canım eşim uyumludur aslında ve kavgacı değildir ama son bi kaç gündür gece 2lerde gelip sabahın köründe gidiyodu ve işi yükledikçe yüklemişler nevrim döndü diyo o da haklı üstüne gitmiycem inşallah yeni işi daha iyi olur
başka yarışmalarda yapılacakmı kesin ???
canım oğlunun adına karar verdiniz mi?
Tatlım Pro Üyelere 1 kerelik değişme hakkı veriyolar diye Biliyorum. Kazen'e mesaj at bi istersen.Değiiştirmek İstediğini Ve yardımcı olmasını söylee bakimmÇünkü yanlış hatırlamıyosam Bir kişi değiştirmiş. Vajinismus konusunda hatta.
hayırlısı olsun canım.insan mutlu olmadığı bir iş yapıp sağılığının zarar görmesindense çalışmaması iyidir ama maalesef türkiye şartlarında emekçilerin hiç olanağı yok,az para çok iş
kızlarrr aklıma ne geldi herkes bir iki foto atsa da şöyle birbirimizin resimlerini de görseydik fena olmazdı herkesin facesi yoktur belki faceden ekleyelim diyecektim ama burdan acaba sakıncası olur mu bence burası faceden daha güvenilir prolara sormak lazım yüklesek sadece arkadaşlarımız görse ne dersiniz
kızlarrr aklıma ne geldi herkes bir iki foto atsa da şöyle birbirimizin resimlerini de görseydik fena olmazdı herkesin facesi yoktur belki faceden ekleyelim diyecektim ama burdan acaba sakıncası olur mu bence burası faceden daha güvenilir prolara sormak lazım yüklesek sadece arkadaşlarımız görse ne dersiniz
hmm takip edelim başlığı o zaman da bende katılırım belkiimm
gitme bacım gitme cidden bol bol dua et sen ayber ecem canımmm ayyy valla billa çok üzüldümm rabbim yar ve yardımcınız olsun... çok zor maalesefki
üzülme canım birde hemen öyle belli olur mu ki sanki çabuk yaptın gibinegatif ya üzülmedim değil valla
ben avatarıma kendi resmimi koydum ama diğer şekilde nasıl foto koyuluyor bilmiyorum ama sizleride çok merak ediyorumm
negatif ya üzülmedim değil valla
Evet Kuzum Başka Kategorilerdede yarışma Olacakmış. Önce Şu çorba yarışması Bitsin Öyle.
Ama Bundan sonraki yarışmada Sadece 1. Olana Pro Üyelik Verilecekmiş. Bu Çorba Yarışması İlk yarışma Olduğu İçin Katılan Herkese Tek seferliğine Hediye olarak Pro Üyelik verilmişş bebekim
cnm zafer yiğit dusunuyoruz bakalımmm
Olabilir tatlımDiğer arkadaşlardanda Onay gelirse neden olmasınn