Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Kızlar bende geldim buraya
Bende diyorum kızlar nereye kaybolup duruyor

gitme bacım gitme cidden bol bol dua et sen ayber ecem canımmm ayyy valla billa çok üzüldümm rabbim yar ve yardımcınız olsun... çok zor maalesefki

başka yarışmalarda yapılacakmı kesin ???

Evet Kuzum Başka Kategorilerdede yarışma Olacakmış. Önce Şu çorba yarışması Bitsin Öyle.

Ama Bundan sonraki yarışmada Sadece 1. Olana Pro Üyelik Verilecekmiş. Bu Çorba Yarışması İlk yarışma Olduğu İçin Katılan Herkese Tek seferliğine Hediye olarak Pro Üyelik verilmişş bebekim

oluyor cnm bende degsıtırmıstım hatta o zmn pro degıldım bıle

aynen canım haklısın artık kısmet nerden çıkacak bakalım zaten devam etseydi kafayı yerdi eminim

ben avatarıma kendi resmimi koydum ama diğer şekilde nasıl foto koyuluyor bilmiyorum ama sizleride çok merak ediyorumm

konu vajınısmus olmasaydı seve seve atardım cnm

Olabilir tatlım Diğer arkadaşlardanda Onay gelirse neden olmasınn

ee pekı ya pro uyeyıysek ne verılcekmıs

cnm zafer yiğit dusunuyoruz bakalımmm

hihihih bizim daha bebek konusu bile gündemde değil ama oğlan olursa Buğra kız olursa Yağmur olacak(bizim nişan düğün vb.bütün özel günlerimiz hep yağmurun bereketiyle oldu da dedik kız olursa yağmur olması şart oldu) isim hazır da işte doğmamış cocuğa don biçtik

negatif ya üzülmedim değil valla

Tatlım Testlerde Yanılma payı oluyor ama.
Bence Biraz daha bekle eğer hala adet görmessen Bir sağlık ocağına gidip kan testi yaptır. O kesin sonuç veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…