- 12 Mayıs 2015
- 320
- 111
- 103
- 34
ben ayakta yapıyorum ondan mı olmuyor acaba ?işaret parmagına gecsene tatlım acıyacak bırsey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ayakta yapıyorum ondan mı olmuyor acaba ?işaret parmagına gecsene tatlım acıyacak bırsey yok
oturarak yap belının arkasına bır yastık alben ayakta yapıyorum ondan mı olmuyor acaba ?
öyle deneyeceğim bu defaoturarak yap belının arkasına bır yastık al
teşekkür ederim desteğin içinBence egzersizlere devam et, madem serce parmaginla yapacak cesareti buldun eminim ki devamini da yaparsin. Bazilari egzersiz yapmaya cesaret bile edemiyor, sen yine cesur davranmissin.
çoook denedim onu trabzon samsun tatillerde farklı ortamlarda olmadı malesefFarklı bir mekana gittiniz mi ? kısa bir tatile çıkın gezin eğlenin güzel vakit geçirin şimdi olucak hadi deneyeyim dedin mi kasarsın .şu gün olsun dedin mi olmaz . Allah yardımcınız olsun
çoook denedim onu trabzon samsun tatillerde farklı ortamlarda olmadı malesef
bnde senin gibiyim napcami sasrdim hic umudum kalmadi icimde yasoyorum hherseyi kimseye anlatamiyorum tek benmisim gbi geliyo bu sorunu yasayanbir yllık evliyim hala eşimle ilişkiye giremedim kendimi çok çaresiz yalnız hissediyorum .bıktım artık bu illetten ne yapacağımı bilmiyorum burada ki başarı hikayelerini okuyorum hevesleniyorum ben deneyince olmuyor.. buradan başka bir yere de derdimi anlatamıyorum... yine canım çok sıkkın her şeyin en kötüsünü düşünmeye başladım ....
tek değiliz canımmm yıllarca yapamayan arakadaşlar var bir arkadaşımız 5 yıl sonra bir diğeri 7 yıl sonra yenmiş.eninde sonunda kurtulcaz bundan ama en yakın zamanda olur inşallahbnde senin gibiyim napcami sasrdim hic umudum kalmadi icimde yasoyorum hherseyi kimseye anlatamiyorum tek benmisim gbi geliyo bu sorunu yasayan
çook zor durum isyan etmiyorum ama niye ben demişliğim oluyor o kadar seviyoruz ki birbirimizi.. nişanlıyken ayrı şehirlerdeydik eşim geldiğinde bayramdı benim için birlikte 1 gece kalırdık can atardık birbirimizi olmaya ama sabrettik dugun gununu bekledik bekledik ama malesef hala evli bekarlarız...arkadaşlar yok 1 yıl çok uzun, yok eşin ne diyor diye arkadaşımızı daha çok germeyelim boşuna. bunu yaşayan bilir ancak. değil 1 yıl 5-10 yıl çekenler var... yaşayan bilir ancak ve karısını böle çaresiz gören koca bilir neler yaşadıklarını...cnm bende 9 ay çektm bu illeti nası berbat bişi olğnu öle iyi bilirimki... ama bende sadece egzersiz ve kadınlar klübündeki vajinismus sayfasndaki kızların yardımıyla yendm. egzerszleri hiç aksatmadım peşini bırakmadım.şimdi ise sanki hiç yaşamamışım o kara günleri gibi geliyor... boşuna döküyorsun o gözyaşlarını. elbet olacak belki 5 yıl belki 7 yıl deme. gecen her saatin boşa öle düşün. nekdr çabuk atlatırsan okdr iyi senin için evliliğniz için... yendğin gün eşine sarılıp uyudğnda ve sabah uyandğndaki tarifsiz duyguyu düşün. aklna takılan ne olursa sor yardımcı olurum sana ama yetrki peşini bırakma umutszluğa kapılma....
ne güzel işte sen bunu yendiğinde aşkınız daha da artacak.... böle devam edersen sen üzüleceksin agresifleşeceksin... eşine saracaksın gerileceksnz boşu boşuna... o yüzden egzerszlerini aksatma yen bu hastalığı. bak bu sayfadaki arkadaşımzdan da yardım alabilirsin burda söylenenleri aynen uygularsan yenmeme ihtimalin yok cnm.çook zor durum isyan etmiyorum ama niye ben demişliğim oluyor o kadar seviyoruz ki birbirimizi.. nişanlıyken ayrı şehirlerdeydik eşim geldiğinde bayramdı benim için birlikte 1 gece kalırdık can atardık birbirimizi olmaya ama sabrettik dugun gununu bekledik bekledik ama malesef hala evli bekarlarız...
bak bu arkadaşımız şuan hala bu konuda yardımcı oluo cnm burayada bak .çook teşekkür ederim bakıyorum hemen
harikasınız göz gezdirdim de bir sürü yenen var bu sayfa da ilk sayfadan başlıyorum okumayabak bu arkadaşımız şuan hala bu konuda yardımcı oluo cnm burayada bak .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
Tabiki psikolojik ama sandığınız kadar kolay olmuyor. İlk geceye kanamaya da bitmiyor malesef.cok zorTamamen psikolojik bir rahatsızlık.Beyin öyle bir organ ki siz nasıl mesaj gönderiyosaniz o vücuda ona göre emir veriyor.Siz beyninize farkında olmadan 'çok acıyacak,çok kanayacak'mesajı gönderiyosunuz ve vajinanız kasılarak savunmaya geciyor.
Evliliğimin ilk günlerinde ben de yaşadım ve bi gün hayır acımayacak dedim kendi kendime.Hayır acısa ne olur ölmeZsin ya bu acıdan deyip kendimi rahat bıraktım.Oldu bitti.İnatlaşın bu hastalıkla,korkmayın,kendinizi çekmeyin.
Seni çok iyi anlıyorum. Bendede var. Nasıl bir aci yaşamayan bilemez.ustelik kendimi defalarca rahatlatmaya çalıştım. Vazelini kullandık olmadı. Kaş gevşetici bile içtim olmadı. Üstelik 3.5 senedir evliyim 15 aylık ta bebeğim var. Bebek nasıl oldu demeyin bende bilmiyorum. Biz daha yeni karar verdik tedavi olmaya. Tedavi çok pahalı ama gerekirse kredi cekecegiz ve bu tedaviyi olacağız. Artık çok sıkıldı k çünkü.bir yllık evliyim hala eşimle ilişkiye giremedim kendimi çok çaresiz yalnız hissediyorum .bıktım artık bu illetten ne yapacağımı bilmiyorum burada ki başarı hikayelerini okuyorum hevesleniyorum ben deneyince olmuyor.. buradan başka bir yere de derdimi anlatamıyorum... yine canım çok sıkkın her şeyin en kötüsünü düşünmeye başladım ....
nasıll hamile kaldınız peki çoook ilginç :)Seni çok iyi anlıyorum. Bendede var. Nasıl bir aci yaşamayan bilemez.ustelik kendimi defalarca rahatlatmaya çalıştım. Vazelini kullandık olmadı. Kaş gevşetici bile içtim olmadı. Üstelik 3.5 senedir evliyim 15 aylık ta bebeğim var. Bebek nasıl oldu demeyin bende bilmiyorum. Biz daha yeni karar verdik tedavi olmaya. Tedavi çok pahalı ama gerekirse kredi cekecegiz ve bu tedaviyi olacağız. Artık çok sıkıldı k çünkü.