vajinismus

Ben elimi bile süremiyordum lütfen mutsuz olmayın .....

Banada 3sene oldu halen bir ilerleme yok bende.. egzersizde yapamiyorum
Selam arkadaşım bir yıl uğraştım ben de.hic parmak egzersizi yapamıyordum..tedavi olmaya da eşimi zor ikna ettim .simdi o ağladığım günlere acıyorum dilerim sen de tedavi olurkurtulursun .canım yine de çok iyi dayanmışsın..Allah Razı olsun diyorum dua ediyorum Adana EPC hastanesine

Merhaba arkadaşlar, konuyu okuyunca eski günlerim aklıma geldi ve kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Kısaca şu 3 noktayı bilmek çok önemli, bu psikolojik bir problem ve bedenen olmakla birlikte zihnen hazır olmak ta çok önemli. ikincisi bunu mutlaka aşabilirsiniz, ilk günler egzersizleri bırakın, bakmak bile çok zor geliyorken yavaş yavaş alıştım ve sonunda yendim. üçüncü konu ise bir süre denediniz ve başarılı olamadıysanız mutlaka bir tedaviye başvurun. Ben internette okuduğum parmak egzersizlerini bir süre kendim yapmaya çalıştım ve dokunamadım bile fakat psikoloğum aslı hanımın desteği ve telkinleri ile bu konuyu çözdüm.
Siz de mutlaka atlatırsınız, inancınızı yitirmeyin ve çok vakit kaybetmeden tedavi olun.

Banada 3sene oldu halen bir ilerleme yok bende.. egzersizde yapamiyorum
Merhaba arkadaşlar, konuyu okuyunca eski günlerim aklıma geldi ve kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Kısaca şu 3 noktayı bilmek çok önemli, bu psikolojik bir problem ve bedenen olmakla birlikte zihnen hazır olmak ta çok önemli. ikincisi bunu mutlaka aşabilirsiniz, ilk günler egzersizleri bırakın, bakmak bile çok zor geliyorken yavaş yavaş alıştım ve sonunda yendim. üçüncü konu ise bir süre denediniz ve başarılı olamadıysanız mutlaka bir tedaviye başvurun. Ben internette okuduğum parmak egzersizlerini bir süre kendim yapmaya çalıştım ve dokunamadım bile fakat psikoloğum aslı hanımın desteği ve telkinleri ile bu konuyu çözdüm.
Siz de mutlaka atlatırsınız, inancınızı yitirmeyin ve çok vakit kaybetmeden tedavi olun.
Çeken bilir di mi arkadaşım ...

Mrb vajinismus sorunu bende de vardı cok zor bi durum sizi cok iyi anlıyorum hergün aglamaktan bıkmıştım artık caresizdim gitmediğim hastane kalmadı sürekli gün verip gönderdiler ama ben bu sorunu ilaçsız tedavisiz cok şükür hallettim Allah ın izniyle eger bu sorunu yasayanlar varsa yardımcı olmaya calışırım...

Mrb vajinismus sorunu bende de vardı cok zor bi durum sizi cok iyi anlıyorum hergün aglamaktan bıkmıştım artık caresizdim gitmediğim hastane kalmadı sürekli gün verip gönderdiler ama ben bu sorunu ilaçsız tedavisiz cok şükür hallettim Allah ın izniyle eger bu sorunu yasayanlar varsa yardımcı olmaya calışırım...
bana yardım edin

iklima bende 5 sene boyunca iliskiye giremedim sonra kadinlar klubunde bu sayfalar sayesinde birbirimize destek olarak 3 sonra olayi cozdum su an bir evladim var. Sana tavsiyem bir jel al eczaneden vajinal jel diye iste. Once parmaklarinla o bolgeyi tani. Yavas yavas iceri sok aya hergun calis. Birkac gun belki bir hafta boyunca oraya dokinmak bile istemeyebilirsin, bunlarin hepsini ben yasadim sonra yavas yavas milim milim hergecen gun biraz daha parmagini icine sokmaya calis. Eger istersen amelyat eldiveni tak ustune bol jel sur parmaginla denemelere devam et. Internetten bulabilecegini dusundugum farkli boyutlarda aparatlar var mum gibi ama ozellikle vajinismus tedavisi icin olanlari almistim ben onlari kucugunden baslayarak hergun pratik yap e en son en buyugune gectigin zaman artik hazirsin.
Mutlaka basaracaksin eminim. Benim gibi odlek bile basardigina gore.

