadar zorlamaya olmuyo parmagimi bi kere soktm icere sonra denemedim

Benimde durumum oyle yani kasılıyorum. Bak ne yap o zaman biliyo musun parmak egzersizlerine devam et. Once serce parmaginla basla her bogumda dur ve nefes al ver eger agrin yoksa diger parmaklara devam et ayni sekilde zaten aşama kaydettikce korkun azaliyo acılma oluyo orda. Isaret parmagi da dahil 4 parmakla teker teker bunu dene. Sonra ayni seyi eşin yapicak saana. Psikologum bunu yaptirma nedeninin eşime alisma evresi oldugunu dusundurtmekmis. Eger ki zorlanma hissetmiyosan esin ayni sekil devam etsin eger zorlanirsan her gun 1 parmak seklinde calisin . Zaten yaptikca kendini iyi hissediyosyn . Sen kendini ii hissedene kadar parmak egzersizi yapın hemen doger asamaya gecmeyin . Diger asamayi da ozelden msj atarak anlatabilirim istiyosan . Bunlarin hepsi psikolog onayli korkmana hic gerwk yok

Ben sana yardimci olatim yeni yenmis biri olarak

Özelden yazisalim istersen..
Hic muayene oldun mu cnm psikolojik.mi fizyolojik mi sorunun?
Egzersizle basardim ben aparat ve nefes egzersizi kac yillik evlisin?? Ve hangi asamadasin

Canim ben vajinama dokunabiliyorum bi kez parmagimi denedim oldu daha sonra denemedim cok zorluyoruz ama o kdar zorlamaya esim bi turlu iceri giremiyo
CAnm jinekolğa muayene oldun mu bu durumlarda bazen zar septalı olduğu için girişe izin veremeyebilir, onu da küçük bir operasyonla alıolar

Bana da asamalari a

Bana da asamalari a
bana da asamalari anlatabilir misin parmaktan sonrakileride

Canım seni çok iyi anlıyorum bende 7 ay yaşadım bu 7 ay kabusum olmuştu sonunda bunu tek başıma halledemeyeceğimi anlayıp doktor araştırmaya başladım. Yeşim Yerçok'a gittim tek seansla hallediyor hastaların çoğunu bende tek seansla üstesinden geldim ilgilenirsen gene detayları konuşuruz.

Kadıköy - Kızıltoprak'ta egzersizleri kendisi yapıyor inanılmaz tatlı bir bayan seni rahatlatıyor. Ondan önce psikoloğa gitmiştim ama psikolog beni daha kötü yaptı. Zaten internetten araştır vajinismus tedavi merkezlerini hiçbiri psikolog önermiyor.

4.000 tl canım ücret sabit olana kadar tedaviye devam ediliyor. Ücret yüksek geliyor ama olduktan sonra kafan rahatladıktan sonra hiç pişmanlık duymuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…