- 31 Temmuz 2015
- 9
- 2
- 86
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşım bir yıl uğraştım ben de.hic parmak egzersizi yapamıyordum..tedavi olmaya da eşimi zor ikna ettim .simdi o ağladığım günlere acıyorum dilerim sen de tedavi olurkurtulursun .canım yine de çok iyi dayanmışsın..Allah Razı olsun diyorum dua ediyorum Adana EPC hastanesineBanada 3sene oldu halen bir ilerleme yok bende.. egzersizde yapamiyorum
Banada 3sene oldu halen bir ilerleme yok bende.. egzersizde yapamiyorum
Çeken bilir di mi arkadaşım ...Merhaba arkadaşlar, konuyu okuyunca eski günlerim aklıma geldi ve kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Kısaca şu 3 noktayı bilmek çok önemli, bu psikolojik bir problem ve bedenen olmakla birlikte zihnen hazır olmak ta çok önemli. ikincisi bunu mutlaka aşabilirsiniz, ilk günler egzersizleri bırakın, bakmak bile çok zor geliyorken yavaş yavaş alıştım ve sonunda yendim. üçüncü konu ise bir süre denediniz ve başarılı olamadıysanız mutlaka bir tedaviye başvurun. Ben internette okuduğum parmak egzersizlerini bir süre kendim yapmaya çalıştım ve dokunamadım bile fakat psikoloğum aslı hanımın desteği ve telkinleri ile bu konuyu çözdüm.
Siz de mutlaka atlatırsınız, inancınızı yitirmeyin ve çok vakit kaybetmeden tedavi olun.
Bence daha fazla vakit kaybetme arkadaşım yazık canınaBanada 3sene oldu halen bir ilerleme yok bende.. egzersizde yapamiyorum
bana yardım edinMrb vajinismus sorunu bende de vardı cok zor bi durum sizi cok iyi anlıyorum hergün aglamaktan bıkmıştım artık caresizdim gitmediğim hastane kalmadı sürekli gün verip gönderdiler ama ben bu sorunu ilaçsız tedavisiz cok şükür hallettim Allah ın izniyle eger bu sorunu yasayanlar varsa yardımcı olmaya calışırım...
parmak egzersizi cok korkutuyo bni dusundukce kafayi yiorum bn hic yspamiycam sanirim cok itici geliyo ddeniyorum ama oraya dokunamiyorum bileiklima bende 5 sene boyunca iliskiye giremedim sonra kadinlar klubunde bu sayfalar sayesinde birbirimize destek olarak 3 sonra olayi cozdum su an bir evladim var. Sana tavsiyem bir jel al eczaneden vajinal jel diye iste. Once parmaklarinla o bolgeyi tani. Yavas yavas iceri sok aya hergun calis. Birkac gun belki bir hafta boyunca oraya dokinmak bile istemeyebilirsin, bunlarin hepsini ben yasadim sonra yavas yavas milim milim hergecen gun biraz daha parmagini icine sokmaya calis. Eger istersen amelyat eldiveni tak ustune bol jel sur parmaginla denemelere devam et. Internetten bulabilecegini dusundugum farkli boyutlarda aparatlar var mum gibi ama ozellikle vajinismus tedavisi icin olanlari almistim ben onlari kucugunden baslayarak hergun pratik yap e en son en buyugune gectigin zaman artik hazirsin.
Mutlaka basaracaksin eminim. Benim gibi odlek bile basardigina gore.
Bnde 3 haftalik evliyim ama hala yapamadik . Psikolojim yavas yavas cökuyo hiasediyorum .esim cok anlayisli ama onun anlayisli olmasi bile üzüyo beni. Onu bekletiyorum diye yani. On sevismede gayet hersey iyi giderken iliski esnasinda kasılıyorum esim vajina bolgesine yaklastikca ben kendimi geri cekiyorum ve on aevismede gelen sivi aninda o esnada kuruyo. Egzersize basliycam bugun kendim burada okuduklarjmdan yola cikarak keske hersey kendiliginden olsa egzersiz suresinde de korkuyorum sonuc alamiycam diye kafayi yemek uzereyim telkin edin beni nolurBencede çok doğru. İnsanlar bu konuda konuşmayı çok seviyor Bekar ken hep korkutulduk çok can yalan bişey gibi empoze edildi. Ama gerçekten o kadar da can yakacak bi durum deil kendinizi rahatlatin kötü düşüncelere kapılmayın
Ben daha hic iliskiye grmedim yani kizlik zarim duruyo esime mi denetmeliyim kendim bu isi ilk safhada halletmek istemiyorum yaCozum egzersiz yapip beyindeki algiyi degistirmekte. Parmak egzersizi ile baslayin