Ben salı günü tedaviye gidiyorum. İnşallah bitecek bu işkence. Ben çok geç kaldım 3 bucuk sene oldu. Eşim bana bu konu ile ilgili hiçbir zaman ima da bulunmadı. Ama benim içimdeki yetememe duygusu beni gergin sınırlı bi insana çevirdi. Sonra zamanla hiçbir neden yokken ufacık şeylerden kavga etmeye başladık. Sürekli gerginim. Sürekli sınırlı. Ama bitecek inşallah. Bu raddeye gelmeden tedavinizi olun bence

• Beğen
Reactions: emz
ya cnm
iklima bende 5 sene boyunca iliskiye giremedim sonra kadinlar klubunde bu sayfalar sayesinde birbirimize destek olarak 3 sonra olayi cozdum su an bir evladim var. Sana tavsiyem bir jel al eczaneden vajinal jel diye iste. Once parmaklarinla o bolgeyi tani. Yavas yavas iceri sok aya hergun calis. Birkac gun belki bir hafta boyunca oraya dokinmak bile istemeyebilirsin, bunlarin hepsini ben yasadim sonra yavas yavas milim milim hergecen gun biraz daha parmagini icine sokmaya calis. Eger istersen amelyat eldiveni tak ustune bol jel sur parmaginla denemelere devam et. Internetten bulabilecegini dusundugum farkli boyutlarda aparatlar var mum gibi ama ozellikle vajinismus tedavisi icin olanlari almistim ben onlari kucugunden baslayarak hergun pratik yap e en son en buyugune gectigin zaman artik hazirsin.
Mutlaka basaracaksin eminim. Benim gibi odlek bile basardigina gore.
parmak egzersizi cok korkutuyo bni dusundukce kafayi yiorum bn hic yspamiycam sanirim cok itici geliyo ddeniyorum ama oraya dokunamiyorum bile

Ilk bir kac sefer de ben kacmisti. Gelip ekrana birseyler yazmistim kizlar bana gaz vermisti tekrar tekrar denemeye calisip sonunda yavas yavas tabi bir kac gunde iceri sokmayi basardi . Parmakla denerken onune her bir engel cikmadigini gorunce beynin bir sonraki asamaya hazirlaniyor. Kucuk kucuk milim milim dene. Git nir su ic tekrar dene muzik ac tekrar dene koltukta dene yatakta yatarak dene. Birak tekrar dene gavas yavas oraya dojunarak basla bak sonunda olacak. Benim gibi odlek basarmus ustune ustluk kizimi nirmal dogumla dunyaya getirdim

Ama babsettigim aparatlari mutlaka bulmalisin. Coook eski 4 5 sene on eki vajinismus sayfalarini ac oku orada gun gun kuzlar asamalarini anlatiypr burada kendine arkadas nu hergun birbirinize gaz verin

Bu arada en zormus gibi gorunen parmak egzersizi en gerekli olan sey nede ise su; parmakla oraya dokunmaya baslayip yavas sokunca yumusak dokulara dokunuyorsun ipek gibiler, bakiyorsun onunde herhangi bir engel yok. Sana bir sir veriyim mi ???
Ben hala kendimi gerince canim aciyor neden mi nedeni zar degil zar mi kaldi cocuk dogurdum nedeni kaslarimla simsiki kapatmaktan kafan iyi olunca hoooop giriveriyor yani bunun kizlik zariyla hiccccc alakasi yok. Parmaginla dene ve ipeksi dokulari hisset iste tam o zaman korku heyecan mutluluk bilinmeyeni kesfetmenin tum karisik duygulariyla daha da kendine guven gelicek inan bana

Allah razi olsun senden deniyecegim insallah basaririm .insallahh tek dilegim bu Allahtan benimde bebegim olsun cok istyrm

Dene ve haber ver yarindan tezi yok basla ben 2 haftada tamamen basarmistim ama hergun egzersiz yaptim

Bencede çok doğru. İnsanlar bu konuda konuşmayı çok seviyor Bekar ken hep korkutulduk çok can yalan bişey gibi empoze edildi. Ama gerçekten o kadar da can yakacak bi durum deil kendinizi rahatlatin kötü düşüncelere kapılmayın
Bnde 3 haftalik evliyim ama hala yapamadik . Psikolojim yavas yavas cökuyo hiasediyorum .esim cok anlayisli ama onun anlayisli olmasi bile üzüyo beni. Onu bekletiyorum diye yani. On sevismede gayet hersey iyi giderken iliski esnasinda kasılıyorum esim vajina bolgesine yaklastikca ben kendimi geri cekiyorum ve on aevismede gelen sivi aninda o esnada kuruyo. Egzersize basliycam bugun kendim burada okuduklarjmdan yola cikarak keske hersey kendiliginden olsa egzersiz suresinde de korkuyorum sonuc alamiycam diye kafayi yemek uzereyim telkin edin beni nolur

Back