• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus yüzünden yüzüm gulmedi

kızlar size yardımcı olurum ama uzun ve detaylı anlatmam gerek. uzun yazım vajinusmusu yenenler sayfasında.
özelden yazarsanız tek tek de yazarım.

Arkadaşlar merhaba
Vajinismus illetini atlatanlar nasıl atlattığını anlatabilirmi? Cok kişiye de özelden mesaj attım
Allah razı olsun herkesde cevap vermiş. Doktorsa doktora gitcem. Ne yapmam lazım yaşayanlar yol gösterebilir mi lütfen. Kafam hep karisti nasıl kurtulacam..
Canım ben Hera klinige gidip yendim isteyen merak eden herkese anlatabilirim. 25 Haziran'da yendim bende bu illeti

[/QUOTE]
Canım ben Hera klinige gidip yendim isteyen merak eden herkese anlatabilirim. 25 Haziran'da yendim bende bu illeti
Sizede daha önce mesaj atmıştım çok sağolun ilgilenip cevap vermistiniz. Bende kendim beceremeyecegime kanı getirdim tedavi olmak istiyorum Hera klinikte ama burdaki olumsuz yorumları okudukça korkuyorum ya olmazsa diye😢

Sizede daha önce mesaj atmıştım çok sağolun ilgilenip cevap vermistiniz. Bende kendim beceremeyecegime kanı getirdim tedavi olmak istiyorum Hera klinikte ama burdaki olumsuz yorumları okudukça korkuyorum ya olmazsa diye😢
[/QUOTE]
Olumsuz düşünme canım bu çözülmeyecek bir sorun değil. Önce inanman lazım. İşin uzmanını bulduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor

Arkadaşlar merhaba
Vajinismus illetini atlatanlar nasıl atlattığını anlatabilirmi? Cok kişiye de özelden mesaj attım
Allah razı olsun herkesde cevap vermiş. Doktorsa doktora gitcem. Ne yapmam lazım yaşayanlar yol gösterebilir mi lütfen. Kafam hep karisti nasıl kurtulacam..

Canim eger ben evliligimin ilk baslarinda cook arastirip her yolu denemeseydim o sorundan oyle kurtulamazdim. Arastirip ogrendigim bir kac sey :
1)oncelikle ben genital bolgeme cekingen oldugumu fark ettim okudugum yazilardan sonra . Yikanirken bile korka korka yikaniyormusum onu fark ettim. Bu durumlarda koruma ic gudusu olusuyomus. Bana biraz igrenc gelmisti ama elinize ayna alin ve kendinizi inceleyin aslinda oranin kucuk bir yer olmadigini hayal edin falan diyordu

2) esinizle parmak egzersizi yapin diyordu
3) tabiki on sevisme
4) buu kesinlikle ise yariyor. Doktora gittim sorunumu anlattim. Uyusturucu bi krem verdi adini su an hatirlamiyorum ama emla degildi. Surdum ve hicbir aci yoktuu. Ona bagimli kalmamak icin sadece bi kac kere kullandim
5)o kremi biraktiktan sonra biraz kuruluk oldu gibi vazeline gectim bu da bagimlilik yapar diye biraktim
6) alismistim ama hala aci cekiyordum ve rahat oldugum pozisyonlari bulmaya calistim

Merhaba bende uzun zamandır burada yazılanları okuyup okuyup ağlayanlardanım. Ben de bu hafta çok şükür 4 yıldır devam eden vajinimusu yendim. Burayı okurken hep ağlardım sizleri çok iyi anlıyorum. Hatta okurken yine çok üzüldüm. Ama hayat bazen ummadığın şeylerle sınar seni. Bu bir süreç arkadaşlar bu süreci akıllıca yönetmeniz lazım. Kendiize acımayı bırakıp problemin temellerine inin. Ayıp günah gibi kavramları bir kenara koyup neden böyle olduğunuzu anlamaya çalışın bu durum bana tam inanılmaz bunalımlı bir 8 ay yaşattı lütfen kendinize dürüst olun bu süreçte. Artık bir hesap açtım burada. ve sürekli bakacağım lütfen kendinizi üzmeyin anlamlı bir plan yapın. Tüm bu durumdan muzdarip kadınlara sesleniyorum dibi gördünüz şimdi dipten güç alıp sıçrama zamanı. İyi günler.

Evde kendiniz dilatörle ve kremlerle deneyin olur inşallah olmazsa da doktor yardımı alın.Bir şeyler için çabalayın lütfen evde egzersiz yapmadan ya da doktora gitmeden geçmesini beklemeyin sakın ben o hatayı yaptım 1 yıla yakın zamanım gitti şimdiye çocuğum olurdu belki.Yendim 3 ay olmadı daha dün de hamile olduğumu öğrendim çok şükür.Yani hiç bir kadın bu illet yüzünden mutluluğunu ertelemesin geçmesi için elinden gelen çabayı versin zaman bunun ilacı değil inşallah en yakın zamanda kurtulursunuz
Nasıl yendınız

Back
X