Evde parmak denemesi yapmaya karar verdim fakat başarılı değilRahat olun. Çok basit ve kolay nefes egzersizi ile yenebilirsiniz.
Evde kendiniz dilatörle ve kremlerle deneyin olur inşallah olmazsa da doktor yardımı alın.Bir şeyler için çabalayın lütfen evde egzersiz yapmadan ya da doktora gitmeden geçmesini beklemeyin sakın ben o hatayı yaptım 1 yıla yakın zamanım gitti şimdiye çocuğum olurdu belki.Yendim 3 ay olmadı daha dün de hamile olduğumu öğrendim çok şükür.Yani hiç bir kadın bu illet yüzünden mutluluğunu ertelemesin geçmesi için elinden gelen çabayı versin zaman bunun ilacı değil inşallah en yakın zamanda kurtulursunuz
Egzersiz yapmadan mıRahat olun. Çok basit ve kolay nefes egzersizi ile yenebilirsiniz.
Merhaba 3 yıllık evliyim 7 aylik bir bebeğim var bende vajinismus la uğraştım bizim ilişki oluyordu ama canım o kadar çok aciyordu ki anlatamam bazen ağlıyordum ilişki sırasında ve dogum yaptıktan sonra geçti bu biliyor musunuz siMdi hem canım acımıyor hem de artık zevk de alabiliyorum.Arkadaşlar merhaba
Vajinismus illetini atlatanlar nasıl atlattığını anlatabilirmi? Cok kişiye de özelden mesaj attım
Allah razı olsun herkesde cevap vermiş. Doktorsa doktora gitcem. Ne yapmam lazım yaşayanlar yol gösterebilir mi lütfen. Kafam hep karisti nasıl kurtulacam..
Normal doğum mu yaptiniz acaba, Allah analı babalı büyütsünMerhaba 3 yıllık evliyim 7 aylik bir bebeğim var bende vajinismus la uğraştım bizim ilişki oluyordu ama canım o kadar çok aciyordu ki anlatamam bazen ağlıyordum ilişki sırasında ve dogum yaptıktan sonra geçti bu biliyor musunuz siMdi hem canım acımıyor hem de artık zevk de alabiliyorum.
Merhaba, esiniz parmagiyla girmeyi denesin.O zamn kendinizi daha guvende hissediyorsunuz evet biraz aciyor ilk etapta ama cok az bir aci ve acidigi anda esinize durmasini soyleyin sakinlesin biraz sohbet edin ve tekrar yavas parmagini ileriye doğru gotursun inanın bana o kadar zor bir sey degil yalnızca biraz cesaret gerekiyor.Tabi kızlık zari yrtildysa bu sekilde daha kolay oluyor ama henuz birsey olmadiysa oncelikle ilk girise az az izin verin.Acidigi anda durun.Ben kas gevsetici ve kayganlastirici kullanmistim az da olsa ise yariyorEvde parmak denemesi yapmaya karar verdim fakat başarılı değil
Teşekkürler.hayir sezeryan di ama geçmişti ilginç bir şekildeNormal doğum mu yaptiniz acaba, Allah analı babalı büyütsün
Bu şekilde hiç denemedik cesaret edebilirsem birde böyle deneyelim teşekkürlerMerhaba, esiniz parmagiyla girmeyi denesin.O zamn kendinizi daha guvende hissediyorsunuz evet biraz aciyor ilk etapta ama cok az bir aci ve acidigi anda esinize durmasini soyleyin sakinlesin biraz sohbet edin ve tekrar yavas parmagini ileriye doğru gotursun inanın bana o kadar zor bir sey degil yalnızca biraz cesaret gerekiyor.Tabi kızlık zari yrtildysa bu sekilde daha kolay oluyor ama henuz birsey olmadiysa oncelikle ilk girise az az izin verin.Acidigi anda durun.Ben kas gevsetici ve kayganlastirici kullanmistim az da olsa ise yariyor
Beklemekle geçmez bu.Bir şeyler yapmak lazım mutlaka.İlk iki ay evliliğe alisim zamanla olur dedim ama şuan biseyler yapmam lazım evde parmak filan denedim kendim cesaret Edip itemiyorum bugun de denedim.. sanırım dra gitmem gerek o konuda da ya olmazsa diye güvensizliğim varRabbim tüm yasayanlarada atlatmayı nasip etsin bizede evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah teşekkürler Leyla hanım size daha öncede yazmıştım cevap vermiştiniz çok sagolun
Bebeyagi ile parmak egzersizi yap canım nefes al 10 saniye falan tut burak parmağın içine girdiğini göreceksin ve ici koskocaman bir boşluk daha sonra aparatlarla denemeye çalış olacak mutlaka kendinde klitoris bul canım o kadında haz alma yeri masaj yaparak vajinanın islanmasini sağla.. .daha kolay olacak malesef imtihanimiz büyük yaşamayan bilemezİlk iki ay evliliğe alisim zamanla olur dedim ama şuan biseyler yapmam lazım evde parmak filan denedim kendim cesaret Edip itemiyorum bugun de denedim.. sanırım dra gitmem gerek o konuda da ya olmazsa diye güvensizliğim varRabbim tüm yasayanlarada atlatmayı nasip etsin bizede evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah teşekkürler Leyla hanım size daha öncede yazmıştım cevap vermiştiniz çok sagolun
Parmak denemesi yapıyorum ama itemiyorum cesaretim yok kendiliğinden de kaynıyor biz yarı yarıya ilişkiye girdik ilk zamanlar ondan ileriye zorladik zorladik girmedi sonralarda da ben böyle oldum hiç bı korkum yoktu aslında zorlasakta olmadı şimdi parmak bile sokamiyorum malesef cesaretim yok itmeye islanmada oluyorBebeyagi ile parmak egzersizi yap canım nefes al 10 saniye falan tut burak parmağın içine girdiğini göreceksin ve ici koskocaman bir boşluk daha sonra aparatlarla denemeye çalış olacak mutlaka kendinde klitoris bul canım o kadında haz alma yeri masaj yaparak vajinanın islanmasini sağla.. .daha kolay olacak malesef imtihanimiz büyük yaşamayan bilemez
Bebeyagi kullaniyormusun içine aldığımda ıkınmam lazımParmak denemesi yapıyorum ama itemiyorum cesaretim yok kendiliğinden de kaynıyor biz yarı yarıya ilişkiye girdik ilk zamanlar ondan ileriye zorladik zorladik girmedi sonralarda da ben böyle oldum hiç bı korkum yoktu aslında zorlasakta olmadı şimdi parmak bile sokamiyorum malesef cesaretim yok itmeye islanmada oluyor
Teşekkür ederim müsait olduğunuzda anlatır mısınız nasıl yendiğinizibasligi gorunce girip yazmak istedim yardimci olabilirim size elimden geldigi kadar suan biraz isim var ama dedigim gibi konuyu gorumce girip baktim sonradan unutmayim diye yorum yaziyim dedim ben nasil yendigimi anlatirim umarim faydasi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?